Имаме юноши които ще излязат надъхани с/у синята паплач. Литекс как ви биеха тъз година като маче у дерек
Има само едно ЦСКА. тОВА В СЪРЦАТА НА ФЕНОВЕТЕ
Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Последна промяна от demon777 на 30 юни 2013 20:02, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа:Аз ако регистрирам утре Левски 1873 АД и взема Нефтохимик, та ги прекръстя и им сложа сини екипчета , кой левскар ще припознае този отбор като своят отбор? Що се правите на идиоти, ами не си минете по етапния ред, след 3 години сте обратно тук, с чест, име, емблема и титли! Излагате се...
То и на вас не ви е лесно, след този гнусен водевил, особено последния месец. Заебете тия глупости и направете като Ботев, ний я вземем 2 титли тез години, я не. Имате 5 в аванс, голямо чудо станало!
Ее ти па 2 титли...изФърли се кат чекия и ти

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Хахах, вие 65 години играете където не ви е мястото. Как спечелихте промоция за А група, с чий лиценз? Кои са наглеците сега?Red Warrior написа:slash1912 написа:Къде бяхте големите фенове на Цска цяла пролет?
Що не си подкрепихте отбора,да се изчистят малко дълговете?Проста сметка 10 лв. за билет по 10 000 човека за 8 домакински мача са 800 000 лв.
Отделно понеже сте "фенове милиони",ако всеки даде по 10 лв в сметката,ще се съберат още 10 милиона.Дотук станаха почти 11...само,че никой не дава,никой не ходи на мачове-форумни фенчета!
А бе вие не стига, че ще играете там където не ви е мястото, пък и наглеете. Правилният вече има опит от 2008, когато играха в ШЛ на наше място и Яри Ниеми още не могат да го забравят.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
-
- Контакти:
Айде случи се това , за което се говореше !

demon777 написа:Имаме юноши които ще излязат надъхани с/у синята паплач. Литекс как ви биеха тъз година като маче у дерек
Има само едно ЦСКА. тОВА В СЪРЦАТА НА ФЕНОВЕТЕ
Те юношите ви падат от на локо сф юношите па срещу нас освен с двуцифрен резултат да падат друго няма кво да стане
- Red Warrior
- Контакти:
Удивен съм от злобата, която се лее срещу ЦСКА. Като се случваха същите неща в Ботев и Берое, то беше съчувствие, то беше чудо, а сега такава злоба към ЦСКА. Явно наистина много завист и злоба се е таяло към този велик клуб. Именно заради това аз ще подкрепям ЦСКА, независимо какъв е - стар, нов, по-нов, по-стар, с лиценз, без лиценз. Тази злоба показва, че ЦСКА не е мъртъв! Към мървец никой не злобее, дори най-големият му враг. Самите наши врагове легитимираха и припознаха ЦСКА! 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Това нова АД в края на състезателния сезон 2013/2014 ще бъде на минус, минимум 5 милиона лева, то ест отново ще е в дългове.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- damyanov1963
от demon777 на 30 Юни 2013 18:01
Имаме юноши които ще излязат надъхани с/у синята паплач. Литекс как ви биеха тъз година като маче у дирек
Литекс били Левски, като маче у дирек?!?!?! Ти добре ли си бе, точно вас ви биха и в двата мача, като на армията с 2:0, а да ти говори нещо 8:0

Имаме юноши които ще излязат надъхани с/у синята паплач. Литекс как ви биеха тъз година като маче у дирек
Литекс били Левски, като маче у дирек?!?!?! Ти добре ли си бе, точно вас ви биха и в двата мача, като на армията с 2:0, а да ти говори нещо 8:0

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Ааа нееееееееееее.. ще се пръсна вече.![]()
![]()
И кой е присъствал на УС?Кой е бил протоколчик-чичо Митко ли?С какъв уставен капитал е учредено дружеството и колко от него е събран вече?
Как едно АД ще купи друго АД и ще го преименува?Нали акциите на Нефтохимик трябва да са листнати на борсата и АД-то да е публично, за да могат да бъдат закупени?
Нали не си мислиш ,че това е станало тази седмица(защото информацията сега излиза в "Гонг") Стартът на това "мероприятие" е даден още при преговорите с ГГ(Нефтохимик само ще "замести" Литекс).
Недей, моля те.Ти чете ли декларацията?
днес (30.06), в град София бе учредено акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.
Виждаш ли някаква мисъл в тези изречения?Да не говорим, че официалната цел на това АД е нарушаване на правилника за клубно лицензиране на БФС.
Допреди 2 седмици Нефтохимик изобщо не ви беше цел, за да има логика в написаното от теб.
Аз съм просто потресен от това, че "Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент."След това кои ще са учредителите

Аз не разбирам, и ще съм благодарен на този, който ми разясни как се сменят учредители на АД, след като поканят някого за президент.Даже и не съм чувал АД да има президент, но може да не съм достатъчно запознат.

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- mertezaker
- Контакти:
levskii на 30 Юни 2013 19:44
mertezaker написа:Най-добре от А окръжна, но с историята на ЦСКА! И след 4-5 години да се наритат задниците на Черноморския, sandi, urcoto и още дестина форумни герои! Аз предпочитам чист ЦСКА от най-долните дивизии, но с истински фенове!!! И нека играем с Чепинци, Требич, и т.н.
Правете един фенски отбор тогава и играйте![]()
![]()
стария нямате пари за историята му
История НЕ се купува! Да аз бих подкрепял един ЦСКА във всяка една група, стига да знам че има правилна политика! И НЕ ПОЖЕЛАВАМ на никой отбор в България да се случва това, което се случва в ЦСКА!!! Винаги съм подкрепял и привържениците на Ботев, и на Локомотив (Пд), и на всеки един отбор в България в борбата му срещу каквото и да е! Намалете омразата, нека бъде само върху спортни прояви, а не върху независещи от нас феновете процеси!