Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот M'bolhi » 30 юли 2012 11:35

Добро утро :)

Легендата на ЦСКА Петър Жеков обвини собствениците от "Титан", че са продали мача с ФК Мура за символична сума.Носителят на златната обувка за 1969 година написа това на стената си в социалната мрежа Фейсбук. Предоставяме ви текста без редакторска намеса:
ПРОДАЛИ СА МАЧА ЗА 1 И ПОЛОВИНА ЕВРО ЗАЩОТО АКО СЕ КЛАСИРАТ ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЯНИ ПОНЕЖЕ НЕ СА ПЛАТИЛИ НА ЧЕРНОМОРЕЦ,КИТАЙ Е СПРРЯЛ ТОТОТО НА 50 ХИЛЯДИ ЕВРО,ДОКАЗАНО

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 30 юли 2012 12:07

1. В Китай няма тото. ДОКАЗАНО. Там за тото глави се режат :lol:
2. Жеков отдавна е прекалил с алкохола. ДОКАЗАНО :lol:
3. Няма и никога не е имало вариант някои да ни изхвърля от ЕКТ. Освен Мура де :idea:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 30 юли 2012 12:55

TheOnly1 написа:1. В Китай няма тото. ДОКАЗАНО. Там за тото глави се режат :lol:
2. Жеков отдавна е прекалил с алкохола. ДОКАЗАНО :lol:
3. Няма и никога не е имало вариант някои да ни изхвърля от ЕКТ. Освен Мура де :idea:

Мисля, че е време да се връщаш в официалния форум? Ей като мухи сте..и във форума на Офанзива се е напълнило със защитници на Титан.

http://www.izmami.com/toto-izmami-zakri ... kitay.html
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 30 юли 2012 13:07

Не бачка официалния форум :) Освен това моля да не цитираш някакви измислени сайтове с "новини" от преди няколко години. Предлагам ти да идем заедно до Китай и да се опитаме да пуснем по едно тото на български мач :) Ако успеем да го направим аз поемам пътя и престоя. Ако не успеем ти плащаш. Имаме ли сделка :idea: :?:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 13:16

TheOnly1 написа:Не бачка официалния форум :) Освен това моля да не цитираш някакви измислени сайтове с "новини" от преди няколко години. Предлагам ти да идем заедно до Китай и да се опитаме да пуснем по едно тото на български мач :) Ако успеем да го направим аз поемам пътя и престоя. Ако не успеем ти плащаш. Имаме ли сделка :idea: :?:

:lol: :lol: :lol: изтрий си мнението, моля те. китайците са най-силните букита в цял свят, особено за нелегални залагания :!: освен, че дават да залагаш на Бг мачове, дори и от Вгрупа и юношите до 17 и 19г, ти дават правото да си измислиш сам залог, като те го одобряват и ти дават коеф. за него ;) на кой свят живееш :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 30 юли 2012 13:30

На нашия свят живея. Хайде да правим разлика между Китайската Народна Република и Макао :!:

Иначе големите азиатски букита са на Филипините ама ако не залагаш няма как да знаеш ;)

Иначе имам идея как да станем Швейцария на Балканите :lol: ББ мапипулира първенството и прави Пирин ГД шампоани. Дянков залага в Китай целия бюджет на коефициент 1000. След това ББ с печалбите прави 20 магистрали и раздава на всеки гражданин по милион и печели изборите с 99.99% :idea: Само не знам гърците как не са се сетили за тая схема още :lol: Те нали в Китай живеят само полуидиоти, които се чудят как за изплатят милиони печалби на всеки тъмен балкански субект, който реши да ги източва :mrgreen:
Последна промяна от TheOnly1 на 30 юли 2012 13:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 13:39

TheOnly1 написа:На нашия свят живея. Хайде да правим разлика между Китайската Народна Република и Макау :!:

Иначе големите азиатски букита са на Филипините ама ако не залагаш няма как да знаеш ;)

:mrgreen: ами вече не залагам :lol: ама съм бил в тея среди, дето се вика-книга мога да напиша :roll: така че в момента се чувствам така, се едно ти работиш в строителството, а аз, баничаря , да ти казвам как да строиш, така го приемам :roll: иди при някое буки, ама да е на ти с материята и да ти обясни какво е китай в този бизнес-№1 както са и почти навсякъде вече, с помощта и благословията на сащ :twisted:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 30 юли 2012 14:00

шивача написа:
TheOnly1 написа:На нашия свят живея. Хайде да правим разлика между Китайската Народна Република и Макау :!:

:mrgreen: ами вече не залагам :lol: ама съм бил в тея среди, дето се вика-книга мога да напиша :roll: така че в момента се чувствам така, се едно ти работиш в строителството, а аз, баничаря , да ти казвам как да строиш, така го приемам :roll: иди при някое буки, ама да е на ти с материята и да ти обясни какво е китай в този бизнес-№1 както са и почти навсякъде вече, с помощта и благословията на сащ :twisted:

Що се хабиш бе човек, виж го кога се е регистрирал в тоя профил и тогава спори с него. Не е ли ясно за кой работи!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:07

шивача написа:

аве те могат да приемат всякакъв залог лошото че после НЕ ПЛАЩАТ те ако така раздаваха едни пари наще тикви щяха да са по богати от абрамович но не са даже и парите за залога няма да ти върнат
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:10

ШИВАЧ СЛУЧАИНО В ЕДИН ДРУГ САИТ ДА ПИШЕШ С НИК Джабера .
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”