Титлата е ясно къде отива.. няма да има дербита с тях пролетта голяма работа... след днешната пародия на футбол на Овча купел имали смисъл да си тровиме нервите... момчета с които и да говоря всички искат едно.. отдала ни се е възможност да ги тикнем в калта и според мен трябва да се възползваме от това. Защото ако те имаха тази възможност даже нямаше и да го обмислят, а щяха да ни метнат долу и да ни се подиграват след това! Същия този човек президента им беше на гребена на вълната през 2008, всеки сутрин беше по някакви студия и размахваще едни листа колко МИЛИАРДИ дългове има ЦСКА СОФИЯ! И същи този човек които веднага ни прави мръсно при първа отдала се възможност, сега се мазни и иска помощ от ЦСКА? Не мерси! Просто някой неща от миналото не се забравят!
Трябва да се възползваме, защото ако играем за тях което те очакват, но не искат да си признаят, значи, че им падаме на нивото! 3 точки ще ги преглътна, но искам да видя как се гърчат долу в калта! Както казва един стар човек приятел, преди години ни отнеха възможността да играем финал на КЕШ, като ни изпочупиха краката, а сега ще им разпъваме червения килим и ще ги пуснем да влязат там дето не са заслужили и да си показват рогите след това като дават точки на Лудогорец и играят на живот и смърт срещу нас? Не мерси! Искам ги в долната шестица! Точка!
ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.
Понеже много обичаме сравненията - представете си, че ние сме Селтик, а сините са Рейнджърс - това е война. Вечна война. Не случайно сме известни в света. Разберете, че няма нищо лошо в това сините да се почувстват изебани от ЦСКА. Защото уверявам ви - дори да си паднем с честна игра - те пак ще повтарят, че мача сме го дали щото сме близки с Ботевъ!!!
Кировец написа:Понеже много обичаме сравненията - представете си, че ние сме Селтик, а сините са Рейнджърс - това е война. Вечна война. Не случайно сме известни в света. Разберете, че няма нищо лошо в това сините да се почувстват из****и от ЦСКА. Защото уверявам ви - дори да си паднем с честна игра - те пак ще повтарят, че мача сме го дали щото сме близки с Ботевъ!!!
Кировец, ... истината е следната след края на мача в Коматево: Ако бием след време ще почнат по стар доноснически обичай да изкривяват истината и да кажат, че едва ли не те самите със собствени сили са си влезнали вътре, докато ако паднем по простата причина, че Ботевъ са по-добри или паднем като легнем е без значение и двата случая те ще го определят като ЛЯГАНЕ...

Стойчо Стоев ше говори как много искал да се играе мача Миньор-Лудогорец преди години, ама как не му било позволено?! А днес ми говорят за феърплей същите тия проклети муцуни!
Днес, ако ЦСКА бе фалирал след ерата Титан дали щяха да тъгуват много?! Та те падат 6 поредни мача от нас и им е все тая... Стадион си правят, спонсори им редят?!
Защо нас така не ни обгрижват?!
Да има как ше ни пратят в А окръжна без грам да се замислят! Парахода ше говори колко лесно се правело стадион от гола ливада - ЦСКА да не чакали от държавата.
Пейте всички сега за ЦСКА, сини шушумиги и подлоги!
Днес, ако ЦСКА бе фалирал след ерата Титан дали щяха да тъгуват много?! Та те падат 6 поредни мача от нас и им е все тая... Стадион си правят, спонсори им редят?!
Защо нас така не ни обгрижват?!
Да има как ше ни пратят в А окръжна без грам да се замислят! Парахода ше говори колко лесно се правело стадион от гола ливада - ЦСКА да не чакали от държавата.
Пейте всички сега за ЦСКА, сини шушумиги и подлоги!
- delqnski47
- Контакти:
demon777 написа:delqnski47 написа:demon777 написа:Нека не дадем възможност на сините да са в шестицата Нека нахлуем на терена и да прекратим мача
О,Боже...
Кво ми божикаш па и ти?
