Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 23 юни 2017 19:09

PFC Litex написа:
Teo написа:Литекс, коментирай връщането ни в ЕКТ, моля! :lol:
@ Май на повечето в късния час на понеделник ще им е кофти да коментират тая тема! :lol: :lol:

Теб няма, какво да те коментирам, дори вече не си интересен на никой.
Аз вървя след събитията, а не като пуле пред майка си.

Явно събитията отдавна са те изпреварили мойто момче :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2017 19:09

tochavos написа:
1982 написа:Когато вършехте всички тези грандиозни далавери и измами, трябва да сте били наясно, че нон-стоп ще ви се напомнят и ще се коментират. Така че не знам защо недоволствате, много искате всичко да се потули и забрави, все едно нищо не е станало. Е, няма как ..... ще си носите кръста.

Първо - не сме забравили, второ - не ме интересува какво имаш да кажеш, единствения ми проблем е, че задръстваш темата със спам и ми е по-трудни да достигна до смислената информация - тва ми е кръста.

Като не те интересува мнението ми, не ме чети, проблем ?!

А постовете ми не са спам, пиша за вашия клуб, за когото е темата, не за чужд. Това че не ви изнася не значи, че е спам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2017 19:11

PFC Litex написа:Толкова ли е трудно да натиснеш бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?

Трудно е, цял раздел имат да си пишат за футбол, но те искат точно в тази тема и държат за друго да не се пише, т.нар. "тролове" пишем само в 1 тема, но тях и това ги дразни ....... истината боли, дразни очите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2017 19:11

Teo написа:Явно събитията отдавна са те изпреварили мойто момче :lol:

Доообре....
В понеделник да не режеш отново вените.
Изображение

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 23 юни 2017 19:23

Белчев е пуснал супер неадекватен състав... Манолев и Дюлгеров централни защитници :)

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 23 юни 2017 19:32

Браво на Милчо :!: Второто да влизат точните хора и да обръщаме..

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 23 юни 2017 19:37

Айде изравнихме дори с този състав :)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 23 юни 2017 19:38

Да влизат титулярите и да ги оставим на разлика
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 19:46

k_oleto написа:Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.

По отношение на първото вече казах, че беше глупаво от моя страна да споменавам това. Грешката е моя.
Обясних още миналата седмица защо съм тук, ако се наложи ще повторя. Не е за да ви дразня или злобея. Знам, че тези теми ви причиняват известен дискомфорт, но ще трябва да се научите да живеете с това.

Най-голямата ирония е, че именно от вас зависеше бъдещето на ЦСКА. Ако бяхте казали "НЕ" на измамата, тя нямаше как да се осъществи, дори президента и секретаря на УЕФА да бяха съучастници. Защото вие сте актива, който му е нужен на собственика, липсващата брънка от веригата. Затова ГГ протакаше докрай и ви сервира "решението" като единствената реална възможност. А манипулацията се оказа много по-лесна, отколкото и в най-смелите му мечти. И продължава с пълна сила...

@tochavos
Извинявай, но не мога да приема, че отговарям на определението за "трол". Ако влагаш същия смисъл в понятието, какъвто беше в зората на Интернет.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 19:51

Белката прави некакви неща, дето не ги разбирам. Малко като Ники Жадното....Явно нова тактика.......

Манолев централен - Георгиев - бек....Кубемба в титулярите......(той и за резверва нестава де)

баси състава и то 2:2 с тоя състав......

Добре е....Ама в защита сме като сирене, а и Никола Колев вкара - това му е първия.....А колко грешки направи - не е истина......
От всички - никой !

Върни се в “ЦСКА”