VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_lagoon

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот blue_lagoon » 22 сеп 2012 22:08

delqnski47 написа:
blue_lagoon написа:Време беше след "грандиозните " успехи над Миньор и Ботев Враца, ЦСКА да си отиде пак на мястото,а именно е долната половина на таблицата. 10т. след 6 кръга си е добре ;) След 30 кръга 27 точки в повече за Сините Шампиони! ;)

Дерзайте,ставайте шампиони,че 31 не е хич малко :mrgreen:

Скоро ще ви ги вземат всичките. Като ви прекръстят на ЦСКА-Етрополе,ЦСКА-Възраждане ,или ЦСКА-площад Ленин и ви забутат във В група и няма ни титли,ни купи! А за Европа вече сте сготвени :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 сеп 2012 22:09

daniel875 написа:
RedeviL написа:
Red Warrior написа:Виждам сините горките се надявали, че ЦСКА ще играе за тях. Пък иначе ни закриват всеки ден. :lol:

Ох горките те, че и шампиони се гласят да стават..Мечтии! :mrgreen: Точно тях така хубаво ще ги приземим, че ще им държи влага до другия сезон! 8-)

Този сезон мисля, че ние ще ви изкопаем трапа в дербито, но трябва да бъдем далеч по - внимателни в изказванията и играта.

Ние няма какво да губим толкова..Вие обаче имате!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 22 сеп 2012 22:10

Udoji90 написа:
Обичам Левски написа:Според мен това не е Цска,който съм гледал когато съм бил по-малак.Ако този отбор ви харесва ваша си работа :)

Не съм видял някого да казва, че му харесва. Обаче нали не очакваш да си сменим клубните пристрастия?

Истинските фенове се познават в загубите !!! Дано се оправите накрая,немога да повярвам,че институция като Цска е във втората таблица на класирането

ULTRA NORTH
Контакти:

Мнениеот ULTRA NORTH » 22 сеп 2012 22:10

сезона отдавна сме го приключили ние, важното е да прецакаме говедата :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 сеп 2012 22:11

С кое не си съгласен? 0,5:0 да ви бием е достатъчно. Със сигурност имаме в момента по - добра психика, важно е да продължаваме да побеждаваме и да помним, че онзи позор не трябва да се повтаря. Играем ли разумно, няма как ни победите. А този път Борат много да не "играе тото", че ...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 сеп 2012 22:11

RedeviL написа:Мм извинявай тогава!Не съм те разбрал..

Няма нищо ;) Естествено, че след като не можем да бием Лудокравец с човек по-малко сме мноо зле.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 сеп 2012 22:12

Обичам Левски написа:
Udoji90 написа:
Обичам Левски написа:Според мен това не е Цска,който съм гледал когато съм бил по-малак.Ако този отбор ви харесва ваша си работа :)

Не съм видял някого да казва, че му харесва. Обаче нали не очакваш да си сменим клубните пристрастия?

Истинските фенове се познават в загубите !!! Дано се оправите накрая,немога да повярвам,че институция като Цска е във втората таблица на класирането

Да се оправят след загуба в дербито с нас. От деветия кръг нататък им пожелавам успехи, но дотогава включително не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 сеп 2012 22:12

Обичам Левски написа:
Udoji90 написа:

И ние не искаме да повярваме, но на всеки отбор му се случва понякога. И вие бяхте много зле през есента на 2009 г. Година по-късно пък ние бяхме в ужасна серия... И в двата случая обаче нещата постепенно се оправиха.
Последна промяна от Udoji90 на 22 сеп 2012 22:13, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 сеп 2012 22:12

Обичам Левски написа:
Udoji90 написа:

Виж ни програмата и след това проблемите, които имаше отбора в първите няколко кръга!Вие ако имахте нашата програма да не си мислиш, че щяхте да сте 6 от 6 както се изразяват от Гонг.. :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 сеп 2012 22:13

lisynger написа:
delqnski47 написа:
daniel875 написа:Не се гаврете с ЦСКА, защото е прав един от потребители за палачинката! Нека го даваме по - хладнокръвно, че сега няма нужда от излишни емоции! В края на сезона ще е позволено.
Добре, че загубиха "червените"!

Лудогорец е много по опасен отбор от нас!Това,което трябва да се притеснявате вие е дербито,където по принцип няма фаворит и където аз имам най много надежди!

И какво толкова като ги бием ако ги бием де ?

Ами първо ще им вземем точки и ще има вероятност Лудогорец да им намали/увеличи разликата!И второ,ще бием като аутсайдери(както го направихме на Герена!Голям кеф беше,жалко че ни изгониха първото полувреме,иначе мача май отиваше на по разгромен резултат) и то вечният противник(не казвам ''враг'',защото това е гадна дума)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”