Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 26 юни 2017 17:30

redmadness48 написа:Домусчиев сега ще му е през к*ра дали ще спечели титлата.Второто място го е бетонирал със сигурност , а на подуянци им подсигурихме участието в Европа без бараж..

Каквото сме надробили, това ще сърбаме!
Не мисля, че трябва да се отписва с лека ръка ЕКТ и следващия сезон. Ръководството има 8-9 месеца пред себе си, но не трябва да се надяваме на изключения от правила или нечия милост!

Само ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2017 17:31

Teo написа:Не е нужно да права справка в УЕФА, ЦСКА не е клуб и е доказано! :lol: 8-)
@ Айде бе тия КАС какво се бавят... време да ни връщат в турнира... решението е взето преди няколко дена!

ПП Дунав 2010 изгаря, жалко за Кашуй, че няма да стане свидетел на мач от ЕКТ... след 50 години пак с празна надежда :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Да ви се смеем за пореден път или да ви съжаляваме....вече и аз не знам........
Тео, какво стана с информацията, която имаше ? Пак фалшива, откъде я получаваш ? От съседското куче ли ? А другите, дето бяхте много сигурни, че ще спечелите обжалването, какво стана ?
Голяма веселба е паднало в уефа и кас, покрай вас. Че и рима има. :lol:
Големи веселяци сте. :lol:
Последна промяна от Eminem на 26 юни 2017 17:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юни 2017 17:34

Да им е честито на 2010.Първенството този сезон се обезсмисли още преди да започне.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 юни 2017 17:37

GOLEADOR написа:Да им е честито на 2010.Първенството този сезон се обезсмисли още преди да започне.

Глупости!
Напротив, ..... първенството си е първенство, ЕКТ са съвсем отделна надпревара.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 17:39

GOLEADOR написа:Да им е честито на 2010.Първенството този сезон се обезсмисли още преди да започне.

До някъде си прав , но пък сега момчетата са се надъхали да се докажат и да бутнат делиорманци от върха , без значение ЕКТ :idea: Явно интригата ще е доколко ще си мерят Его-то Ганчев и Домуса , от там и на терена :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 юни 2017 17:40

Ако не се смилят над вас, то това дружество ЦСКА - София ЕАД няма да му разрешат да участва и следващия сезон в ЕКТ.
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 юни 2017 17:47

PFC Litex написа:Ако не се смилят над вас, то това дружество ЦСКА - София ЕАД няма да му разрешат да участва и следващия сезон в ЕКТ.

По голяма е вероятността наследниците на Литекс / ЦСКА - София , да играят дерби скоро с ЦСКА 1948 отколкото да играят догодина у европата :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 юни 2017 17:52

Дори Градев ги победи... какво изобщо си говорим? :lol: :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 17:53

Украинският защитник на Лудогорец (Разград) Игор Пластун счита, че ЦСКА ще бъде основен конкурент на отбора в борбата за титлата през следващия сезон. Пластун, който пристигна на "Лудогорец Арена" срещу 500 хиляди евро от Карпати Лвов през миналото лято, даде пространно интервю за football.ua.

"Това беше първият ми сезон в Лудогорец и не знам как да го опиша. В началото всичко беше добре. Започнах сезона като титуляр в квалификациите на Шампионската лига. Но след това получих червен картон в мача срещу Цървена звезда в Белград и доверието към мен беше снето. Това не значи, че към мен се отнасяха лошо, просто треньорът реши да разчита на друга двойка защитници. Все пак изиграх над 30 мача, в 18 от които бях титуляр, така че натрупах доста игрова практика. Но като всеки човек, аз искам повече и затова работя здраво", коментира Пластун.

"Ако трябва да бъда честен, в момента съм трети избор за централен защитник след национала на Румъния Козмин Моци и аржентинеца Хосе Луис Паломино", каза още той.

"Не мога да кажа, че в България се играе толкова лесно. Тук има достатъчни силни отбори като Левски и ЦСКА. Но ние направихме много силна серия през есента, в която мисля, че спечелихме 16 поредни мача", каза Пластун.

"Иначе през пролетта добро впечатление ми направи играта на ЦСКА. Срещу тях мачовете бяха трудни: два пъти завършихме наравно, а единия път спечелихме с 2:0, то тази победа лъже, защото ЦСКА игра добре, а ние имахме късмет да вкараме два гола през първото полувреме. Смятам, че само ЦСКА може да ни бъде конкуренция в предстоящия сезон. Но всичко ще зависи от нас самите. Ако подхождаме с нужната мотивация към всеки мач, пак ще станем шампиони", каза той.
Е пропусна да каже че головете бяха от засада ... ама айде , ние си знаем :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 юни 2017 17:55

PFC Litex написа:Ако не се смилят над вас, то това дружество ЦСКА - София ЕАД няма да му разрешат да участва и следващия сезон в ЕКТ.

Те, хората, си го написаха. До 2019/20. Т.е. 3 годинки!!!

Върни се в “ЦСКА”