onegavon написа:Как да пишем само за селекция и футболисти без да споменаваме ръководството, като всичко е свързано. На колето мога да кажа, че след ,като си направихме гръбнак от Локо пд нямаме никакъв потенциал за шампионска титла. Всичките до един са посредствени футболисти освен от гръка и Тасио , ако изскочи нещо.Локо пд бяха едни от най- жалките в защита миналата година с39 допуснати гола, а ние с 19.Нещо да ви говори това, ама нали трябвада правим алъш вериш взимаме ги.Макар , че тези и за търговия не стават. Не са млади особенно Родригес-32г.
Взети са според мен единствено заради по- малките финансови претенции това е .Някой горе писа,че Стойчо вече щял само качество да търси и посредствени футболисти нямало да допусне в ЦСКА.
Тия ,тотаджии , ако са качество аз съм космонавт.Според мен с чистката направиха компромис и двете страни Титан махна хората на Стойчо-Нилсон и Спрокел, а той техните Дюлгеров и Коката,другите са по взаимно съгласие.Шерката и Присо е ясно , че трябва да им се търсят някакви пари ,ама не виждам как ще стане.Тошко , ако не беше тази излагация просто не виждах как ще се оттървем от него. Всяко зло за добро както се казва. Възлагам големи надежди на Пакурар един наистина проверен ,качествен футболист.Дано да прилъжат и парагваеца , макар , че латиносите са "котка в чувал".Може от нея да извадиш и Мораес, може и Лима.Единственото ми успокоение е че Левски също се напълниха с баластра и особенно в защита са пълна скръб.Освен това те не предвиждат и никакви мерки ще си карат с тия, което е добре.
Според мен от Локото титуляри ще са само 1 най-много 2-ма футболисти - Венков със сигурност и Сержиньо.
ПС: Много ми се иска да играем в схема 3-5-2