Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот L0rDa » 29 юли 2012 11:36

onegavon написа:Как да пишем само за селекция и футболисти без да споменаваме ръководството, като всичко е свързано. На колето мога да кажа, че след ,като си направихме гръбнак от Локо пд нямаме никакъв потенциал за шампионска титла. Всичките до един са посредствени футболисти освен от гръка и Тасио , ако изскочи нещо.Локо пд бяха едни от най- жалките в защита миналата година с39 допуснати гола, а ние с 19.Нещо да ви говори това, ама нали трябвада правим алъш вериш взимаме ги.Макар , че тези и за търговия не стават. Не са млади особенно Родригес-32г :mrgreen: .
Взети са според мен единствено заради по- малките финансови претенции това е .Някой горе писа,че Стойчо вече щял само качество да търси и посредствени футболисти нямало да допусне в ЦСКА.

Тия ,тотаджии , ако са качество аз съм космонавт.Според мен с чистката направиха компромис и двете страни Титан махна хората на Стойчо-Нилсон и Спрокел, а той техните Дюлгеров и Коката,другите са по взаимно съгласие.Шерката и Присо е ясно , че трябва да им се търсят някакви пари ,ама не виждам как ще стане.Тошко , ако не беше тази излагация просто не виждах как ще се оттървем от него. Всяко зло за добро както се казва. Възлагам големи надежди на Пакурар един наистина проверен ,качествен футболист.Дано да прилъжат и парагваеца , макар , че латиносите са "котка в чувал".Може от нея да извадиш и Мораес, може и Лима.Единственото ми успокоение е че Левски също се напълниха с баластра и особенно в защита са пълна скръб.Освен това те не предвиждат и никакви мерки ще си карат с тия, което е добре.

Според мен от Локото титуляри ще са само 1 най-много 2-ма футболисти - Венков със сигурност и Сержиньо.
ПС: Много ми се иска да играем в схема 3-5-2 :oops:

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 29 юли 2012 11:53

нашата защита си е тук - Банда, Грънчов, Попов, Крачунов, ляв Венков, и без това нямахме ляв - Нилсон беше по-зле от Румен, дано Коце влезе в час, Саша е добра резерва
ако продадем Банда ще отслабим малко, ако продадем Крачун - пак ще отслабим
важно е в халфовата линиия, крилата и напред какво ще става - отървахме се от Коката и Янчев, Петър Стоянов - неясна резерва, Дюлгеров можеше да е резерва за рушене и чупене на кости ама си беше дървар

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2012 12:20

Колегата с трансфера на Хюсеинович да си чака комисионната ама според мен централния
нападател на Мура - > Фаич ще е супер попадение на трансферния пазар !!!

Nusmir Fajic
Date of birth:12.01.1987
Place of birth:Bosanska Krupa
Height:1,91
Nationality:Bosnia-Herzegovina
Position: Striker - Centre Forward

С/у ЦСКА и в 2-та мача играеше сам с/у 3/4-ма защитници винаги и все успяваше да запази топката
и да подаде или пък дори да надиграе по 2-ма наведнъж. Страхотно гардиране и добра техника има !!!
Гола му пък беше страхотно хладнокръвно изпълнение в ЦСКА в момента няма такъв нападател !!!
Като се сетиш че Мура са в яка финасова криза този футболист би бил страхотен трансфер,
а и заплатата му едва ли ще е проблем за всеки клуб от А група камо ли за ЦСКА !!!
Последна промяна от Pichichi на 29 юли 2012 13:20, променено общо 3 пъти.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 юли 2012 12:37

Този Файч можехме да го вземем за 200 000 евро, че може и за по малко пари.

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 29 юли 2012 12:49

riff написа:нашата защита си е тук - Банда, Грънчов, Попов, Крачунов, ляв Венков, и без това нямахме ляв - Нилсон беше по-зле от Румен, дано Коце влезе в час, Саша е добра резерва
ако продадем Банда ще отслабим малко, ако продадем Крачун - пак ще отслабим
важно е в халфовата линиия, крилата и напред какво ще става - отървахме се от Коката и Янчев, Петър Стоянов - неясна резерва, Дюлгеров можеше да е резерва за рушене и чупене на кости ама си беше дървар

Ама вие сериозно ли мислите, че ще продадат някой, след това което се случи?!?!?!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 юли 2012 12:55

не знам дали някой ще продадат,но тия двамата Присо и Шеридън да ги подаряват ако трябва .. в общи линии съм напълно съгласен със Стойчо за освободените, тоя Нилсон левия бек е пълна дупка, Коста Яневци и т.н. са само пълнеж,нямаме нужда от такива футболисти, Тошко си е за пенсия вече, само за Тюфлека не съм съгласен донякъде щото е опитен футболист,но явно има нещо предвид ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 29 юли 2012 13:03

ааа тези може да ги продават :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2012 13:20

Нусмир Фаич има 20 гола за Мура последния сезон в 34 мача.
Другия играч на Мура който направи силно впечатление е 20 г. десен полузащитник Дамян Бохар!!!
Само да отбележа че Словенското първенство се доказа като по-силно от А група!!!
Техния шампион Марибор смаза шампиона на Босна с 6 : 2 общ резултат (2 победи с 4:1 и 2:1).
Мура от друга страна отсрани ЦСКА а Левски отпадна от Сараево !!!
След отпадането на ЦСКА от Мура общо словенците ни водят с 3 : 2 отстранявания в евротурнирите
пък после нека ние си говорим че имаме по-силен шампионат от тях !!!
Шампионатът им е с 10 отбора които играят по 4 пъти един с/у друг общо 36 кръга !!!
Футболистите в Словения със сигурност взимат с пъти по-малки заплати от наще псевдозвезди
а участието на ментета чужденци е сведено до минимум !!!
Последна промяна от Pichichi на 29 юли 2012 13:28, променено общо 2 пъти.

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 29 юли 2012 13:22

Те хубаво ги продават ама кой ще ги купи :roll:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2012 13:27

PR_CSKA написа:Този Файч можехме да го вземем за 200 000 евро, че може и за по малко пари.

Ние все още можем да го вземем за такива пари ама няма кой и тях да даде, а това е супер смешна сума за нападател !!!
Вместо това дадохме за комисионни за Спрокел и Нилсон, след това сигурно сме дали и за да разтрогнат по някой лев !!!
Направо да продават Присо и Шеридън и да ги взимат тия 2-та (Фаич и Бохар) че са и на технте позиции !!!
Те па на ако за 300 000 Е не спазарят и двамата !!!
Заплатите на 2-та ще са сигурно 1/4 или 1/3 от тези на Шеридън и Присо.

Върни се в “ЦСКА”