Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 15:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:1914 ти определения на мене не ми давай. Казах ти нещо.

кашчей а ти брато въобще не ми коментирай постовете отдавна те молим

Няма как да стане молбата ти!
Като не искаш коментари-не пиши!
Изобщо не ме вълнува душевното ти състояние, както и никой не се вълнува от моето такова.Регистриран съм в свободен форум и имам право да пиша там, където АЗ сметна за необходимо, а не там, където някой си мисли, че може да ме прати!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 15:37

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БРФ кажи има ли новини от Бургас бате, верни ли са драсканиците за нафтата

Тук привидно всички са спокоини за А група!Обаче е ясно,че футбола стана повече бизнес,отколкото спорт!Техния собственик се натиска да продаде лиценза и постоянно сваля цената!Дано не е това начина за нашия отбор,но ще видим!Утре на турнира ще се събере повече информация!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 юни 2013 15:45

Четох нещо спонсори по Португагалия търсели и още въобще не са вързали финансово, неска сериозно се говори даже че сме спазарили вече лиценза им и се местят тука. Дано, щото верно не е това начина. За това те питам кво се говори по вашия район
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 15:52

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Четох нещо спонсори по Португагалия търсели и още въобще не са вързали финансово, неска сериозно се говори даже че сме спазарили вече лиценза им и се местят тука. Дано, щото верно не е това начина. За това питам кво се говори по вашия район ;)

Чака се до днес някакъв мистериозен спонсор!Според мен,просто залъгват феновете на Нафтата!Мисля,че ще вземем техния лиценз или каквото там се прави(специално уточнение за кашчо)!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 юни 2013 16:22

Нещо такова ми се върти и на мене
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 28 юни 2013 16:22

BRF написа:Чака се до днес някакъв мистериозен спонсор!Според мен,просто залъгват феновете на Нафтата!Мисля,че ще вземем техния лиценз или каквото там се прави(специално уточнение за кашчо)!

Техния лиценз не може да вземете, а просто ще преименувате Нефтохимик на ЦСКА 1923. При това положение обаче историята ви отива на бунището ;) За вас остава избора дали да подкрепяте Нефтохимик София.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 16:37

1.9.1.4 написа:
BRF написа:Чака се до днес някакъв мистериозен спонсор!Според мен,просто залъгват феновете на Нафтата!Мисля,че ще вземем техния лиценз или каквото там се прави(специално уточнение за кашчо)!

Техния лиценз не може да вземете, а просто ще преименувате Нефтохимик на ЦСКА 1923. При това положение обаче историята ви отива на бунището ;) За вас остава избора дали да подкрепяте Нефтохимик София.

:o Наистина ли?Това не бях го чувал!Кухорого същество с кифла :lol: !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юни 2013 17:20

Сдружението „Червени сърца“ призовава всички легенди на клуба – от близкото или по-далечното минало, да дойдат на утрешния протест, който трябва да призове цялата общественост към решаване на проблемите и оцеляването на ЦСКА.

Поради това, половин час по-рано, пред сектор „В“ на националния стадион се канят да дойдат легенди и бивши играчи на тима, за да може да се присъединят към насрочения за 12.00 часа протест на ст. „Българска армия“.

Твърдо своето присъствие са обявили две от най-големите фигури в историята на ЦСКА Димитър Якимов и Петър Жеков. Ще присъстват и други легенди като Стойчо Младенов, Пламен Марков, Георги Велинов. Очаква се да присъства и Мартин Петров.

ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА И МОКЕТА ОТ БФС!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 юни 2013 16:28

Червени_шампиони написа:Сдружението „Червени сърца“ призовава всички легенди на клуба – от близкото или по-далечното минало, да дойдат на утрешния протест, който трябва да призове цялата общественост към решаване на проблемите и оцеляването на ЦСКА.

Поради това, половин час по-рано, пред сектор „В“ на националния стадион се канят да дойдат легенди и бивши играчи на тима, за да може да се присъединят към насрочения за 12.00 часа протест на ст. „Българска армия“.

Твърдо своето присъствие са обявили две от най-големите фигури в историята на ЦСКА Димитър Якимов и Петър Жеков. Ще присъстват и други легенди като Стойчо Младенов, Пламен Марков, Георги Велинов. Очаква се да присъства и Мартин Петров.

ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА И МОКЕТА ОТ БФС!!!

Неприятни неща са се случили, вчера!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

donadoni
Контакти:

Кажете нещо и за ЦСКА!!!

Мнениеот donadoni » 01 юли 2013 12:55

Пуснах си спортните новини по "Дарик" в 12.30 ч. с една-единствена цел - да разбера някакви новини и за ЦСКА. Нищо подобно!!! "Левски се завърна от Австрия", "подробности за подготовката на "сините" ще чуете след малко" и "Бразилия спечели...". Естествено спрях радиото. Нямам нищо против - новините за Левски също са важни, но пред вид ситуацията в ЦСКА беше редно някой от спортната редакция на ГОНГ (или хората, които отговарят за ЦСКА) поне да посетят "Армията" като за начало на седмицата и да кажат от мястото: водили се някакъв тренировъчен процес, върна ли се Стоичков от Барселона и вярно ли е, че целият треньорски щаб също е напуснал. Поне нещичко за онези, които всеки ден чакат някаква информация. А те не са малко. Не ме разбирайте погрешно - сигурно си вършите добре работата, но :roll: Спомням си много моменти от провалите и успехите на Левски - висене на "Герена", драми, изказвания, интервюта. Днес никой не се сети да отскочи до "Армията" и да види с очите си, не със "сините" си очила какво се случва там. Поздрави!!!

Върни се в “ЦСКА”