Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 18:06

Кашчей написа:
Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.

АКО Литекс победи,защото мачът нито е започнал, нито е свършил!

Ще свърши с победа за Литекс, спокойно.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 окт 2011 18:07

Да ви е честит!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 18:07

Tony_CSKA написа:
Кашчей написа:
Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре - ЦСКА ще излезе на първо място в класирането по голова разлика! Този филм с малоумната смяна на треньора вече сме го гледали и не знам как може нормален фен на ЦСКА да му харесва... Знам едно и то е, че с това ръководство ЦСКА няма да постигне нищо значимо.

АКО Литекс победи,защото мачът нито е започнал, нито е свършил!

Ще свърши с победа за Литекс, спокойно.

Ти заложи ли вече за 1?Колко?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 18:12

ASENOVSKI VOYN написа:с Радуканов не ни очаква нищо хубаво за напред.

А без него?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 18:14

ASENOVSKI VOYN написа:
Кашчей написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Хора в рамките на 1 час изчетох всичките мнения,и не мога да повярвам какви глупости пишат феновете на ЦСКА , не мога да повярвам, че наистина има трезво мислещи фенове, които мислят, че един равен и една загуба са малка причина за смяна на треньора на отбор борещ се за шампионската титла, какъвто е ЦСКА. Все пак това е българският шампионат, в който шампион се става с една (максимум две ) загуби и два (максимум три) равни. Ако бяхме Англия, Германия, Италия или дори Испания това да е огромен скандал, но за стандартите на БГ реалността това е съвсем нормален ход. При още дава негативни резултата, до края на полусезона и спокойно можем да забравим за титлата.
За това нека подкрепим Димитър Пенев и новият треньорски щаб, а не да мислим как да бойкотираме ръководството, за видиш ли, че сменили Миленчо.
РАЗБЕРЕТЕ ГО ХОРА НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦСКА :!: :!: :!:
За това сме номер едно в България, от както сме се появили :!: :!: :!:

Можеш ли да не си копираш мненията отпреди 2 часа? :evil: :evil:

Копирах го, защото моето мнение не се е променяло не от преди два часа а от преди два месеца. Още тогава казах, че с Радуканов не ни очаква нищо хубаво за напред. И за мое най-голямо съжаление се оказах много прав.

Мнението ти е обидно, но ти не можеш да го разбереш.За теб, щом отборът се казва ЦСКА, той няма право на лош сезон, на лоша селекция, на лош късмет.. щом е ЦСКА пред него трябва да се разтворят райските порти и от рогът на изобилието да се сипят победи и купи върху ЦСКА.
Според теб, другите отбори в А група само за гарнитура на изисканото блюдо ЦСКА ли са, или имат свои виждания по въпроса..да, не всички, но и не малко.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 18:17

Кашчей написа:Мнението ти е обидно, но ти не можеш да го разбереш.За теб, щом отборът се казва ЦСКА, той няма право на лош сезон, на лоша селекция, на лош късмет.. щом е ЦСКА пред него трябва да се разтворят райските порти и от рогът на изобилието да се сипят победи и купи върху ЦСКА.
Според теб, другите отбори в А група само за гарнитура на изисканото блюдо ЦСКА ли са, или имат свои виждания по въпроса..да, не всички, но и не малко.

Адски добро мнение. Просто трябва да сменя името на ЦСКА с това на "Левски"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2011 18:23

metodito написа:
Кашчей написа:Мнението ти е обидно, но ти не можеш да го разбереш.За теб, щом отборът се казва ЦСКА, той няма право на лош сезон, на лоша селекция, на лош късмет.. щом е ЦСКА пред него трябва да се разтворят райските порти и от рогът на изобилието да се сипят победи и купи върху ЦСКА.

Адски добро мнение. Просто трябва да сменя името на ЦСКА с това на "Левски"...

Ти за "Левски", а в друг един подфорум, със също толкова честолюбиви, като колегата по-горе фенове, за друг отбор..Изобщо се имаме за нещо голямо, всъщност...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 18:25

metodito написа:
Tony_CSKA написа:По ирония на съдбата след като Литекс победи Лудогорец утре

Бас хващам, че ловчанлии няма да загубят утре.
Шампионът на България е все пак... И мача е в Ловеч.

А по темата...
Излезли ли са вече коефицентите за дербито? Интересно е и как ще се движат през седмицата.

Не е оригинално като "Казанската афера", ма пак си е смешна врътка.
Човек като види последните пет готувания на "Левски" и последните 5 домакинства на ЦСКА...

Нещо май не си разбрал какво съм написал... Според мен Литекс ще бият утре.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 окт 2011 18:26

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Наистина обичам ЦСКА. Този отбор ми вдига настроението, каквото и кофти да ми се е случило. Вижте само за какво става дума - http://www.blitz.bg/sport/article/107843

То е почти ясно какъв ще е резултата на дербито,впредвид това какво стана днес,ама да не земеш да го намразиш пак като мине петъка :oops:

Не, няма да го намразя, защото след това пак ще има Димитър Пенев, пак ще има Титан, хак ще има Дуци Симонович. А това е гаранция, че ще има нови скандали, нови интриги. Оттук следва, че аз пак ще бъда щастлив ;)

Дуци те прави щастлив така ли :mrgreen:
Ииии палавник
Последна промяна от delqnski47 на 23 окт 2011 18:28, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2011 18:26

Кашчей написа:
Ти за "Левски", а в друг един подфорум, със също толкова честолюбиви, като колегата по-горе фенове, за друг отбор..Изобщо се имаме за нещо голямо, всъщност...

Максимализмът е хубаво нещо, но поне малко от малко да има условия за максимални резултати...
Примерно като гледах репортажите от ЛЕ, няма наш отбор, който да му е мястото там (тактически грамотни, борят се по целият терен, движат се без топка, играят пред пълни трибуни на хубави стадиони с осветление). Както и си е. Поне на този етап. На кое отгоре да имаме подобни претенции? Че даже и за ШЛ. :o
Нещо май не си разбрал какво съм написал... Според мен Литекс ще бият утре.

:roll: Да, не допрочетох.

Върни се в “ЦСКА”