Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2017 18:35

Толкова ли е трудно да натиснеш бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?
Изображение

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 юни 2017 18:43

PFC Litex написа:Толкова ли е трудно да натисне бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?

Ми в тази тема се дискутираха и други футболни тематики свързани с ЦСКА - тва преди да я налазите. Та, толкова ли е трудно да натиснеш същия този бутон, да си направите нова тема и да си обсъждате там жестоката естрогенна драма дето ви е налегнала.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юни 2017 18:43

PFC Litex написа:Толкова ли е трудно да натиснеш бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?

Какво се палиш бе мой, тебе само лиценз, кас и УЕФА ти в главата :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2017 18:45

Teo написа:
PFC Litex написа:Толкова ли е трудно да натиснеш бутона НОВА ТЕМА, да напишеш за заглавие "Контролни срещи" и в нея да се дискутира конкретно само за футбол?

Какво се палиш бе мой, тебе само лиценз, кас и УЕФА ти в главата :lol: :lol: :lol: :lol:

Нещо те е напекло слънцето :lol:
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 18:49

PFC Litex написа:
Teo написа:

пък пича и модератор е бил........

Викаш - требва да си изляза от форума и да пусна нова тема, за да обсъждам футбол ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юни 2017 18:52

PFC Litex написа:
Teo написа:

... и не само мен! :lol: :lol: :lol:

ПП Какво става мойто момче, с единия крак сме в ЕКТ!?! :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 юни 2017 18:57

k_oleto написа:
yavorescu написа:
k_oleto написа:Ама нали това ти обяснявам. Ти си "престъпник" нарушаваш закона, а си влязъл в някакъв форум и плюеш други, които нарушават закона !

И аз това ти обяснявам, прочети пак какво съм написал, особено последния абзац. Не съм плюл изобщо. Хиляда пъти повторих, че вината е изцяло на БФС и на изпълнителната власт в лицето на Борисов и Кралев. Това не е плюене, аргументирал съм се за всяка една позиция.

Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.
Теб те взех на прицел, въпреки, че ти си най-малкото "зло"

Питането ми е: какво правиш в подфорума, като нещата (юридически, морално и т.н) не ти харесват. Това е спортен форум. Аз не съм влязъл в чужд за да обясявам нещата, които ти ги пишеш

Стига си се правил на умен..Я посочи къде пише:СПОРТЕН форум Гонг!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2017 18:59

k_oleto написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:

пък пича и модератор е бил........

Викаш - требва да си изляза от форума и да пусна нова тема, за да обсъждам футбол ?

Кой те кара да излизаш от форум?
Нови теми всеки може да пуска и да, хубаво да има отделна тема, в която да се коментира единствено спортно-техническата част, защото само в една тези дискусии бързо отиват в забвение.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юни 2017 19:00

Литекс, коментирай връщането ни в ЕКТ, моля! :lol:
@ Май на повечето в късния час на понеделник ще им е кофти да коментират тая тема! :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2017 19:08

Teo написа:Литекс, коментирай връщането ни в ЕКТ, моля! :lol:
@ Май на повечето в късния час на понеделник ще им е кофти да коментират тая тема! :lol: :lol:

Твоите мнения няма, какво да им коментирам, дори вече не са интересни за никой.
Аз вървя след събитията, а не като пуле пред майка си.
Последна промяна от PFC Litex на 23 юни 2017 19:09, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”