Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 25 юни 2017 20:42

FCD написа:
GOLEADOR написа:
FCD написа:
GOLEADOR написа:И двата плана за оздравяване на ЦСКА не успяха и ЦСКА обяви фалит.Сега става въпрос за възраждането на ЦСКА и освен членството в ОСК ЦСКА другото задължително условие е да закупим активите на ПФК ЦСКА.Така ПФК ЦСКА отново ще е при феновете и червената общност ще е единна.А възраждането на ЦСКА ще бъде давано за пример на всички отбори как се възражда честно един клуб.Щото всеки може по втория начин като Дунав Русе,важно е да се направи както в ЦСКА,плащаш 5 пъти повече от исканата от съда сума и продължаваш напред.

Не мога да разбера с какви очи го казваш това. :shock:

Ето:
СЕЗОН 2014/2015
СЕЗОН 2015/2016
СЕЗОН 2016/2017 bulgarian-football.com/archive/2016-2017/parva-liga.html

Я да ти видим последните ти 3 години на теб?

Това какво общо има с възраждането на ЦСКА?Ние се борим за историята си,а вие?

Е как какво общо има, GOLEADOR? Всичко. За какви втори начини пък ми говориш ти, след като решението е на УЕФА и тя преценява, а тя няма да наруши законите си. Не го е нарушила за европейски колоси, няма да го направи и за вас. Това, че ние сме защитили нашия интерес, в случай че вие изгорите, си е чисто наше неоспоримо право. Ние не ви подливаме вода по този начин, а спасяваме третата квота. Иначе си се възраждайте както смятате вие самите за добре, но не пропагандирай лъжи, че сме били по втория начин. Има си класиране, има си правилник на УЕФА, отворете и четете.

Объркал си цитата.Цитирал си ме за това как ЦСКА се бори за възраждането на клуба.Като антипод на тази борба давам вашето възраждане.Просто гушвате 2010 и продължавате напред.Така всеки може,трудния начин е този на ЦСКА.Иначе сагата с УЕФА няма как да коментирам.Настроил съм се за мачове от 14.07. и не мисля да си хабя времето да пиша за тема касаеща участието на ЦСКА в ЕКТ този сезон.Ако евентуално това стане,тогава ще му мисля за съперници,билети и там знаеш как е когато се готвиш да подкрепяш отбора си на стадиона.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 25 юни 2017 20:45

FCD написа:
GOLEADOR написа:
FCD написа:
GOLEADOR написа:И двата плана за оздравяване на ЦСКА не успяха и ЦСКА обяви фалит.Сега става въпрос за възраждането на ЦСКА и освен членството в ОСК ЦСКА другото задължително условие е да закупим активите на ПФК ЦСКА.Така ПФК ЦСКА отново ще е при феновете и червената общност ще е единна.А възраждането на ЦСКА ще бъде давано за пример на всички отбори как се възражда честно един клуб.Щото всеки може по втория начин като Дунав Русе,важно е да се направи както в ЦСКА,плащаш 5 пъти повече от исканата от съда сума и продължаваш напред.

Не мога да разбера с какви очи го казваш това. :shock:

Ето:
СЕЗОН 2014/2015
СЕЗОН 2015/2016
СЕЗОН 2016/2017 bulgarian-football.com/archive/2016-2017/parva-liga.html

Я да ти видим последните ти 3 години на теб?

Това какво общо има с възраждането на ЦСКА?Ние се борим за историята си,а вие?

Е как какво общо има, GOLEADOR? Всичко. За какви втори начини пък ми говориш ти, след като решението е на УЕФА и тя преценява, а тя няма да наруши законите си. Не го е нарушила за европейски колоси, няма да го направи и за вас. Това, че ние сме защитили нашия интерес, в случай че вие изгорите, си е чисто наше неоспоримо право. Ние не ви подливаме вода по този начин, а спасяваме третата квота. Иначе си се възраждайте както смятате вие самите за добре, но не пропагандирай лъжи, че сме били по втория начин. Има си класиране, има си правилник на УЕФА, отворете и четете.

