ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:40

Янис Зику написа:Иван Стоянов може да играе и на върха на атаката.

Е той и бадема може и Марто може, но никой от тях не е централен нападател. Пък и се надявам да вземем Янис Зику за таран ;) . Марто и Милисавлевич по крилата с Карачанаков за смяна и ротации. Тони Силва за смяна и ротация на бадема и заспиваме. Може един опорен халф само да вземем.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2013 22:42

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
И какво общо има пък Платини с трансферите на Зику и Мораеш ?? :shock: :shock:

Общото са сумите и вярващите в Дядо Коледа.

Сумите са коренно различни и не виждам никакъв Дядо Коледа. Дори трансфера на Платини да е съмнителен, това как доказва, че и трансферите на Зику и Мораеш са съмнителни ?

Защо смяташ ти тогава, че след като са излъгали за единият няма да излъжат и за другите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 дек 2013 22:44

Подготовката ще е в Обзор и Гърция. В началото на 2014 г. ще обявят новият спонсор, като се очакват много обаждания на 112 същия ден.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 дек 2013 22:49

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:

Сумите са коренно различни и не виждам никакъв Дядо Коледа. Дори трансфера на Платини да е съмнителен, това как доказва, че и трансферите на Зику и Мораеш са съмнителни ?

Защо смяташ ти тогава, че след като са излъгали за единият няма да излъжат и за другите?

И защо трябва да смятам нещо ? Има си сайтове в които са описани трансферните суми. Според трансфермаркет платини е продаден за 600 000 евро, аз мислех че е за 500 000. Какви 10 000 бълнувате не знам.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2013 23:32

Logical person написа:

Е той и бадема може и Марто може, но никой от тях не е централен нападател. Пък и се надявам да вземем Янис Зику за таран ;) . Марто и Милисавлевич по крилата с Карачанаков за смяна и ротации. Тони Силва за смяна и ротация на бадема и заспиваме. Може един опорен халф само да вземем.

Ляв защитник също ни трябва, защото с Фо-поре изпитвам притеснения пролетта.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2013 01:10

По дяволите братле, за какво ни е Иван Стоянов :?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 дек 2013 10:02

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:

Кашчей, престани с тъпите си провокации. Не пишеш по темата, не знаеш елементарни неща по трансферите на някои наши играчи, а не спираш с глупостите. На Алания бяха продадени Иван Стоянов и Иван Иванов. Платини беше продаден на Динамо Букурещ по втория начин (на страшно занижена цена), заради дължимия процент към Черноморец. Сумите за Зику и Мораеш са реални. Точка.
Или коментирай нещо по темата или няма да оставя повече твое мнение тук.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 дек 2013 10:32

-------------------------------Долапчиев(Морейра,Чочев,Бадема,Марто)---------------------------------

Милисавлевич(Карачанака,Марто)---Бадема(Марсиньо,Чочев)---Марсиньо(Тони Силва)

-------------------------Чочев(Витанов)--------------------Янчев(Дюлгеров)----------------------------------

Защитата е ясна на 99%, вратарите също.

3-4 нови са предостатъчни:
- Дефанзивен-Галчев, Погба или нещо от сорта :);
- Ляв защитник-Алаба или нещо подобно ;) - вероятността да вземем добър ляв бек е малка според мен :idea:;
- Иван Стоянов няма да е излишен, ако бъде привлечен, не е задължително;
- Нападател - тип Хенрик Ларсен :lol:

Зимата толкоз. :)
Последна промяна от Кировец на 24 дек 2013 11:34, променено общо 1 път.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 24 дек 2013 10:44

Кировец написа:-------------------------------Долапчиев(Чочев,Бадема,Марто)---------------------------------

Милисавлевич(Карачанака,Марто)---Бадема(Марсиньо,Чочев)---Марсиньо(Тони Силва)

-------------------------Чочев(Витанов)--------------------Янчев(Дюлгеров)----------------------------------

Защитата е ясна на 99%, вратарите също.

3-4 нови са предостатъчни:
- Дефанзивен-Галчев, Погба или нещо от сорта :);
- Ляв защитник-Алаба или нещо подобно ;) - вероятността да вземем добър ляв бек е малка според мен :idea:;
- Иван Стоянов няма да е излишен, ако бъде привлечен, не е задължително;
- Нападател - тип Хенрик Ларсен :lol:

Зимата толкоз. :)

Марто си го поставил на 2 позиции като и двата пъти ти е резерва ? сложил си Дюлгеров за резерва, а той вече е освободен ? и как виждаш Долапчиев титуляр на върха на атаката, като той самият каза че все още не е готов със толкова големи очаквания каквито имаме ние БОЛНИТЕ мозаци феновете ? ми след 3 мача без гол от това момче и ще го изгониме и псуваме както Бербатов навремето :(
Тони Силва .. се надявам да е откритието за пролетта :) дано да е нещо от сорта на Гранден , Грегори Нелсон ( бърз , техничен и с добро центриране ) .. или нещо подобно :)
Лично аз искам и Карачанаков да си възвърне формата от преди след една добра зимна подготовка и заиграе по често както знаем че може :) от Мартин Петров , Бадема , Валентин Илиев очаквам още по добра форма също след подготовката, защото знаем че лятото дойдоха без да са тренирали като хората ...
СИГУРЕН СЪМ че ФО ПОРЕ също ще покаже на какво е способен, защото за разлика от повечето тук аз съм го гледал последните 2 години в Бургас и знам какво може ... той беше един от най добрите и идваха отбори от Русия да го гледат всеки мач и тогава се контузи и неможа да стане сделката ... той също беше прекъснал тренировъчния цикъл и Стойчо го вкара на пожар есента .. но ще видите на пролет истинския Фо Поре и ще си върнете думите назад ...
иска ми се също да продадем Черни , Менди и Марсинио ако има оферти за тях и да позакърпим още малко бюджета ... имаме нужда от пари, а на тези позиции имаме хора които могат да играят и то не по зле от изброените играчи
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 дек 2013 11:21

Според мен Мартин Петров е свършил с големия футбол - факта, че днес е в ЦСКА, а не в Европа, Китай, Турция или САЩ - ЗА ПАРИ, както правят повечето големи играчи в края на кариерата си е красноречив и също като Тошко Янчев идното лято ще трябва да каже - стоп. Разбира се, те могат да играят и до 50, ако искат, но ЦСКА трябва да търси своето развитие.
Слагам го в скоби, защото е все пак някакъв вариант за тези позиции до лятото.
Милисавлевич и Карачанаков трябва да поемат голямата отговорност и да играят повече. Неманя е само на 29 години. Вероятно ще играе и като ляк бек, за да отваря титулярно място на Карачанаков.

Нищо лично. Такъв е живота. На 15 януари Мартин става на 35 години.

п.п. Не знаех, че Дюлгеров е освободен. Това не е от кой знае какво значение. Все ще се намери друга опция за резерва.
Колкото до Долапчиев - Стойчо ВЕЧЕ намекна, че пролетта ще се разчита доста по-често на младия талант и да си стяга калеврите, ако иска да се развива.
За Поре аз също си мисля, че прибързано го отписваме, но проблема е, че нямаме алтернатива при контузия или картон на този пост - всъщност имаме - Милисавлевич, но още един типичен ляв бек за резерва няма да е в минус за конкуренцията.
Последна промяна от Кировец на 24 дек 2013 11:38, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”