Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот tut » 23 юни 2017 16:35

k_oleto написа:Въпреки, че помолих модераторите да направят тема с идея: ЦСКА - юридическо/психолигическо и философско обсъждане, а тук да си пишем за футбол, явно нема ме огрее......

Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г. Не влизам и в темите на Геренци, за да ги питам например по коя ТВ ще им дават контролите и дали са дали пиене на ЖАДНОТО.

От какъв зор обаче тука влизате и обяснявате кой какъв е ? Ей това не мога да разбера ?

След като сме най-големият отбор в България трябва да свикваме с това, че предизвикваме най-голям интерес. Така че е нормални сульо и пульо да киснат в нашите теми а не в на собствените си отбори.

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 16:58

yavorescu написа:
k_oleto написа:Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г.

Сигурно защото "възродените" Ботев и Дунав стартираха от аматьорските дивизии, като и в двата случая БФС не наруши нито една своя разпоредба. Не бива да ви учудва накърненото чувство за справедливост, това е напълно естествена човешка реакция.

Айде бе........Ботев стартира от В група
Няколко пъти питах - защо ?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 юни 2017 17:04

yavorescu написа:
k_oleto написа:Незнам, аз не съм ходил в темата на Ботев да ги разпитвам за Сопот. Не съм влизал и в темата на Дунав, за да ги питам за живота им преди 2010г.

Сигурно защото "възродените" Ботев и Дунав стартираха от аматьорските дивизии, като и в двата случая БФС не наруши нито една своя разпоредба. Не бива да ви учудва накърненото чувство за справедливост, това е напълно естествена човешка реакция.

Ботев се обединиха с Металик (Сопот) и стартираха директно от В група, вместо от оръжните! Локо Пд се обединиха с Левски (Кюстендил) и започнаха директно от А група! Сегашния Левски си е бил на практика чисто ново дружество през 90те, започващо директно от А група. Оригиналния Левски си съществува, президент се води Пешо Кучето и не играе никъде! До тук с накърненото чувство за справедливост! Гнусни хипократи!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 17:06

k_oleto написа:Айде бе........Ботев стартира от В група

Знаеш много добре защо, за да заметат дълговете. Аз за морал не говоря изобщо. Tяхната врътка е съгласно правилата, в аматьорския футбол се прави открай време поне 10 пъти всеки сезон. В А група се направи за пръв път, откакто наредбата не позволява това. При това с клуб, който имаше дисциплинарно наказание да не играе в А група.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 17:10

yavorescu написа:
k_oleto написа:Айде бе........Ботев стартира от В група

Знаеш много добре защо, за да заметат дълговете. Аз за морал не говоря изобщо. Tяхната врътка е съгласно правилата, в аматьорския футбол се прави открай време поне 10 пъти всеки сезон. В А група се направи за пръв път, откакто наредбата не позволява това. При това с клуб, който имаше дисциплинарно наказание да не играе в А група.

ама си много принципен. Я кажи, в населено място - винаги ли караш с 50км., а спазваш ли ограничението за 90км., а по магистрала как караш ?

Ся ако кажеш, че спазваш всичко и се двишиш в тон с наредбите - ще ти се извиня. Но....в противен случай - сам разбираш колко тъпо е изсказването ти :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 17:20

а за БФС - днес прочетох, че са глобили два отбора за "съмнение" в участие в уговорени мачове. Само това решение на Съюза отговаря на въпроса: КОЛКО ТЪПО-О е БФС-То
От Оборище: Абсурдно е да ни глобяват за съмнение, искаме извинение

Тук ги подкрепям.

Голяма метла е нужна.

Въпреки, че наредих/нахраних 1982 със сигурност се съгласявам с него. За кашата е виновен Перукан ! Не само в ЦСКА, а в целия футбол.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 17:23

HardWork написа:Ботев се обединиха с Металик (Сопот) и стартираха директно от В група, вместо от оръжните!

Именно затова се обединиха, за да почнат от В група, иначе щяха да си регистрират нов клуб в Пловдив. Това, което направиха, е напълно позволено от наредбата (дори и действащата в момента). Нищо общо с вашия случай.
Локо Пд се обединиха с Левски (Кюстендил) и започнаха директно от А група!

