FCD написа:GOLEADOR написа:FCD написа:GOLEADOR написа:И двата плана за оздравяване на ЦСКА не успяха и ЦСКА обяви фалит.Сега става въпрос за възраждането на ЦСКА и освен членството в ОСК ЦСКА другото задължително условие е да закупим активите на ПФК ЦСКА.Така ПФК ЦСКА отново ще е при феновете и червената общност ще е единна.А възраждането на ЦСКА ще бъде давано за пример на всички отбори как се възражда честно един клуб.Щото всеки може по втория начин като Дунав Русе,важно е да се направи както в ЦСКА,плащаш 5 пъти повече от исканата от съда сума и продължаваш напред.
Не мога да разбера с какви очи го казваш това.![]()
Ето:
СЕЗОН 2014/2015
СЕЗОН 2015/2016
СЕЗОН 2016/2017 bulgarian-football.com/archive/2016-2017/parva-liga.html
Я да ти видим последните ти 3 години на теб?
Това какво общо има с възраждането на ЦСКА?Ние се борим за историята си,а вие?
Е как какво общо има, GOLEADOR? Всичко. За какви втори начини пък ми говориш ти, след като решението е на УЕФА и тя преценява, а тя няма да наруши законите си. Не го е нарушила за европейски колоси, няма да го направи и за вас. Това, че ние сме защитили нашия интерес, в случай че вие изгорите, си е чисто наше неоспоримо право. Ние не ви подливаме вода по този начин, а спасяваме третата квота. Иначе си се възраждайте както смятате вие самите за добре, но не пропагандирай лъжи, че сме били по втория начин. Има си класиране, има си правилник на УЕФА, отворете и четете.
Объркал си цитата.Цитирал си ме за това как ЦСКА се бори за възраждането на клуба.Като антипод на тази борба давам вашето възраждане.Просто гушвате 2010 и продължавате напред.Така всеки може,трудния начин е този на ЦСКА.Иначе сагата с УЕФА няма как да коментирам.Настроил съм се за мачове от 14.07. и не мисля да си хабя времето да пиша за тема касаеща участието на ЦСКА в ЕКТ този сезон.Ако евентуално това стане,тогава ще му мисля за съперници,билети и там знаеш как е когато се готвиш да подкрепяш отбора си на стадиона.