Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

yavorescu
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот yavorescu » 24 юни 2017 08:23

GOLEADOR написа:Явно говорим на различни езици.Говори си колкото щеш за ГГ,просто човека няма как да (цитирам) "придобива контрола над ... армейската общност" когато клуба се ръководи от синдик и всеки който поиска може да оздрави ЦСКА чрез ОП и да му вземе клуба.

Първо, ГГ можеше да стане (съ)собственик още преди назначаването на синдика. Второ, принципно си прав и затова казвам, че съвсем съзнателно се ослушваше и не предприе никакви мерки по отношение на оздравяването, точно обратното. Ако някой го беше изпреварил и съда беше одобрил ОП на Божков (да речем), за ГГ това щеше да бъде една пропусната възможност. Щеше да го преживее, за него този бизнес не е на всяка цена. Изчакваше най-точния момент и той дойде, когато ножа опря о кокала и бяхте изправени пред дилема. Ако пак не разбираш, ще го кажа по-просто: ГГ искаше придобиването да му излезе максимално евтино.

И последно, не че има значение, не съм фен на Дунав и не съм запознат детайлно с историята им.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2017 08:28

yavorescu написа:
GOLEADOR написа:Явно говорим на различни езици.Говори си колкото щеш за ГГ,просто човека няма как да (цитирам) "придобива контрола над ... армейската общност" когато клуба се ръководи от синдик и всеки който поиска може да оздрави ЦСКА чрез ОП и да му вземе клуба.

Първо, ГГ можеше да стане (съ)собственик още преди назначаването на синдика. Второ, принципно си прав и затова казвам, че съвсем съзнателно се ослушваше и не предприе никакви мерки по отношение на оздравяването, точно обратното. Ако някой го беше изпреварил и съда беше одобрил ОП на Божков (да речем), за ГГ това щеше да бъде една пропусната възможност. Щеше да го преживее, за него този бизнес не е на всяка цена. Изчакваше най-точния момент и той дойде, когато ножа опря о кокала и бяхте изправени пред дилема. Ако пак не разбираш, ще го кажа по-просто: ГГ искаше придобиването да му излезе максимално евтино.

И последно, не че има значение, не съм фен на Дунав и не съм запознат детайлно с историята им.

Кой иска да купи нещо максимално скъпо?Дай ми пример с друг български отбор?Възродени клубове колкото щеш,но само един клуб е дал 5 пъти по-голяма сума искана от съда за активите на фалиралото дружество и това е ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 юни 2017 08:33

GOLEADOR написа:Кой иска да купи нещо максимално скъпо?Дай ми пример с друг български отбор?Възродени клубове колкото щеш,но само един клуб е дал 5 пъти по-голяма сума искана от съда за активите на фалиралото дружество и това е ЦСКА!

Съвсем нормално е всеки да иска да мине по-тънко при всяка една сделка, това не е грях. Но когато това е с цената на измама, вече става друго. А относно второто, засега нищо не е дал.
Последна промяна от yavorescu на 24 юни 2017 08:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 24 юни 2017 08:34

honda написа:Между другото преди време някои титани на мисълта в този форум твърдяха,че УЕФА не може да извади ЦСКА от ЕКТ.

УЕФА може да извади ЦСКА от ЕКТ, когато мине през необходимата процедура, предвидена в собствените им правилници. Изваждането на ЦСКА по начина, по който беше направено, е незаконно. Така че по всяка вероятност или ще им бъде наредено да ни върнат веднага в турнира, или ще ни обезщетят, а е възможно и двете. Във всички случаи печелим. А дали това ще стане ясно през есента или още в понеделник,ще разберем след три дни.
Последна промяна от Altarf на 24 юни 2017 08:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2017 08:36

yavorescu написа:
GOLEADOR написа:Кой иска да купи нещо максимално скъпо?Дай ми пример с друг български отбор?Възродени клубове колкото щеш,но само един клуб е дал 5 пъти по-голяма сума искана от съда за активите на фалиралото дружество и това е ЦСКА!

Съвсем нормално е всеки да иска да мине по-тънко при всяка една сделка, това не е грях. Но когато това е с цената на измама, вече става друго. А относно второто, засега нищо не е дал.

Човеко,за каква измам говориш?ГГ дава 5 пъти по-голяма сума от исканата и това е измама?Това не е сериозно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2017 08:51

Altarf написа:УЕФА може да извади ЦСКА от ЕКТ, когато мине през необходимата процедура, предвидена в собствените им правилници. Изваждането на ЦСКА по начина, по който беше направено, е незаконно.

Според кой закон? :?
Може ли да го цитираш?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 юни 2017 08:55

Altarf написа:
honda написа:Между другото преди време някои титани на мисълта в този форум твърдяха,че УЕФА не може да извади ЦСКА от ЕКТ.

УЕФА може да извади ЦСКА от ЕКТ, когато мине през необходимата процедура, предвидена в собствените им правилници. Изваждането на ЦСКА по начина, по който беше направено, е незаконно. Така че по всяка вероятност или ще им бъде наредено да ни върнат веднага в турнира, или ще ни обезщетят, а е възможно и двете. Във всички случаи печелим. А дали това ще стане ясно през есента или още в понеделник,ще разберем след три дни.

