Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 26 юни 2017 14:25

Teo написа:Не е нужно да права справка в УЕФА, ЦСКА не е клуб и е доказано! :lol: 8-)
@ Айде бе тия КАС какво се бавят... време да ни връщат в турнира... решението е взето преди няколко дена!

ПП Дунав 2010 изгаря, жалко за Кашуй, че няма да стане свидетел на мач от ЕКТ... след 50 години пак с празна надежда :mrgreen: :mrgreen:

На мен ми се струва че днес КАС нищо няма да кажат..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юни 2017 14:26

icko65 написа:
Teo написа:Не е нужно да права справка в УЕФА, ЦСКА не е клуб и е доказано! :lol: 8-)
@ Айде бе тия КАС какво се бавят... време да ни връщат в турнира... решението е взето преди няколко дена!

ПП Дунав 2010 изгаря, жалко за Кашуй, че няма да стане свидетел на мач от ЕКТ... след 50 години пак с празна надежда :mrgreen: :mrgreen:

Ще кажат, търпение. :idea:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юни 2017 14:40

Teo написа:
icko65 написа:

Казаха вече 8-)
Обрат! КАС изхвърли УЕФА от евротурнирите за 3 години, върна ЦСКА!

[offtopic]ЛОЗАНА ПАНОВА - Арбитражният спортен съд в швейцарския град Лозана Панова отсъди в полза на ЦСКА обжалването на изхвърлянето на тима от участие в Лига Европа този сезон.
КАС присъди УЕФА да бъде извадена от евротурнирите за 3 години и ще се наложи европейската футболна централа да се пререгистрира, сливайки в себе си примерно лицензите на Балканската лига по федербал и Форумната футболна лига.
Арбитражният съд присъжда на секретаря на УЕФА Теодорос Теодоридис правото да обжалва решението чрез Ангел Петричев в Българския Хелзинкски комитет.
Решението идва като поредния обрат в низ от обрати, в които ЦСКА имаше, нямаше, имаше и 10 минути преди жребия изгуби разрешението си да играе в Лига Европа.
Като утешителна награда за Дунав (Русе), които се гласяха да играят вместо ЦСКА, пък е предвидено целият русенски тим да играе на позицията среден опорен в постройката на Стамен Белчев в първия мач срещу Иртиш.
http://www.nenovinite.com/ne/sport/9835/[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юни 2017 14:41

Айде, Паслар пуснал първата жалба :mrgreen: Кога ще платите? :oops: :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 юни 2017 14:45

W84me написа:Айде, Паслар пуснал първата жалба :mrgreen: Кога ще платите? :oops: :oops:

Преди вас, спокойно!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юни 2017 14:45

ivan56 написа:
Teo написа:
icko65 написа:

Казаха вече 8-)
Обрат! КАС изхвърли УЕФА от евротурнирите за 3 години, върна ЦСКА!

[offtopic]ЛОЗАНА ПАНОВА - Арбитражният спортен съд в швейцарския град Лозана Панова отсъди в полза на ЦСКА обжалването на изхвърлянето на тима от участие в Лига Европа този сезон.
КАС присъди УЕФА да бъде извадена от евротурнирите за 3 години и ще се наложи европейската футболна централа да се пререгистрира, сливайки в себе си примерно лицензите на Балканската лига по федербал и Форумната футболна лига.
Арбитражният съд присъжда на секретаря на УЕФА Теодорос Теодоридис правото да обжалва решението чрез Ангел Петричев в Българския Хелзинкски комитет.
Решението идва като поредния обрат в низ от обрати, в които ЦСКА имаше, нямаше, имаше и 10 минути преди жребия изгуби разрешението си да играе в Лига Европа.
Като утешителна награда за Дунав (Русе), които се гласяха да играят вместо ЦСКА, пък е предвидено целият русенски тим да играе на позицията среден опорен в постройката на Стамен Белчев в първия мач срещу Иртиш.
http://www.nenovinite.com/ne/sport/9835/[/offtopic]

Виж, какво хубаво заглавие само. Олицетворя всичко добро в едно изречение! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 14:46

W84me написа:Айде, Паслар пуснал първата жалба :mrgreen: Кога ще платите? :oops: :oops:

Кога това , къде ??? Ти какво плащане чакаш ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 14:54

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви пред официалния сайт на клуба, че е доволен от свършената работа по време на лагера в Австрия, от който "червените" се завърнаха късно снощи в България.

"Доволен съм. Добър лагер според мен при отлични условия и силни противници. Резултатите са добри, но те не ме интересуват толкова на този етап. Интересува ме играта и да има единомислие по време на самите мачове", коментира Белчев.

“Стъпили сме здраво на земята. Знаем, че имаме да изчистваме още много елементи до началото на първенството, и се надявам да го направим. При нас няма много нови футболисти - единствено Енрике е нов. С другите футболисти сме работили. Знам възможностите на почти всички. ЦСКА трябва да има 22 титуляри и всеки един от тях трябва да бъде готов във всеки един момент да помогне на отбора”, каза специалистът.

"Освен резултатите и играта, която показахме, най-важното беше, че запазихме здравето на футболистите. За седем дни изиграхме четири тежки мача на добро ниво с ограничен брой футболисти. Всички са здрави, което е най-важното и хубаво в момента”, допълни той. Наставникът не изключва към състава да се присъединят още играчи, макар и не на всяка цена. “Имаме нужда от добри играчи на всеки пост, а ако намерим такива, ръководството ще направи всичко възможно да ги привлече в състава, за да можем да надграждаме и да сме готови за целите, които стоят пред нас", каза още наставникът, който призна, че Арсенио почти сигурно напуска Армията.

Стамен Белчев не скри разочарованието си от изваждането на отбора от турнира Лига Европа и се надява обжалването да даде положителен резултат, като решението на КАС по казуса се очаква по-късно днес.

"Програмата я правихме с идеята да участваме в евротурнирите. Затова отидохме и толкова рано в Австрия. Надявам се да не ни наруши плановете и да държим добро ниво до началото на първенството, както и през цялата кампания".
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 юни 2017 15:40

Щели да ги върнат в Лига Европа, а мачовете са след 3 дни... Гришата щял да плати 8-те милиона... В тази тема наистина има някаква магия, понякога всичко ми върви накриво през целия ден, но вляза ли тук настроенито бързо- бързо ми се подобрява значително.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 26 юни 2017 16:35

Nikola Darpatov
преди 10 мин. ·
Успех на Иртиш срещу доносническата пасмина.

Няма да играем в Европа :!:

Върни се в “ЦСКА”