Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
И сега какво??? Загубихме титлата, но не това е най-големия проблем! А че продължава тоталния хаос и криза в управление на ЦСКА, БЕЗПЪТИЦАТА, липсата на каквато и да е стратегия за бъдещето на клуба. И така ще бъде докато Титан са начело на клуба. Очаквам продажби на основните ни играчи и продължаването на стратегията да се подписват договори с свободни агенти с надеждата в Б-я да реанимират кариерата си и после да бъдат продадени за добри пари в чужбина. Друг вариант е взимането на млади таланти от чужбина под наем, както е и случая с Кирилов. Страхотен талант е между другото и ако дойде в ЦСКА клубът само ще спечели от това.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Петър Жеков коментира последните новини около ЦСКА, както и изпуснатата титла.
"Относно играчите от Литекс, дано не се повтори случката от зимата, когато се чакаха футболисти на Удинезе. Истината е, че ако положението в ЦСКА остане същото, отборът няма как да спечели титлата през следващия сезон. Не знам доколко твърденията, че Христо Стоичков ще замени Димитър Пенев на президентския пост, отговарят на истината. Но в момента Пената е почетен президент. Тази длъжност обаче никой не я брои за нищо. Това е все едно на стената да бъдат окачени портрети на Георги Димитров и Тодор Живков", заяви Жеков пред "Тема спорт".
"Боли ме за изпуснатата титла. Аз обаче смятам, че направиха номер на Стойчо. Мачът в Перник бе разковничето и имам сериозни съмнения, че 4-5 играчи от ЦСКА са били хванати. Не само го мисля, даже съм сигурен. Главни виновници за изпускането на шампионската титла обаче са и собствениците на отбора, защото само за една година те смениха трима треньори. Аз така и не разбрах за какво бе доведен Дуци Симонович и защо бе сформиран този тандем с Димитър Пенев. Единственото правилно решение на собствениците бе връщането на Стойчо Младенов, който изправи отбора на крака и за малко можеше да спечели титлата", продължи Жеков.
"Все още съм обиден на Титан". Не искам да назовавам причината за това, защо в момента не съм в ЦСКА. Те много добре я знаят"
Много истина има в думите му. На мен също ми се стори, че имаше нещо нередно и скрито в мача в перник. Но не мога да повярвам просот, че примерно точно Мораеш може да бъде "хванат" и за това да бие такава дузпа. Не и бразилецът
"Относно играчите от Литекс, дано не се повтори случката от зимата, когато се чакаха футболисти на Удинезе. Истината е, че ако положението в ЦСКА остане същото, отборът няма как да спечели титлата през следващия сезон. Не знам доколко твърденията, че Христо Стоичков ще замени Димитър Пенев на президентския пост, отговарят на истината. Но в момента Пената е почетен президент. Тази длъжност обаче никой не я брои за нищо. Това е все едно на стената да бъдат окачени портрети на Георги Димитров и Тодор Живков", заяви Жеков пред "Тема спорт".
"Боли ме за изпуснатата титла. Аз обаче смятам, че направиха номер на Стойчо. Мачът в Перник бе разковничето и имам сериозни съмнения, че 4-5 играчи от ЦСКА са били хванати. Не само го мисля, даже съм сигурен. Главни виновници за изпускането на шампионската титла обаче са и собствениците на отбора, защото само за една година те смениха трима треньори. Аз така и не разбрах за какво бе доведен Дуци Симонович и защо бе сформиран този тандем с Димитър Пенев. Единственото правилно решение на собствениците бе връщането на Стойчо Младенов, който изправи отбора на крака и за малко можеше да спечели титлата", продължи Жеков.
"Все още съм обиден на Титан". Не искам да назовавам причината за това, защо в момента не съм в ЦСКА. Те много добре я знаят"
Много истина има в думите му. На мен също ми се стори, че имаше нещо нередно и скрито в мача в перник. Но не мога да повярвам просот, че примерно точно Мораеш може да бъде "хванат" и за това да бие такава дузпа. Не и бразилецът