Глупости на търкалета..Пак сънувате розови сънища.Вие не сте били допускани в ЕКТ че да ви вадят.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 юни 2017 08:57

Mitata написа:
honda написа:
Altarf написа:Отборът, с който играхме, 2014 фалира, създаден е нов клуб и 2015 играе в ЕКТ. Естествено като същия клуб. За едни сини приятелки казвам, които ми говорят за някакви три години и закони.

И кой точно играха? :)
Като лъжете поне срам нямате ли?
Между другото преди време някои титани на мисълта в този форум твърдяха,че УЕФА не може да извади ЦСКА от ЕКТ. Бате ви хонда твърдеше нещо друго , ами пак взе че позна. :mrgreen:

[offtopic]Много е лесно да даваш акъл от позицията на клуб, постоянно бутан от държавата. 50 милиона да станат дълговете ви правителството отново и отново ще намира спонсори, които да ги изплащат, т.е. никога няма да фалирате!

ПФК ЦСКА АД де факто бе разбит от същата тази държава, която не ни даде стадиона, отне ни базата на 4-ти километър и ни натресе боклуците и Лупи.[/offtopic]

[offtopic]Много е лесно да се говорят глупости. Но една лъжа казана 100 пъти не става истина. Първо ЦСКА поискал ли си е базите?
Или беше много по-лесно когато всички разходи по стадиона и базите се плащаха от държавата. Кога точно базата на 4-ти километър е била на ЦСКА за да ви я отнеме?
Да вадя ли мнения от форума относно п-р Томов(тогава бате ви хонда ви казваше ,че вървите с големи крачки към фалит. Държавата ли ви е виновна ,че плащахте заплати ,които не може да си позволите да плащате(примерно ние през 2014 се бяхме разбрали с Буш,но вие ни надцакахте - нормално така е навсякъде по света . Държавата ли е виновна ,че всяка година натискахте шефа на НАП да ви разсрочи задълженията и като влезнете в групите на ШЛ/ЛЕ ще си изплатите задълженията и даже ще сте на печалба.
За титаните и какво ще се случи с ЦСКА под тяхно ръководство съм писал още в 2009г( тогава бях болно злобно говедо и т.н. - ами пак познах :mrgreen: ) Но не забравяй ,че титаните може да бяха всякакви но не бяха злонамерени към ЦСКА ,не трябва да се бърка глупостта и алкохолизма със злонамереността. Титаните в първата си година в ЦСКА наляха 15 млн евро свои средства( някой друг собственик на ФК в България да го е правил?) От целия си престой в ЦСКА титаните излязоха загубиха 35 млн евро( така те твърдят , според мен сумата е тази,но в левове). При всички случаи те те изхарчиха много сериозни лични средства . Примерно през 2009/10 щяхте да станете шампиони( тогава отново бате ви хонда ви каза ,че няма да станете шампиони - отново бях злобно говедо и т.н. ами пак познах) , но отбора ви беше пробит от кого е ясно на всеки. Да извадя ли постове от форума какви хвалби бяха към титаните как мачкали говедата на трансферния пазар . Веднага мога да ти изброя над 20 играча за които ни надцакахте. Тогава беше добре ,но когато дойде време да се плащат сметките -всеки друг беше виновен но не и ЦСКА
За спонсорите - ами компанията която на нас ни беше основен спонсор близо 20 години в момента вие спонсор. Това че на нас плащали 5 пъти повече отколкото на вас - ами въпрос на имидж, популярност , успехи ( ШЛ, 3 пъти в групите на ЛЕ, 6 пъти шампион, 5 пъти купата , всяка година в ЕКТ . При вас все още нищо - нито титла, нито купа ,ЕКТ - не известно кога :mrgreen: ). Все пак качеството се заплаща :mrgreen:
За това че чуждите инвеститори предпочитат Левски пред ЦСКА-София ами много ми е интересно как австрийско-немската компания ЩРАБАГ ще се свърже с бизнес партньор на Желко Ражнатович-Аркан. Едва ли някой е виновен на собственика ви ,че огромна световна компания с която той имаше много сериозни бизнес отношения преустановиха взаимоотношенията си с него понеже профила му не се вписва в антикорупционната политика на компанията.[/offtopic]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 юни 2017 08:58

Altarf написа:УЕФА може да извади ЦСКА от ЕКТ, когато мине през необходимата процедура, предвидена в собствените им правилници. Изваждането на ЦСКА по начина, по който беше направено, е незаконно.

Значи бях прав, че вашите адвокати обжалват именно процедурата.
Съгласно чл.4.06 от регламента на турнира УЕФА има право да провежда разследване по всяко време, ако има съмнения точно по отношение на валидността на лиценза. Това разследване се провежда от Club Financial Control Body (CFCB), за който си има процедурни правила (Procedural rules governing the UEFA CFCB). Съвсем бегло го прегледах и не мога да твърдя със сигурност, но изглежда там може да се обжалва само формата/срока за уведомление, ако УЕФА не са го спазили. Има и клауза за реакция при спешни случаи, може и там да ударите на камък. А ако разнищят цялата история и разкрият измамата, последствията биха могли да бъдат много неприятни, меко казано.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 юни 2017 09:03

GOLEADOR написа:Човеко,за каква измам говориш?ГГ дава 5 пъти по-голяма сума от исканата и това е измама?Това не е сериозно.

ГГ засега нищо не е дал, а търга е само един елемент от крупната измама. Когато ГГ каза "Аз се заемам с ЦСКА" и ви плени с обещания, търг нямаше. Нека говорим само за събития, които са случили вече.

Върни се в “ЦСКА”