Унижение заслужават сините и дано си го получат. Да си играят с Марек и с Хасково и пак да не са на върха дори на 2рата шестица. А ЦСКА, ...... ние ако искаме да сме шампиони трябва да почнем да бием зелените в преките двубои. Не ги ли бием нямаме право да бъдем шампиони.
Колко малоумен трябва да си да наебеш собствения си отбор с глоба и тежко наказание(само да вметна,че това няма да е първото нахлуване и ако БФС не са идиоти,ще ни пратят в долните групи),само щот да не играел Левски-то в горната шестица.
IQ-то на някои хора е под всяква критика.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Teo написа:Кировец написа:Понеже много обичаме сравненията - представете си, че ние сме Селтик, а сините са Рейнджърс - това е война. Вечна война. Не случайно сме известни в света. Разберете, че няма нищо лошо в това сините да се почувстват из****и от ЦСКА. Защото уверявам ви - дори да си паднем с честна игра - те пак ще повтарят, че мача сме го дали щото сме близки с Ботевъ!!!
Кировец, ... истината е следната след края на мача в Коматево: Ако бием след време ще почнат по стар доноснически обичай да изкривяват истината и да кажат, че едва ли не те самите със собствени сили са си влезнали вътре, докато ако паднем по простата причина, че Ботевъ са по-добри или паднем като легнем е без значение и двата случая те ще го определят като ЛЯГАНЕ...![]()
![]()
Отдала ни се е възможност да се възползваме, защото те даже не биха обмисляли, а директно ни пращат в долната!
![]()
![]()
Ама аз това много добре го знам. Знаеш, че те атакувах словесно за нелогичните ти мисли, заради едното му дерби. В онази тема дето я заключиха.
Между другото днес Бойко Борисов е на посещение в Пловдив. Аз няма да се учудя дори на политически натиск канарите да не се напрягат много.
Последна промяна от Кировец на 14 мар 2015 18:42, променено общо 1 път.
Винаги съм вярвал, че мразите нас, а не си обичате отбора! Но не съм очаквал, че сте готови и титлата да жертвате, за да ни прецакате.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Винаги съм вярвал, че мразите нас, а не си обичате отбора! Но не съм очаквал, че сте готови и титлата да жертвате, за да ни прецакате.![]()
![]()
Аз пък никога не съм си представял, че една загуба от Ботевъ ще означава, че няма да станем шампиони и че дечковци като тебе ще разсъждават по такъв хлапашки начин.
Естествено, че трябва да ви прекараме - длъжни сме!
Кировец написа:Teo написа:Кировец написа:Понеже много обичаме сравненията - представете си, че ние сме Селтик, а сините са Рейнджърс - това е война. Вечна война. Не случайно сме известни в света. Разберете, че няма нищо лошо в това сините да се почувстват из****и от ЦСКА. Защото уверявам ви - дори да си паднем с честна игра - те пак ще повтарят, че мача сме го дали щото сме близки с Ботевъ!!!
Кировец, ... истината е следната след края на мача в Коматево: Ако бием след време ще почнат по стар доноснически обичай да изкривяват истината и да кажат, че едва ли не те самите със собствени сили са си влезнали вътре, докато ако паднем по простата причина, че Ботевъ са по-добри или паднем като легнем е без значение и двата случая те ще го определят като ЛЯГАНЕ...![]()
![]()
Отдала ни се е възможност да се възползваме, защото те даже не биха обмисляли, а директно ни пращат в долната!
![]()
![]()
Ама аз това много добре го знам. Знаеш, че те атакувах словесно за нелогичните ти мисли, заради едното му дерби. В онази тема дето я заключиха.
Мина време от тогава.. това дерби ще ги преглътна, но щом се консултирах със стар армеец на години ми обясни как стоят нещата и съм изцяло на неговото мнение! Те винаги са ни правили мръсни номера щом им се е отдава възможност, а тоя СТОЙЧО СТОЕВ дето е роден в Разград и излезе с юношите 2012 с МИНЬОР, а на нас с най-доброто и така направи ЛУДОГОРЕЦ шампион да ми говори за феърплей, по-добре ходи се гръмне... пращаме ги долу и това! После да не изкривяват историята, а да се знае, че ние сме ги вкарали там, ЗАЩОТО така сме решили!!!!!