Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 26 юни 2017 18:21

Skywalker написа:Те пък щото всички отбори ще играят в Европа, та голям ужас, че ЦСКА няма да играе в Европа. Ми ние си поиграхме и ще сме с най-много мачове извън България тази година. То много голям срам, че няма да играем със Сутиеска, или с Иртиш :mrgreen: Ужас, как ще го преживеем :mrgreen:

Греда... Лудогорец още преди официалните ще са с повече от вас.
Да се вържете да клъвнете на ГГ в личната му война срещу КД си е диагноза.
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 18:22

Eminem написа:Много ми е интересно какво е пишело в този "донос" на Дунав, че от редовен участник, да станете нередовен. Голяма работа са русенци, щом могат да измамят уефа. Ред е на тях да са виновни... :lol: :lol:
Много врагове има ЦСКА- София, много нещо.... :lol: :lol:

И това го казва фен на клуба който декларира : Сами срещу всички ! :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 18:25

PFC Litex написа:
Skywalker написа:Те пък щото всички отбори ще играят в Европа, та голям ужас, че ЦСКА няма да играе в Европа. Ми ние си поиграхме и ще сме с най-много мачове извън България тази година. То много голям срам, че няма да играем със Сутиеска, или с Иртиш :mrgreen: Ужас, как ще го преживеем :mrgreen:

А да надничаш само изпод масата сигурно не е ... диагноза ... у наше село се смята за болестно състояние и му викат "воайорство" ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 26 юни 2017 18:28

PFC Litex написа:

А да си "PFC Litex" и да спиш във форума на ЦСКА, дали не е тежка диагноза ?

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 26 юни 2017 18:32

Тео, без малко да видиш любимият си клуб за пръв път в европейските клубни турнири. Защо така те лъжат 100%-те ти източници?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 юни 2017 18:33

Skywalker написа:
PFC Litex написа:

А да си "PFC Litex" и да спиш във форума на ЦСКА, дали не е тежка диагноза ?

Подал съм искане в CAS да го сменят на CSKA - Sofia, за сега ми отказват, но битката продължава.
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2017 18:34

PFC Litex написа:
ivo55 написа:Дребните злобни душички изпълзяха, а?!?
Само ЦСКА има отбор да представи България в Лига Европа. Вместо това ще гледаме пореден позор във всички нюанси на синьото.

Съсредоточете се и вие в нашето първенство, че скоро за Европа няма да ви се говори. ;)

Дали сме дребни и злобни не зная, но като гледам от писалите днес всички пишат редовно във форума, така че нещо не ти се получи заяждането.

ЦСКА-София, какво има не е важно и е време да го разберете, важни са документите, а те показват, че сте клуб на една година... е ще си носите кръста..., а и подигравките, това Градев да ви смаже е безценно.

Подигравки от тролове? Наистина ли мислиш, че се впечатлявам от злобата ти?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 26 юни 2017 18:34

pomiqr272 написа:Тео, без малко да видиш любимият си клуб за пръв път в европейските клубни турнири. Защо така те лъжат 100%-те ти източници?

ЦСКА, колкото клубни турнири има, ти толкова плюнки по брадата си не си хвърлил.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 26 юни 2017 18:38

Skywalker написа:
pomiqr272 написа:Тео, без малко да видиш любимият си клуб за пръв път в европейските клубни турнири. Защо така те лъжат 100%-те ти източници?

ЦСКА, колкото клубни турнири има, ти толкова плюнки по брадата си не си хвърлил.

ЦСКА София има, но ЦСКА-София - няма.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юни 2017 18:40

baraba написа:Украинският защитник на Лудогорец (Разград) Игор Пластун счита, че ЦСКА ще бъде основен конкурент на отбора в борбата за титлата през следващия сезон. Пластун, който пристигна на "Лудогорец Арена" срещу 500 хиляди евро от Карпати Лвов през миналото лято, даде пространно интервю за football.ua.

"Това беше първият ми сезон в Лудогорец и не знам как да го опиша. В началото всичко беше добре. Започнах сезона като титуляр в квалификациите на Шампионската лига. Но след това получих червен картон в мача срещу Цървена звезда в Белград и доверието към мен беше снето. Това не значи, че към мен се отнасяха лошо, просто треньорът реши да разчита на друга двойка защитници. Все пак изиграх над 30 мача, в 18 от които бях титуляр, така че натрупах доста игрова практика. Но като всеки човек, аз искам повече и затова работя здраво", коментира Пластун.

"Ако трябва да бъда честен, в момента съм трети избор за централен защитник след национала на Румъния Козмин Моци и аржентинеца Хосе Луис Паломино", каза още той.

"Не мога да кажа, че в България се играе толкова лесно. Тук има достатъчни силни отбори като Левски и ЦСКА. Но ние направихме много силна серия през есента, в която мисля, че спечелихме 16 поредни мача", каза Пластун.

"Иначе през пролетта добро впечатление ми направи играта на ЦСКА. Срещу тях мачовете бяха трудни: два пъти завършихме наравно, а единия път спечелихме с 2:0, то тази победа лъже, защото ЦСКА игра добре, а ние имахме късмет да вкараме два гола през първото полувреме. Смятам, че само ЦСКА може да ни бъде конкуренция в предстоящия сезон. Но всичко ще зависи от нас самите. Ако подхождаме с нужната мотивация към всеки мач, пак ще станем шампиони", каза той.
Е пропусна да каже че головете бяха от засада ... ама айде , ние си знаем :mrgreen:

Пропуснал значи ...

"Настоящият ЦСКА не е възприеман от голяма част от българските фенове. В Разград хората не приемат този клуб като прославения ЦСКА от миналото. Но това си е работа на местната федерация. Аз като чужденец не мога да изразявам мнение", допълни Пластун, визирайки преименуването на Литекс на ЦСКА-София през миналото лято.

Цялата ви работа е толкова долна като цитирането на част от интервю или преименуването на Литекс !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “ЦСКА”