А защо не изчакахте УЕФА да си вземе решението по този казус а трябваше да се натискате с донос, все едно ще донесете повече коефициент за страната ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 юни 2017 21:01

отговор: За пари........

Тъй че........аз не се сърдя на Дунав 2010 дето са подливали вода. Могли - писали.

Сърдя се на всички други обаче, които са по активни тук - за да плюят, вместо да си гледат отборите. Как не разбраха, че кои сме ние - казваме НИЕ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2017 21:02

Skywalker написа:А защо не изчакахте УЕФА да си вземе решението по този казус а трябваше да се натискате с донос, все едно ще донесете повече коефициент за страната ?

Всичко, написано в писмото е вярно!!! Някак си не се покрива с дефиницията за "донос". :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2017 21:03

k_oleto написа:отговор: За пари........

Тъй че........аз не се сърдя на Дунав 2010 дето са подливали вода. Могли - писали.

Сърдя се на всички други обаче, които са по активни тук - за да плюят, вместо да си гледат отборите. Как не разбраха, че кои сме ние - казваме НИЕ

Когато се отнася до турнири под егидата на УЕФА - не казвате вие!! ;) Казва УЕФА.
Ако се отнася до турнири "Плейстейшън" - може... :twisted:

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 25 юни 2017 21:13

GOLEADOR написа:Объркал си цитата.Цитирал си ме за това как ЦСКА се бори за възраждането на клуба.Като антипод на тази борба давам вашето възраждане.Просто гушвате 2010 и продължавате напред.Така всеки може,трудния начин е този на ЦСКА.Иначе сагата с УЕФА няма как да коментирам.Настроил съм се за мачове от 14.07. и не мисля да си хабя времето да пиша за тема касаеща участието на ЦСКА в ЕКТ този сезон.Ако евентуално това стане,тогава ще му мисля за съперници,билети и там знаеш как е когато се готвиш да подкрепяш отбора си на стадиона.

Не съм съгласен с теб в каквато и да е поредица мисли. Само ние си знаем през какво сме минали. И сме го минали по честен път. Кое му е трудното на вашето - сливане и цъфване в ППЛ, моите уважения. Не се изкарвайте най-страдащите фенове в страната. Това, че нещо е минало, не значи, че не е съществувало. На всеки се случва в даден момент и когато опре до задника, всеки си мисли, че е най-онеправдания на света.

Skywalker написа:А защо не изчакахте УЕФА да си вземе решението по този казус а трябваше да се натискате с донос, все едно ще донесете повече коефициент за страната ?

А ти въобще четеш ли??? Тая мантра с "доноса" на някои не върви. Правиш ли разлика между "донос" и писмо-заявление за присъединяване на трета заинтересована страна? Нямаше как да чакаме, защото на следващия ден УЕФА ви вадеше и квотата заминаваше. Това, че от медийният им отдел ви бяха оставили в сайта в петък вечер, не значи нищо. Има компетентно тяло в УЕФА, което е отложило решението за понеделник по простата причина, че все пак уикенда и там почиват хората. Опитвам се простичко да ти го обясня и ако не разбираш, те оставям на спокойствие да вярваш на каквото искаш.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2017 21:15

k_oleto написа:отговор: За пари........

Какво казваме "НИЕ" /минимална и непредставителна извадка от обществото/, няма никаква стойност, пред онова което говорят фактите и Аз, който се изразявам чрез тях!
Последна промяна от volf на 25 юни 2017 21:16, променено общо 1 път.

toto_1

Мнениеот toto_1 » 25 юни 2017 21:26

FCD написа:
GOLEADOR написа:Объркал си цитата.Цитирал си ме за това как ЦСКА се бори за възраждането на клуба.Като антипод на тази борба давам вашето възраждане.Просто гушвате 2010 и продължавате напред.Така всеки може,трудния начин е този на ЦСКА.Иначе сагата с УЕФА няма как да коментирам.Настроил съм се за мачове от 14.07. и не мисля да си хабя времето да пиша за тема касаеща участието на ЦСКА в ЕКТ този сезон.Ако евентуално това стане,тогава ще му мисля за съперници,билети и там знаеш как е когато се готвиш да подкрепяш отбора си на стадиона.