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Петър Жеков коментира последните новини около ЦСКА, както и изпуснатата титла.
Той и срещу Враца изпусна, така че при него май си е до изпълнението ! Например на мача в Перник, Мболи му вкараха мн лесен втори гол, Галчев се разхождаше и тн. Но съм сигурен , че никой не е бил хванат, просто нашите наляха гипса от важността на мача и всичко пропадна .....
Румънският гранд Стяуа освободи нападателя Флорин Костя и той отново е вариант за трансфер в българския ЦСКА, съобщиха медиите в северната ни съседка. Костя е в конфликт с новия старши треньор на Стяуа - Лауренцио Регекампф, още от времето, когато двамата бяха в друг румънски клуб Университатя (Крайова). Поради тази причина Регекампф няма да разчита на нападателя за новия сезон. Стяуа иска да си върне част от вложенията в играча и ще поиска 200 000 евро за трансферните права.
Според пресата в Румъния ЦСКА отново проявява интерес към Костя и той може да премине при "червените" това лято. ЦСКА искаше Костя в състава си в комплект с брат му Михай преди две години, когато двамата играеха в Университатя, но тогава братята преминаха в Стяуа.
Между другото съвсем скоро очаквам някоя голяма новина. Доста е тихо около нас, а така не е било от много време. Иначе ще се зарадвам на Костя, но дано не дойде за заместник на Мораес. И все пак ми е чудно как Стяуа са го освободили, а ще искат 200 евро за правата му..

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЦСКА проявява интерес към освободения от Стяуа нападател Флорин Костя, съобщават румънските медии. Изигралият 6 мача за националния отбор на страната си футболист е бил осведомен, че може да си търси нов отбор за следващия сезон като свободен агент. Футболистът е имал конфликт с Лауренциу Регенкампф по време на престоя на двамата в Университатя Крайова. Наставникът пое Стяуа и веднага е съобщил на Флорин да си стяга багажа. Костя записа 18 мача и вкара 2 гола през изминалия сезон с екипа на Стяуа. Нападателят е оценяван на приблизително 1,5 милиона евро, но "армейците" могат да подпишат с него без трансферна сума.
"В момента няма нищо конкретно за Флорин Костя, но със сигурност ще намерим някакви варианти", сподели агентът на 27-годишния футболист. ЦСКА искаше нападателя още преди 2 години, когато той напусна Университатя Крайова.
Румънските издания съобщават, че ако ЦСКА беше спечелил титлата на България, в тима щели да акостират трима качествени футболисти. "Армейците" виждаха почти сигурните трансфери на брата на Жуниор Мораес - Бруно и на Жералдо Алвеш от Униао Лейрия.
"В момента няма нищо конкретно за Флорин Костя, но със сигурност ще намерим някакви варианти", сподели агентът на 27-годишния футболист. ЦСКА искаше нападателя още преди 2 години, когато той напусна Университатя Крайова.
Румънските издания съобщават, че ако ЦСКА беше спечелил титлата на България, в тима щели да акостират трима качествени футболисти. "Армейците" виждаха почти сигурните трансфери на брата на Жуниор Мораес - Бруно и на Жералдо Алвеш от Униао Лейрия.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Май отново са свободни съчинения, Бруно беше играч на Лейра, а Жералдо Алвеш е в Стяуа.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
армейците от другия форум споменават за голяма новина за цска в спортно шоу гонг днес от 17.00 часа. говори се че ще бъде обявен трансфера на първия пристигнал при нас това лято. споменава се името на джонг тае се, корейски нападател, от кьолн
. да изчакаме и видим дали има нещо вярно в тези слухове. така като гледам никаде нищо не се споменава официално по сайтовете.

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:армейците от другия форум споменават за голяма новина за цска в спортно шоу гонг днес от 17.00 часа. говори се че ще бъде обявен трансфера на първия пристигнал при нас това лято. споменава се името на джонг тае се, корейски нападател, от кьолн. да изчакаме и видим дали има нещо вярно в тези слухове. така като гледам никаде нищо не се споменава официално по сайтовете.
Това да не е оня севернокорееца, дето се разплака по време на световното?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:армейците от другия форум споменават за голяма новина за цска в спортно шоу гонг днес от 17.00 часа. говори се че ще бъде обявен трансфера на първия пристигнал при нас това лято. споменава се името на джонг тае се, корейски нападател, от кьолн. да изчакаме и видим дали има нещо вярно в тези слухове. така като гледам никаде нищо не се споменава официално по сайтовете.

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
севернокореец е, но да ти кажа за първи път чувам за него. по добре не го коментираме докато няма новина
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!