Сините приятели пак оцепаха гащите, за една извън европейска квота.. :D
Ако Мораес е национал ще е в полза за всички, а и на всичко отгоре с Бербатов (евентуално ако наистина се завърне) ще образуват голямо нападателно дуо, което след отказването на втория определено изчезна. На България точно нападателите и са слабата част и ако това е истина ще е една добра новина.
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За българското гражданство...
Жоржиньо написа:Според мен няма как да играе за националния трябва да е играл тука 3,4 години
Въпроса не е само за националния, даже хич не е за националния,а как се дава гражданствов България.Тъй като повечето ни водещи отбори са натурализирали играчи,получават се прецеденти

Нека му дадат на момчето ,колко престъпници се уредиха та един добър футболист ли да спираме.В момента има няколко футболиста в България който ако са съгласни е напълно нормално да им дадем гражданство и да играят за националния отбор.Визирам Мораеш,Платини,Шоко,Мораселиньо ,Даксон,Барт,Том и Дока.Сега знам че веднага ще скочат една камара националисти ще кажат че по-добре някой куц кон да е ама наш да е .Извинявайте но тия футболисти са поне с една класа по добри от нашата "А" група и можем да извлечем само полза от тях.Преди отборите от Балканите бяха известни със слабата си защита и изключително силното си нападение.В момента водещите атакуващи футболисти у нас са чужденци ,така че не се чудете на незавидната ни позиция.Твърдо за натурализирането ,но с условието футболиста да е поне с класа по добър от останлите в България.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Янис Зику написа:Сините приятели пак оцепаха гащите, за една извън европейска квота.. :D
Ако Мораес е национал ще е в полза за всички, а и на всичко отгоре с Бербатов (евентуално ако наистина се завърне) ще образуват голямо нападателно дуо, което след отказването на втория определено изчезна. На България точно нападателите и са слабата част и ако това е истина ще е една добра новина.
Не оспамвайте темата,това е важно за подрастващите футболисти в школите.Каква мотивация би имал един младеж,като вижда,че колкото и труд да хвърли,утре ще натурализират някой Ич или Иньо и той ще си остане с мечтите за голям футбол.В края на краищата ,гражданството струва пари по развитите страни.В щатите е 2 млн.$ и то не е гражданство,а зелена карта,на Бермудите мисля се прави дарение от 200 х. $ и се взема гражданство.........Вместо да им вземаме парите на макета,бразилци,руснаци,африканс ние (в този случай ЦСКА) ИМ НАЛИВАМЕ ЕДНА ТОРБА ЕВРА ..това е престъпление за мен.
- dreben23
- Контакти:
Перфектна новина! Ние по-добър от Мораес няма да имаме в България, добре е да се възползваме от качествата му, а те са безспорни! Няма нищо лошо да натурализираме като нашите не стават за нищо!
Но съм съгласен и с колегата, че гражданството у нас се дава прекалено лесно на всеки, който не е българин.
Но съм съгласен и с колегата, че гражданството у нас се дава прекалено лесно на всеки, който не е българин.
Последна промяна от dreben23 на 07 фев 2012 22:06, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Тони Шумахер написа:dreben23 написа:Перфектна новина! Ние по-добър от Мораес няма да имаме в България, добре е да се възползваме от качествата му, а те са безспорни! Няма нищо лошо да натурализираме като нашите не стават за нищо!
Уау айде бе , уникален е.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не оспорвам качествата на Мораеш,а начина и мотивите за издаването на документа.Според моето скромно мнение,тази част от правата на президентската институция ,трябва да се редуцира до подпис, но преглеждане на молбата от друга,независима комисия и стриктен контрол...обществен и политически
Re: ЦСКА урежда Мораес с Български паспорт
Мойто мнение е, че трябва да се намалят бройката на чужденците и освен това да се примличат само чужденци с определен брой срещи за националният им отбор. Българските юноши трябва да имат предимство пред чужденците и във всеки отбор задължително петима от играещите футболисти да са юноши на отбора. Само така ще се развият нашите футболисти и ще имаме силен национален отбор. Българско гражданство трябва да се дава при много строги правила.
plamak написа:Мойто мнение е, че трябва да се намалят бройката на чужденците и освен това да се примличат само чужденци с определен брой срещи за националният им отбор. Българските юноши трябва да имат предимство пред чужденците и във всеки отбор задължително петима от играещите футболисти да са юноши на отбора. Само така ще се развият нашите футболисти и ще имаме силен национален отбор. Българско гражданство трябва да се дава при много строги правила.
Колега съгласен съм единствено да има по поне 3 футболиста в титулярния състав под 21 години ,българи !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Някой журналист отново не си е пил хапчетата.
Тези драскачи да вземат веднъж завинаги да разберат, че един чужденец за да играе за националният отбор на България, трябва да е играл ПЕТ години в първенството без прекъсване и това е наредба на ФИФА.
Относно БГ гражданство, това си е проблем на ЦСКА и не ме вълнува.
Тези драскачи да вземат веднъж завинаги да разберат, че един чужденец за да играе за националният отбор на България, трябва да е играл ПЕТ години в първенството без прекъсване и това е наредба на ФИФА.
Относно БГ гражданство, това си е проблем на ЦСКА и не ме вълнува.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
plamak написа:Мойто мнение е, че трябва да се намалят бройката на чужденците и освен това да се примличат само чужденци с определен брой срещи за националният им отбор. Българските юноши трябва да имат предимство пред чужденците и във всеки отбор задължително петима от играещите футболисти да са юноши на отбора. Само така ще се развият нашите футболисти и ще имаме силен национален отбор. Българско гражданство трябва да се дава при много строги правила.
Тази практика за броят срещи е известна отдавна.Очевидно не върши работа,защото Англия е сред най-преодолимите вечни претенденти...Интересно ми е да науча,дали някой от получилите гражданство го е искал самоцелно и какви доводи е дал за да се удовлетвори молбата му.Това поне може да се провери