Не съм съгласен с теб в каквато и да е поредица мисли. Само ние си знаем през какво сме минали. И сме го минали по честен път. Кое му е трудното на вашето - сливане и цъфване в ППЛ, моите уважения. Не се изкарвайте най-страдащите фенове в страната. Това, че нещо е минало, не значи, че не е съществувало. На всеки се случва в даден момент и когато опре до задника, всеки си мисли, че е най-онеправдания на света.

А ти въобще четеш ли??? Тая мантра с "доноса" на някои не върви. Правиш ли разлика между "донос" и писмо-заявление за присъединяване на трета заинтересована страна? Нямаше как да чакаме, защото на следващия ден УЕФА ви вадеше и квотата заминаваше. Това, че от медийният им отдел ви бяха оставили в сайта в петък вечер, не значи нищо. Има компетентно тяло в УЕФА, което е отложило решението за понеделник по простата причина, че все пак уикенда и там почиват хората. Опитвам се простичко да ти го обясня и ако не разбираш, те оставям на спокойствие да вярваш на каквото искаш.

Добре де, минали сте, гледайте си вашия отбор и път.И чий го крепите всички тук?Тръгнали разни подуянци и делиорманци да обясняват за Ганчев, а не си виждат собствените престъпници начело.Знач, че ви е яд и много се надяваха да изчезнем, но не би.Няма как БФС и собственика на ТВ права да допуснат В или Б група да е по-гледана и посетена от А.Направиха тази грешка и решиха бързо да я поправят.Нали футболът е бизнес-предлага се това, което се търси.Е, ние сме търсени и затова продавачът иска да ни сложи най-отпред на витрината на най-луксозния си магазин.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2017 21:31

toto_1 написа:
FCD написа:

Добре де, минали сте, гледайте си вашия отбор и път.И чий го крепите всички тук?Тръгнали разни подуянци и делиорманци да обясняват за Ганчев, а не си виждат собствените престъпници начело.Знач, че ви е яд и много се надяваха да изчезнем, но не би.Няма как БФС и собственика на ТВ права да допуснат В или Б група да е по-гледана и посетена от А.Направиха тази грешка и решиха бързо да я поправят.Нали футболът е бизнес-предлага се това, което се търси.Е, ние сме търсени и затова продавачът иска да ни сложи най-отпред на витрината на най-луксозния си магазин.

Стига с тая мантра за публиката!
4/5 хиляди на мач. - Това е жалка за да не кажа мизерна работа!
Ти телевизор нямаш ли да видиш как е по Европа, а и Вашият престъпник си е обявен за такъв дори в профила му в Уикипедия!
Последна промяна от volf на 25 юни 2017 21:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
remadgic

Мнениеот remadgic » 25 юни 2017 21:34

Магията ЦСКА! Жива е!

И много е радостно, че има 5-6 човека тук, яростно опитващи се да убедят, нас цесекарите или себе си, феновете на отбори явно не изпитвали чувството да обичат, че ЦСКА не бил истински, че ЦСКА бил мъртъв, че Литекс е играл на Армията... Ами пичове от Русе, Делиормана или Подуене, колко да е фалшив ЦСКА?!? Може би до толкова, че за изминалото първенство да е най-посетения на стадионите футболен отбор. Или отборът с най-висок тв рейтинг... Да не казвам, че на контролите ни в Австрия сега имаше повече подкрепа, отколкото имаха Делиорманци в гостуванията си. Аз се чудя на някой ЦСКА-ри тук. Абе оставете ги да си ги говорят нещата, както си искат. Не им отговаряйте. Те точно това и чакат. Нима Магията ЦСКА се състои в нормативни актове, булстати, УЕФИ или подобни... Каквото е писано ще стане. След като в момента се работи сериозно и професионално в клуба и базите, след като змиите бяха изгонени от Армията, от нас се иска само едно - пълна подкрепа и присъствие на стадиона. Само ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”