БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Мнениеот BRF » 17 окт 2012 21:06

Браво на бфс!Ако бяха обсъдили така подробно и Платини,сигурно щеше да играе!Както и да е аз лично приемам решението!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 17 окт 2012 21:12

BRF написа:Браво на бфс!Ако бяха обсъдили така подробно и Платини,сигурно щеше да играе!Както и да е аз лично приемам решението!

Ами то не подлежи на каквото и да било :) Каквото кажат ,това е ! И да не го приемаш ,такова си е .Смешна работа ,смешна !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2012 21:14

Защо ли не съм изненадан от решението на Мастиев ,пардон Кучев и сие,те са доказали пълната си некадърност и слугинаж през годините.Събираха се в полунощ за да оправдаят Илиан Стоянов,работиха на Коледа за да картотекират Да Коща в Левски,че сега на рожденния ден на агент Тара как ще го разочароват.От днес до края на дните си ще имам една мечта и задача едновременно,ще се навъртам край БФС и срещна ли Мастиев да му се изхрача в мазната физиономия.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 окт 2012 21:19

percival написа:
BRF написа:Браво на бфс!Ако бяха обсъдили така подробно и Платини,сигурно щеше да играе!Както и да е аз лично приемам решението!

Ами то не подлежи на каквото и да било :) Каквото кажат ,това е ! И да не го приемаш ,такова си е .Смешна работа ,смешна !

Знам,че нищо не зависи от мен!Просто си изразявам мнението по въпроса ;) ,а и ми е все тая подуенци с какви футболисти ще играят!Аз вярвам във ЦСКА и смятам,че изхода от мача зависи само от нас и нашата игра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 17 окт 2012 21:23

Точно след такива "решения" трябва да се изсипем 1000 човека на Иван Асен и да изринем помиярите от там !
Обаче това няма как да стане ,защото публиката на ЦСКА е разединена ,точно по поръчка ,нали ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2012 21:48

ДК на БФС не спазва собственият си правилник... или го чете така, както дяволът чете Евенгелието.

Гаджев си беше за 3 мача наказание!Колкото и кьорав да е човек, ще види, че има ритане с крак в извънигрова ситуация.После ще се чудим защо в международните мачове съдиите гонят нашите футболисти и за по-леки нарушения, а УЕФА и ФИФА ги наказват за по 2-3 мача :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 окт 2012 21:57

мача няма да се реши от този. наказан или не, ние си гоним нашето
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 17 окт 2012 21:59

Кашчей написа:ДК на БФС не спазва собственият си правилник... или го чете така, както дяволът чете Евенгелието.

Гаджев си беше за 3 мача наказание!Колкото и кьорав да е човек, ще види, че има ритане с крак в извънигрова ситуация.После ще се чудим защо в международните мачове съдиите гонят нашите футболисти и за по-леки нарушения, а УЕФА и ФИФА ги наказват за по 2-3 мача :evil:

И извода е:...............................................бфс слугува на Левски

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 окт 2012 22:05

Кашчей написа:ДК на БФС не спазва собственият си правилник... или го чете така, както дяволът чете Евенгелието.

Каквото и решение да бяха взели, правилникът е спазен. ;) Няма да си повтарям предишните мнения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2012 22:16

Tommi написа:

Каквото и решение да бяха взели, правилникът е спазен. ;) Няма да си повтарям предишните мнения.

Как няма да е спазен, след като решението е в полза на "Левски"?Ваш футболист трябва да убие съперник на терена, за да получи адекватно наказание.. но и тогава сигурно ще трябва видеозапис и тълкуване на ДП.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”