Тогава беше позволено от наредбата. Нищо общо с вашия случай.
Сегашния Левски си е бил на практика чисто ново дружество през 90те, започващо директно от А група. Оригиналния Левски си съществува, президент се води Пешо Кучето и не играе никъде!

Това не знам дали е вярно, необходимо е нещо повече от думата на Стойчо Стоилов като доказателство. Но щом е станало през 90-те е било позволено съгласно тогавашната наредба. Отново нищо общо с вашия случай.
[offtopic]
Я кажи, в населено място - винаги ли караш с 50км., а спазваш ли ограничението за 90км., а по магистрала как караш ?

Да, за населените места винаги с изключение на някои отсечки в моя град, където отдавна трябваше да има знаци, допускащи по-висока скорост. За ограничението от 90, понякога си позволявам 95, много рядко 100. На магистрала не вдигам повече от 120 от съображения за икономичност. Нарушавал съм много други закони, но се стремя да не го правя с този. Въпреки това се е случвало и ще продължава да се случва. Не знам защо го даваш за пример и какво общо има с вашия казус. Вие като фенове не сте извършили нарушение, ГГ също не е.[/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2017 17:25

yavorescu написа:
HardWork написа:Ботев се обединиха с Металик (Сопот) и стартираха директно от В група, вместо от оръжните!

Именно затова се обединиха, за да почнат от В група, иначе щяха да си регистрират нов клуб в Пловдив. Това, което направиха, е напълно позволено от наредбата (дори и действащата в момента). Нищо общо с вашия случай.

Сегашния Левски си е бил на практика чисто ново дружество през 90те, започващо директно от А група. Оригиналния Левски си съществува, президент се води Пешо Кучето и не играе никъде!

Това не знам дали е вярно, необходимо е нещо повече от думата на Стойчо Стоилов като доказателство. Но щом е станало през 90-те е било позволено съгласно тогавашната наредба. Отново нищо общо с вашия случай.
[offtopic]
Я кажи, в населено място - винаги ли караш с 50км., а спазваш ли ограничението за 90км., а по магистрала как караш ?

Да, за населените места винаги с изключение на някои отсечки в моя град, където отдавна трябваше да има знаци, допускащи по-висока скорост. За ограничението от 90, понякога си позволявам 95, много рядко 100. На магистрала не вдигам повече от 120 от съображения за икономичност. Нарушавал съм много други закони, но се стремя да не го правя с този. Въпреки това се е случвало и ще продължава да се случва. Не знам защо го даваш за пример и какво общо има с вашия казус. Вие като фенове не сте извършили нарушение, ГГ също не е.[/offtopic]

не видях офтопика :)

Ми, след като нарушаваш наредбите, защо искаш другите да ги спазват ? В смисъл - ти си закононарушител, но се сърдиш на други :)
Това е като приказката: Крадеца вика дръжте крадеца :)

Точка по темата - нарушителю !

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2017 17:38

k_oleto написа:Ми, след като нарушаваш наредбите, защо искаш другите да ги спазват ?

Както няма човек без недостатъци, така няма и човек, който никога не е нарушавал нито един закон. Най-малкото по невнимание се случва. В качеството ми на ръководител или служител с пълномощия никога не съм нарушавал закони, поне не умишлено.

Недей да се опитваш да оправдаваш БФС, смехотворно е откъдето и да го погледнеш.

И последно: нарушението на един не може да служи като оправдание за нарушение на друг. Много хора бият жена си и това е престъпление, дай и аз да я бия моята. А и нали сте велик клуб с армейска чест и доблест, защо се сравнявате с другите?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 юни 2017 17:40

yavorescu написа:

[offtopic]

Думата не е на Стойчо Столйлов, това е всеизвестен факт! Значи наредбите са разрешавали всякакви схеми преди, но сега вече не може? Явно и сега може щом ЦСКА е в А група! Наредбите на БФС не са закони, а БФС не е нито законодателен орган, нито орган на изпълнителната власт! Държавата е инструмент в ръцете на хора като Домусчиев, Ганчев, Пеевски и пр., те логично я използват по свое усмотрение, за да си постигнат целите! Мисля, че темата е напълно изчерпана от съдържание ;) ...

Върни се в “ЦСКА”