Пък и ЦСКА продава само на Запад
Не съм чул някой да казва това!Щом казваш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Пък и ЦСКА продава само на Запад
turbogena написа:Хубаво се отървахте от него ,защото напоследък е ужасно слабИ парите са добри ,но не знам кое ви кара да вярвате на Титаните ,че ще инвестират сумите от трансфери в клуба
delqnski47 написа:Пък и ЦСКА продава само на Запад
Не съм чул някой да казва това!Щом казвашАдмирации за колегата левскарче,че ни оценява толкова високо
baerba1995 написа:turbogena написа:Хубаво се отървахте от него ,защото напоследък е ужасно слабИ парите са добри ,но не знам кое ви кара да вярвате на Титаните ,че ще инвестират сумите от трансфери в клуба
ТИТАН ДА НЕ Е БАТКОВ БЕ! АЗ ДА ТЕ ПИТАМ ТЕБ, ти защо вярваш на медиите ,които постоянно се подиграват на хора,които са изплатили над 10 милиона дулгове...сигурно още не знаеш цената на парите...
turbogena написа:baerba1995 написа:turbogena написа:Хубаво се отървахте от него ,защото напоследък е ужасно слабИ парите са добри ,но не знам кое ви кара да вярвате на Титаните ,че ще инвестират сумите от трансфери в клуба
ТИТАН ДА НЕ Е БАТКОВ БЕ! АЗ ДА ТЕ ПИТАМ ТЕБ, ти защо вярваш на медиите ,които постоянно се подиграват на хора,които са изплатили над 10 милиона дулгове...сигурно още не знаеш цената на парите...
Титан и Батков са си лика прилика
baerba1995 написа:мяй месец ще знаеш ,4е не са ,а септември ще бъдеш още по-убеден
blue avalanche написа:delqnski47 написа:Пък и ЦСКА продава само на Запад
Не съм чул някой да казва това!Щом казвашАдмирации за колегата левскарче,че ни оценява толкова високо
Високо,високо...колко да е високо?Разпродадохте целия отбор,за да докарате трансферната сума на Дембеле!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта