Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2012 15:55

Pichichi написа:
вие не сте добре какви са тия пичове бе?!?!?!

Само ще ти кажа че и в Милан част от феновете сигурно са си викали "абе къф е тоя" за Андрей Шевченко когато
е подписвал договор ама после всички знаем какво последва !!!

Не че 2-та са от класата на Шева ама има огромен потенциал в Бохар а пък Фаич и в момента нямаме по-читав
нападател от него, двамата с Платини ще са страхотен тандем.

Има обаче една дребна разлика и тя е, че Милан не подписаха с Шевченко след два негови мача срещу Интер, или срещу тях самите.Големите отбори не си правят генерални изводи за един играч от един-два негови мача, срещу само един съперник.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2012 16:20

Е примера с Шева не беше много уместен ама то този играч като направи още един сезон
с Мура и вкара още 20-на гола и директно преминава в Австрия,Белгия,Украйна,Франция или Германия.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 юли 2012 16:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXlBn9LxvL0[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 юли 2012 16:50

гледам в спортала - са обявили Александру Пакурар за наш футболист ? Подписал ли е вече ?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 юли 2012 16:56

Кашчей написа:Има обаче една дребна разлика и тя е, че Милан не подписаха с Шевченко след два негови мача срещу Интер, или срещу тях самите.Големите отбори не си правят генерални изводи за един играч от един-два негови мача, срещу само един съперник.

И Стойчо говори за тия работи. Не иска футболисти които е гледал в youtube или на дискове донесени от мениджъри. Футболиста трябва да се види в няколко мача в които съгледвачите да са на стадиона и цялостно да се види играта му, а не в отделни моменти. С изключение на Станко всички други футболисти можеш да им докараш прилични качества във видео 2-3 минути. Всеки има 4-5 добри отигравания.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 юли 2012 17:03

onegavon написа:Как да пишем само за селекция и футболисти без да споменаваме ръководството, като всичко е свързано. На колето мога да кажа, че след ,като си направихме гръбнак от Локо пд нямаме никакъв потенциал за шампионска титла. Всичките до един са посредствени футболисти освен от гръка и Тасио , ако изскочи нещо.Локо пд бяха едни от най- жалките в защита миналата година с39 допуснати гола, а ние с 19.Нещо да ви говори това, ама нали трябвада правим алъш вериш взимаме ги.Макар , че тези и за търговия не стават. Не са млади особенно Родригес-32г :mrgreen: .
Взети са според мен единствено заради по- малките финансови претенции това е .Някой горе писа,че Стойчо вече щял само качество да търси и посредствени футболисти нямало да допусне в ЦСКА.

Тия ,тотаджии , ако са качество аз съм космонавт.Според мен с чистката направиха компромис и двете страни Титан махна хората на Стойчо-Нилсон и Спрокел, а той техните Дюлгеров и Коката,другите са по взаимно съгласие.Шерката и Присо е ясно , че трябва да им се търсят някакви пари ,ама не виждам как ще стане.Тошко , ако не беше тази излагация просто не виждах как ще се оттървем от него. Всяко зло за добро както се казва. Възлагам големи надежди на Пакурар един наистина проверен ,качествен футболист.Дано да прилъжат и парагваеца , макар , че латиносите са "котка в чувал".Може от нея да извадиш и Мораес, може и Лима.Единственото ми успокоение е че Левски също се напълниха с баластра и особенно в защита са пълна скръб.Освен това те не предвиждат и никакви мерки ще си карат с тия, което е добре.

аз пък съм на мнение, че направихме може би най-силната селекция от БГ отборите. ЗА ЛЕ не, но за А група - да!
Реално, се разделихме с Мораеш, Галчев и Трифонов от основните и добавихме доста имена: Мисля, че ще се съгласиш с мен, че Венков е по-добро попълнение от Румбата. Разликата е само, че Румен е ЦСКА-р и има дух на такъв. Но пък и К. Стоянов ще видим в игра. Надявам се само да си върне формата. Така че подобряваме тази позиция. Миналата година - Присо го сменявахме с Паун ?? Този ми скъса нервите, докато влизаше в игра - много зле. Личното ми мнение е,че Серж Ноаджи е много по-добра алтернатива - от това, което гледах. Бъдещето е пред Карачанака, но според мен му е рано. Един Сержиньо, мисля, че е добра опция. На мястото на Галчев имаме Тенгариня и Кириакидис. За гръка много не мога да кажа, но се чува, че е добър /или поне по-добър от Галчев/А от това, което гледах: Тенгариня раздава много добри пасове и мисля, че ще свърши работа. Остава проблема с Мораеш......Имаме Платини, а за Тасио - нищо незнам, но.......и двамата не могат да го заместят. Към тези, като прибавим и Анисе и Пакурар - нещата изглеждат повече от прилично.

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 29 юли 2012 17:43

k_oleto....и аз така мисля, добра ни е селекцията, само че не успяха да я реализират за ЕвропаТА :lol: А и мисля че ще вземем поне още един нов ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 юли 2012 17:55

biser4o написа:k_oleto....и аз така мисля, добра ни е селекцията, само че не успяха да я реализират за ЕвропаТА :lol: А и мисля че ще вземем поне още един нов ;)

До Европата има още 1 година. Вече не мисля за нея. Просто искам да направим приличен отбор и когато дойде време за Европата - да надграждаме, а не излизаме със Станко Йовчев - атакер

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 юли 2012 18:10

цитат от края на интервюто на Джереми Родригес пред Тема Спорт:

В ЦСКА съм, защото съм добър. Това е отговорът ми. В един голям клуб трябва да има конкуренция. В момента ЦСКА разполага с два равностойни отбора, всеки от които може да стане шампион.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 юли 2012 18:25

Много са ви занижени критериите, пичове!Рано е да се правят изводи , но не разчитайте мчного на тези от Локото само това ви казвам.

Върни се в “ЦСКА”