Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 17:45

един съвет от мен и спирам да спамя-не играйте тото, но ако играете, най-сигурните мачове са в Бразилия, когато са накрая на първенството, обикновенно излизат на кой квото му трябва, щото ги е страх повече от феновете, отколкото от букитата
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 17:46

kiko75 написа:
шивача написа:
PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

а защо мислиш , че губят :roll: те идват с куфарите, казват как трябва да свърши мача и си заминават, губят ония дето са им подшушнали, че еди кой си мач е нагласен и се почват едни линии, едни падащи коефиценти, всеки скача яко и .....дълга и широка е.............да не казвам(вече го казвам :lol: ), че като изключим зарибените патрони, масово останалите са бивши футболисти, които не могат да губят, психологията на спортиста. Естествено и че ги шибат чат пат, но в рамките на допустимото

да де ма нашия пазар е смешен за да доидат и да НАредят мач за 50 000 лв аре не нам А

:lol: а белгийския и финландския са много не смешни, затова са номер едно по наредени мачове, както и серия Б на италия[/quote]
да де но агличани и германци масово залагат на техни отбора не на бг нищо че са наредени
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 17:49

kiko75 написа:аве ти що си мислиш че ние сме на 5 годинки и не помним феновете на ливърпул не доидоха в софия защото боикотираха БЪЛГАРИЯ заради един фен АЗ БЯХ НА МАЧА И ВРЕМЕТО БЕШЕ СУПЕР и асектор Г беше претъпкан на цена 10 лв другите бяха празни зарада и цената на билетите и феновете на агличаните кадето бяха на стадиона бяха гръцко и ромънско говорящи капиш ;)

Kiko,ако времето бе както предните дни,мач нямаше да има.И нямаше бойкот от страна на Ливърпул защото си бяха уредили чартъри за феновете.То само те и присъстваха на стадиона,другите си останаха на морето щото пътищата не бяха проходими.А това дето твърдиш,че тези на стадиона са били гърци и румънци,просто не е вярно.Ще ми се да се намери (тук във форума) един фен от Варна примерно дето да е бил на мача и да кажа как се е добрал до София.Това ще сложи край на приказките парите ли са спрели феновете или нещо друго.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 17:52

GOLEADOR написа:
kiko75 написа:аве ти що си мислиш че ние сме на 5 годинки и не помним феновете на ливърпул не доидоха в софия защото боикотираха БЪЛГАРИЯ заради един фен АЗ БЯХ НА МАЧА И ВРЕМЕТО БЕШЕ СУПЕР и асектор Г беше претъпкан на цена 10 лв другите бяха празни зарада и цената на билетите и феновете на агличаните кадето бяха на стадиона бяха гръцко и ромънско говорящи капиш ;)

Kiko,ако времето бе както предните дни,мач нямаше да има.И нямаше бойкот от страна на Ливърпул защото си бяха уредили чартъри за феновете.То само те и присъстваха на стадиона,другите си останаха на морето щото пътищата не бяха проходими.А това дето твърдиш,че тези на стадиона са били гърци и румънци,просто не е вярно.Ще ми се да се намери (тук във форума) един фен от Варна примерно дето да е бил на мача и да кажа как се е добрал до София.Това ще сложи край на приказките парите ли са спрели феновете или нещо друго.

ми аз седях с десет фена от пловдив и 5 от варна най в дясната клетка до В сектор
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 17:57

kiko75 написа:
GOLEADOR написа:

ми аз седях с десет фена от пловдив и 5 от варна най в дясната клетка до В сектор

Ми питай ги как са дошли де?

[offtopic]( http://paper.standartnews.com/archive/2 ... /index.htm )
Толкова по въпроса парите или стихията спря феновете на ЦСКА и Ливърпул![/offtopic]
Последна промяна от GOLEADOR на 30 юли 2012 18:07, променено общо 1 път.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 18:07

kiko75 написа:
GOLEADOR написа:

Ми питай ги как са дошли де?
[/quote]
ще ги питам ма нямам машина на времето да се върна иначе най в дясно бяхме сандански ,кюстендил ,варна и пловдив фен клубове :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 18:11

kiko75 написа:[
ще ги питам ма нямам машина на времето да се върна иначе най в дясно бяхме сандански ,кюстендил ,варна и пловдив фен клубове :lol: :lol:

Много си бърз.Иначе добавих офтопик за това което те питах в предния си пост.Сега ще го добавя и тук.Това дава отговор на въпроса какво и защо? :)
[offtopic]( http://paper.standartnews.com/archive/2 ... /index.htm )[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 18:20

трябват ни крила, май само карата и присо останаха,единия е с последно пред. другия е обявен за продан. от наличните само сержо е играл на такава позиция :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 юли 2012 18:23

шивача написа:трябват ни крила, май само карата и присо останаха,единия е с последно пред. другия е обявен за продан. от наличните само сержо е играл на такава позиция :roll:

Подкрепям - 2 крила и един опорен халф задължително ни трябват, ако приемем, че всичките споменати от "Локо" и румънецът вече са наши. Сега за 2 позиции на опорен халф имаме трима (Саша, Кириакидис, Тенгариня), а и сме само с 2 крила (Сержиньо, Карачанаков), ако приемем, че няма да се разчита на Присо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 юли 2012 18:47

шивача написа:един съвет от мен и спирам да спамя-не играйте тото, но ако играете, най-сигурните мачове са в Бразилия, когато са накрая на първенството, обикновенно излизат на кой квото му трябва, щото ги е страх повече от феновете, отколкото от букитата

Напълно си прав за бразилците и съвета ти е добър. ;) [offtopic]Ето, за жалост набутах един мексикански и еквадорския го хванах :lol: .. :lol: Комбинация 1
Час Домакин : Гост Коеф Прог.
00:30 Крузейро 2:1 Палмейрас 1.870 1
00:30 Португеса 3:1 Наутико 1.750 1
00:30 Сантос Лагуна 2:1 Понте Прета 1.950 1
00:30 Барселона Еквадор 1:0 Депортиво Кито 1.850 1
01:00 Гуадалахара Чивас 0:1 Сантос Лагуна 2.250 1 :lol:
Аз също като колегата по-горе обаче оставам с впечатлението, че точно букмейкърите, които предлагат прогнози,(такова нещо трябва да го преследва закона :lol: ) уреждат мачовете. Не знам как, но пък не е невъзможно. Аз следя страничката на един тип и неговите типове, които дава в един определен момент са максимално грешни, но пък в други моменти няма грешка човека. Че даже иска да му се харесва и страничката не знам колко пъти, за да дава типове... не познае ли, изтрива прогнозата си и заблуждава хората, че познава непрекъснато. :lol: По-наблюдателни като мен забелязват, че се будалка с народа. Големи бъзици си правят някои! Аз си залагам минимално минимални залози да не ме е яд - почти всеки втори мач в наши дни е съмнителен, кой каквото иска да ми разправя- знаят кога трябва да поиграят, знаят и кога да си починат футболистите. :lol: :) :lol:[/offtopic]

Да ви попитам Нюаджи ще го преотстъпваме ли или остава? Не е кой знае какво, но...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”