Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 17:46

yavorescu написа:
k_oleto написа:Ми, след като нарушаваш наредбите, защо искаш другите да ги спазват ?

Както няма човек без недостатъци, така няма и човек, който никога не е нарушавал нито един закон. Най-малкото по невнимание се случва. В качеството ми на ръководител или служител с пълномощия никога не съм нарушавал закони, поне не умишлено.

Недей да се опитваш да оправдаваш БФС, смехотворно е откъдето и да го погледнеш.

И последно: нарушението на един не може да служи като оправдание за нарушение на друг. Много хора бият жена си и това е престъпление, дай и аз да я бия моята. А и нали сте велик клуб с армейска чест и доблест, защо се сравнявате с другите?

Ама нали това ти обяснявам. Ти си "престъпник" нарушаваш закона, а си влязъл в някакъв форум и плюеш други, които нарушават закона !

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 17:57

HardWork написа:Думата не е на Стойчо Столйлов, това е всеизвестен факт!

Аз абсолютно нищо не знам по този случай и даже в интерес на спора приех, че е факт. Незапознатите с даден факт се убеждават с документи или други необорими доказателства, а не с твърдението, че е "всеизвестен факт".
Значи наредбите са разрешавали всякакви схеми преди, но сега вече не може? Явно и сега може щом ЦСКА е в А група!

Ами да, когато УЕФА разбра, че се правят схеми, затегна правилата. Второто оставям без коментар.
Наредбите на БФС не са закони, а БФС не е нито законодателен орган, нито орган на изпълнителната власт!

Напротив, имат статут на закони в областта на футбола у нас. БФС е законодателния орган в тази област в България, като от известно време е длъжен да съобразява наредбите си с УЕФА, ако иска да продължава да бъде третиран като Member Association от УЕФА и българските клубове-членове на БФС да играят в турнирите, които УЕФА организира.
Държавата е инструмент в ръцете на хора като Домусчиев, Ганчев, Пеевски и пр., те логично я използват по свое усмотрение, за да си постигнат целите!

Така е, затова и протестират хората, а вие им казвате -- ама то нищо лошо не е станало.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 17:59

yavorescu написа:
HardWork написа:Думата не е на Стойчо Столйлов, това е всеизвестен факт!

Аз абсолютно нищо не знам по този случай и даже в интерес на спора приех, че е факт. Незапознатите с даден факт се убеждават с документи или други необорими доказателства, а не с твърдението, че е "всеизвестен факт".
Значи наредбите са разрешавали всякакви схеми преди, но сега вече не може? Явно и сега може щом ЦСКА е в А група!

Ами да, когато УЕФА разбра, че се правят схеми, затегна правилата. Второто оставям без коментар.
Наредбите на БФС не са закони, а БФС не е нито законодателен орган, нито орган на изпълнителната власт!

Напротив, имат статут на закони в областта на футбола у нас. БФС е законодателния орган в тази област в България, като от известно време е длъжен да съобразява наредбите си с УЕФА, ако иска да продължава да бъде третиран като Member Association от УЕФА и българските клубове-членове на БФС да играят в турнирите, които УЕФА организира.
Държавата е инструмент в ръцете на хора като Домусчиев, Ганчев, Пеевски и пр., те логично я използват по свое усмотрение, за да си постигнат целите!

Така е, затова и протестират хората, а вие им казвате -- ама то нищо лошо не е станало.

Ама и аз протестирам. Знаеш ли колко деца има убити по пътя - това е точно заради такива като тебе, които шофират над ограниченията !

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 18:01

k_oleto написа:Ама нали това ти обяснявам. Ти си "престъпник" нарушаваш закона, а си влязъл в някакъв форум и плюеш други, които нарушават закона !

И аз това ти обяснявам, прочети пак какво съм написал, особено последния абзац. Не съм плюл изобщо. Хиляда пъти повторих, че вината е изцяло на БФС и на изпълнителната власт в лицето на Борисов и Кралев. Това не е плюене, аргументирал съм се за всяка една позиция.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 18:05

yavorescu написа:
k_oleto написа:Ама нали това ти обяснявам. Ти си "престъпник" нарушаваш закона, а си влязъл в някакъв форум и плюеш други, които нарушават закона !

И аз това ти обяснявам, прочети пак какво съм написал, особено последния абзац. Не съм плюл изобщо. Хиляда пъти повторих, че вината е изцяло на БФС и на изпълнителната власт в лицето на Борисов и Кралев. Това не е плюене, аргументирал съм се за всяка една позиция.

Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.
Теб те взех на прицел, въпреки, че ти си най-малкото "зло"

Питането ми е: какво правиш в подфорума, като нещата (юридически, морално и т.н) не ти харесват. Това е спортен форум. Аз не съм влязъл в чужд за да обясявам нещата, които ти ги пишеш

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 юни 2017 18:23

k_oleto написа:
yavorescu написа:

Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.
Теб те взех на прицел, въпреки, че ти си най-малкото "зло"

Питането ми е: какво правиш в подфорума, като нещата (юридически, морално и т.н) не ти харесват. Това е спортен форум. Аз не съм влязъл в чужд за да обясявам нещата, които ти ги пишеш

Аз имам друго питане - по-какъв начин нон стоп троленето във форума на ЦСКА е форма на протест и точно какво мислиш че ще постигнеш?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2017 18:27

Когато вършехте всички тези грандиозни далавери и измами, трябва да сте били наясно, че нон-стоп ще ви се напомнят и ще се коментират. Така че не знам защо недоволствате, много искате всичко да се потули и забрави, все едно нищо не е станало. Е, няма как ..... ще си носите кръста.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 18:27

Оставяме троловете за малко:

ЦСКА има контрола.

Съставът на нашите:

Георги Китанов, Стойчо Атанасов, Станислав Манолев, Александър Дюлгеров, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Никола Колев, Милчо Ангелов, Кирил Десподов, Густаво Кулма, Кевин Кубемба

Мисля, че Алексндър Георгиев ще играе централен защитник ? Странно. От ляво крило, стана ляв бек - сега централен ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 18:28

1982 написа:Когато вършехте всички тези грандиозни далавери и измами, трябва да сте били наясно, че нон-стоп ще ви се напомнят и ще се коментират. Така че не знам защо недоволствате, много искате всичко да се потули и забрави, все едно нищо не е станало. Е, няма как ..... ще си носите кръста.

айде да изчакаш да свърши контролата - малко за футбол да си попишем и тогава

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 юни 2017 18:33

1982 написа:Когато вършехте всички тези грандиозни далавери и измами, трябва да сте били наясно, че нон-стоп ще ви се напомнят и ще се коментират. Така че не знам защо недоволствате, много искате всичко да се потули и забрави, все едно нищо не е станало. Е, няма как ..... ще си носите кръста.

Първо - не сме забравили, второ - не ме интересува какво имаш да кажеш, единствения ми проблем е, че задръстваш темата със спам и ми е по-трудни да достигна до смислената информация - тва ми е кръста.

Върни се в “ЦСКА”