Без име написа:Шивач гледам, че са ми изтрили пожеланието ми към теб, затова ПАК - Пишлето да ти изсъхне, дупето да ти се запече, акулска патка да ти го разпори, отвътре малки шивачета да изскочат и все емблеми на мура да шият.
Мерси, да илядиш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Без име написа:Шивач гледам, че са ми изтрили пожеланието ми към теб, затова ПАК - Пишлето да ти изсъхне, дупето да ти се запече, акулска патка да ти го разпори, отвътре малки шивачета да изскочат и все емблеми на мура да шият.
Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:магаренце, ходи си гледай старините и си попипай дъртите и виснали топки, не ме данимавай....само да ти кажа, че е нормално по времето на втората св. в. да застреля полицай, който е целял същото, инстинкт на самос. се нар.
Аха, а не е нормално да загинеш в ПТП, без да си го желал.За застрелването.. то е преднамерено и с пълно съзнание изпълнение.
Големи сте магьосници, наистина
Разбира се, че е нормално, на всеки може да се случи-да пази Господ. Но това се води убийство! Факт.
Сърце, къде е втб-то? Колко да го чакам
Да съдят убиеца тогава.. както съдиха Стависки!
валидол за теб написа:Няма как, Господ го осъди вече
Кашчей написа:валидол за теб написа:Няма как, Господ го осъди вече
След като Господ го е осъдил, ти защо си буташ задника покрай пишката на Господ.. и теб ли да осъди искаш?
Много си долен ти.. нямаш уважение към мъртвите.Не ти го пожелавам, но сигурно ще те застигне и теб това отношение!
Определено го заслужаваш.
Без име написа:Жалко е, че само един от вас ще изгори за обида.
валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:Няма как, Господ го осъди вече
След като Господ го е осъдил, ти защо си буташ задника покрай пишката на Господ.. и теб ли да осъди искаш?
Много си долен ти.. нямаш уважение към мъртвите.Не ти го пожелавам, но сигурно ще те застигне и теб това отношение!
Всеки ще го застигне рано или късно. А аз констатирам фактите. Абе дали го заслужавам има кой да реши, но доколкото знам точно ти не си оценил смъртта на близък теб човек!?
Кашчей написа:валидол за теб написа:Кашчей написа:валидол за теб написа:Няма как, Господ го осъди вече
Всеки ще го застигне рано или късно. А аз констатирам фактите. Абе дали го заслужавам има кой да реши, но доколкото знам точно ти не си оценил смъртта на близък теб човек!?
Верно ли това?И какво знаеш по въпроса?
валидол за теб написа:Важното е Той какво знае, а Той знае всичко, мило магаренце
Кашчей написа:валидол за теб написа:Важното е Той какво знае, а Той знае всичко, мило магаренце
Той на мен не ми говори, но теб явно го прави.
Давай, кажи какво знаеш по въпроса.Ако нямаш какво да кажеш-млъкни завинаги по тази тема!
ПП-наистина чорбарите сте гадно племе!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта