Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sisi 1914
Контакти:

Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Мнениеот Sisi 1914 » 15 дек 2017 08:56

RedeviL написа:
Sisi 1914 написа:В темата някои потребители ни убеждаваха, че Лудогорец е с класи над нас и как щели да ни бият с 2-3 гола разлика, но Бодуров и Десподов бяха на друго мнение.
Видя се, че ние владеехме повече топката, създавахме повече положения и ги превъзхождахме във всяко 1 отношение.
На трибуните доказахме за пореден път, че сме номер 1!
8-)

Още в началото на темата заваляха от гръмки, по-гръмки прогнози... Винаги като чета подобни коментари, съм спокоен за предстоящия мач. 8-)

В синьо и в зелено бяха много активни,но сега ги нЕма никакви.
:lol:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 дек 2017 08:58

Ох, да бе - забравих коментаторчето на Диема - заслужава си да се отбележи: е те това е Журналист, без грам пристрастие :lol: :roll:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2017 08:59

ELFen написа:Честито продължаване напред! Получи се мач :!:

Първо мислех да питам Белчев, дали пак си мисли, че са надиграли...но излезе пич и коментира професионално и за това си оставам само с предложенията за промяна на Правилника на БФС както следва:

Благодаря за пожеланието!

Всяко едно изказване направено непосредствено преди важен мач обикновено цели да нахъса футболистите или да провокира противника. Не мисля, че е редно да взимаме под внимание подобни изказвания. Белчев се е доказал като трезво мислещ и уравновесен човек.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 дек 2017 09:02

RedeviL написа:
hydetoshi написа:Досега не бях чел статии в Спортал но след някои коментари във форума риших да го направя. Статията за мача е повече от скандална. И фен от вип ложата на Лудогорец арена не би написал толкова пристрастен "bull-shit". Това е срам за журналистиката( ако това въобще е журналистика) :evil:

Сутринта, като станах, това ми беше първата работа- да видя заглавието в спортал. Винаги е хубаво да започнеш деня с усмивка на лицето! :mrgreen:

Въобще нямам намерение да чета този сайт!

П.п
Нека сините фенове да изброят всички трофеи на техния тим и на нашия, за да се спрат някои спекулации, които чух вчера!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 15 дек 2017 09:06

Браво аремйци! Поздравявам всички червени фенове с победата, както на ЦСКА срещу Лудогорец, така и с нашата по трибуните. А като гледам дребнавите и злобни коментари на лилавите ни приятелки, си мисля, че тях ги боли повече от наличието на червената армия на стадиона. Бедните душички, май наистина са си вярвали, че сме погребани и ще изчезнем :roll: Весели празници!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 дек 2017 09:07

Интересен мач се получи, спор няма. Нямаше много футбол и тактика, само юруш от едното до другото поле, абе супер си беше :mrgreen:

Не знам защо всички коментират съдията всеки път, вместо хубавия мач. Вярно е, че направи грешка като не изгони Барт, предполагам до достраша. След това и Мисиджан си беше за гонене. За Вандерскон абсолютно не съм съгласен, че е за картон, задето е изблъскал лапе, такива неща се случват редовно в дербита. Единственото решение, което ме издразни е, че не изгони Десподов заедно с Натанаел.

Лудогорец ви оставяха да владеете инициативата и пробваха контри, само че последния пас много им куцаше. Вече не помня колко пъти объркаха решаващия пас или закъсняваха и оставаха в засада. За Лц е добре, че отпаднаха, така и така си имат достатъчно мачове, за Цска-София е добре, че продължиха за единствения си шанс за трофей, за Левски пък е добре, че Лудогорец отпаднаха, така че всички сме доволни накрая :mrgreen:

Няма да е лошо да си направим един финал с вас 8-)

Две думи иза феновете на Лудогорец. Момчета тоя мач трябва да ви е през оная работа. Мач с Милан на фаза елеминации струва много повече от каквито и да е купи и титли в България ;)

Да добавя, че за разлика от ръководителите на червените, които са срам за всеки любител на тая игра, заедно с оная грешка на природата Стойкас, то Стамен Белчев дава вид на много интелигентен и културен човек. Браво, че се е опазил от селянията, витаеща във вашия отбор.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 дек 2017 09:10

Съдията се беше нас*ал.. След първата му грешка почна като снежна топка към лавина да се усилват глупостите му :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2017 09:15

Някой може ли да поустне една статистика от мача. Уж е футболен форум, а половината коментари са на махленско ниво.

P.P. Аз поне не мога да намеря такава. Това само в България го има!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 дек 2017 09:40

RedeviL написа:Някой може ли да поустне една статистика от мача. Уж е футболен форум, а половината коментари са на махленско ниво.

Еми ето :lol: :mrgreen: :o :
Стойчо Стоилов: Съдиите просто идват и ни откъсват главите
https://ludogorets.gong.bg/bg-football/ ... ite-463033

Да не е от Спортал, ами от Гонг, като уж по-безпристрасни : Съдийско "Око - рентген" ;)
Графика на незачетения гол на Лудогорец, засадата е минимална

Изображение
https://ludogorets.gong.bg/bg-football/ ... lna-463035
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2017 09:40

Първо да кажа, че е доста забавно да гледаш как някои елементи се давят в злобата си :lol: :lol: Колкото до мача - за съжаление гледах само първото полувреме и част от продълженията :| Стана добър мач, както Барт отгоре е отбелязал, доста напрежение имаше, което и доведе до спорните моменти. Като цяло отборите си поделиха надмощието и победата можеше да отиде във всяка посока. ЦСКА направи някои сериозни пропуски първото полувреме и в продълженията, а Лудогорец - основно през второто полувреме. От ЦСКА мога да отлича Бодуров, Десподов и Лое - Каранга и останалите играха на познатото добро ниво, най-голямо впечатление ми направи Лое - заклеймен от мен като некадърник, ама май не е :lol: Да видиме спорните моменти:
- бутането на детето от Вандерсон е логично да се накаже с директен червен картон - Азар получи 3 мача наказание за подобно нещо в Англия
- дузпата на Лудогорец - положението е нарисувано нарушение, единствения проблем е Марселиньо вече падаше като направи контакта с Дюлгеров, тука по преценка на съдията и ако види добре ситуацията, може и да не свири дузпа
- засадата на Дюлгеров беше безспорна
- средния пръст на Каранга пак е за директен червен картон, независимо срещу кого е
- положението с ръката на Пластун също е дузпа, ако там топката минеше, следва голов удар
- положението на Барт срещу Мисиджан е по-скоро директен червен картон, а като доводи на съдията да покаже жълт може да се посочат, че положението не е фронтално и двамата по-скоро водят борба за топката и се теглят взаимно
- положението с Натаниел си е за червен картон, той още рано в мача изглеждаше изнервен
- положението на Лукоки е засада, няма такъв термин като "малка засада" - или има, или няма :!:
Горе-долу за тези се сещам. Продължаваме, което е добре и сме фаворити за трофея 8-) Подкрепям мнението на Soulen - би било хубаво да си спретнем един финал - класиката си е класика, друго е отсреща да има пак толкова хора, а не като вчера 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”