Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот redpride » 07 мар 2012 18:15

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
А аз не мога да разбера какви неща ми дрънкаш за Спартак :lol: Говорим, а и темата е за Стойчо Младенов, великият спец, който поема ЦСКА в труден момент, и да не забравяме че е готов да дойде от другия край на света. Това трябва да се отбележи :!: Също така споменаваме прозорливостта на Шейх Гърнето да свали напрежението от себе си - гениално, не мислиш ли ;) Следователно на мача с Калиакра няма да има плакати "Вън боклуците от ЦСКА", а ще има такива от сорта на "Стойчо - завинаги един от нас", примерно :roll: Не знам обаче какво ще стане след няколко месеца, но филмът, и по-точно повторението на сериите изглеждат едни и същи - Любо Пенев, Радуканов... :?

Да,ама сега ако стане някоя издънка Титаните ще смеят ли да барнат Стойчо?Съмнявам се!Щот тогава...
Стойчо не е Радуканов и Любо,защото Стойчо идва в отбора с 2 титли в сметката си,за разлика от Радуканов и Любо!Съвсем по друг начин те гледат,все пак!

Да, обаче забравяш нещо. Стойчо имаше пари за селекция, ще те излъжа точно колко, мисля че похарчи 2-3 милиона - някъде там, но може и повече/по-малко...това са детайли, които не претендирам да знам с точност. ОСвен това, Стойчо хвана ЦСКА при съвсем други обстоятелства, друго ръководство, различна организация, просто всичко беше доста различно тогава. Не само на ниво ЦСКА, а и на ниво роден футбол. Докато на Пенев и Радуканов им се наложи да възкръсяват мъртъвци. Буквално. На мене лично ми е доста интересно как ще завърши ерата "новия-стар Стойчо" ;)

И що да не посмеят ТИТАН да барнат Стойчо...какво " ' Щот тогава..." :?

Титан показаха, че не им дреме за нищо. Изгониха Любо, Радуканов, но със Стойчо ще им е трудно, понеже съм сигурен, че договора му е със сериозна неустойка. Той не е човека дето ще остави парите, ще си ги търси до дупка. Относно ерата "новия-стар Стойчо" смятам, че това първенство ще е преходно. Стойчо е от треньорите, които сами си избират играчите, което значи нещо сериозно догодина. Иначе ми изглежда по-спокоен и уравновесен, а и Сираков го няма да джафкат. Надявам се да успее да вдигне отбора!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 07 мар 2012 18:59

Капитанът напуска последен кораба..........а Стойчо бе от първите които напуснаха безцеремонно и най нагло цска.....а сега се прави на най великия цесекар.Паживьом повидем ко туй нящо

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2012 19:28

NAKEV написа:Капитанът напуска последен кораба..........а Стойчо бе от първите които напуснаха безцеремонно и най нагло цска.....а сега се прави на най великия цесекар.Паживьом повидем ко туй нящо

[offtopic]Мисля, че това не е въпрос, който трябва особено да те притеснява. Остави на нас да се притесняваме за това. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2012 20:09

Вий до вчера се кълняхте на Дуци и как ни бил наплашил, сега пък този трябва да ни плаши...Е нема спор-Мануелле Мендосса, от Еквадор зная ли го ти?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 мар 2012 20:42

Синьо сърце написа:Вий до вчера се кълняхте на Дуци и как ни бил наплашил, сега пък този трябва да ни плаши...Е нема спор-Мануелле Мендосса, от Еквадор зная ли го ти?

Ей тоя Мендоса го направихте ебаси футболиста, честно. Ти спомняш ли си какъв късмет имахте в този мач, ама честно?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 мар 2012 21:18

аз много се радвам за Стойчо. Не крия, че това е любимия ми бг-тренер. Но Титаните направиха така че, вече не мога да подкрепя нито един техен ход. Осраха отбора - факт. Навсякъде все пишат за наши дългове - факт. А ходовете с Черноморец - не се коментират. Все ми е тая кой е тренера - зле сме - футболно, организационно и всячески, само като кинти май сме о.кей, но пък не обичаме да си плащаме - срам

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2012 21:47

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Вий до вчера се кълняхте на Дуци и как ни бил наплашил, сега пък този трябва да ни плаши...Е нема спор-Мануелле Мендосса, от Еквадор зная ли го ти?

Ей тоя Мендоса го направихте ебаси футболиста, честно. Ти спомняш ли си какъв късмет имахте в този мач, ама честно?

Естествено...Ние имахме 14 играча тогава, беше голям ташак. :) Митко я вади два пъти, и кюстендилския също. От голлинията-ама 5 минути преди гола дигнаха една смешна засада на Вава. Тройчо си продължи неговото и при следващата контра влезе!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2012 02:05

Синьо сърце написа: Естествено...Ние имахме 14 играча тогава, беше голям ташак. :) Митко я вади два пъти, и кюстендилския също. От голлинията-ама 5 минути преди гола дигнаха една смешна засада на Вава. Тройчо си продължи неговото и при следващата контра влезе!

Тая засада я помня,черния беше дори зад центъра!
Имам едно друго мнение,че дните на Мораес в ЦСКА са преброени.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 мар 2012 09:07

Не от Стойчо трябва да ви е страх.Костов ще ви е достатъчен с тия утопии тип "Барса" скоро ще ви настръхнат косите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2012 09:25

onegavon написа:
Не от Стойчо трябва да ви е страх.Костов ще ви е достатъчен с тия утопии тип "Барса" скоро ще ви настръхнат косите.

Станко Йовчев и Дрисо за вас!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”