Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 22:43

валидол за теб написа:
Кашчей написа:
валидол за теб написа:не, не са. Докаго за ония е доказано. Дори как един път не споменаха първо името на Котето, а всеки рът го казват между другото. Ш хората ги агитирал солака, срам

Добри Джуров, командир на партизанска бригада Чавдар.. като партизанин и командир на партизанска бригада, той нито веднъж не е стрелял срещу живи хора, нали?Само е давал заповеди това да се прави.

Говори ми с факти бе, пръдльо :lol: Искам факт!

На 12 март 1943-а, Добри Джуров лично застреля преследващ го полицай.Мога и час да ти дам, защото Джуров си е погледнал часовника, за да знае какво да впише в дневника на отряда (тогава още не е бил бригада).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2013 22:44

Шивач, стана за кашмер! Барем да не беше плашил всичко живо с кой ли не. ЦСКА се разпада и разлага, а ти пак обясняваш за друга седмица, за още нещо! Заеби, той Фазомера се отказа вече, оплюхте ГГ. Цирк на квадрат!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:44

Кашчей написа:
валидол за теб написа:
Кашчей написа:
валидол за теб написа:не, не са. Докаго за ония е доказано. Дори как един път не споменаха първо името на Котето, а всеки рът го казват между другото. Ш хората ги агитирал солака, срам

Добри Джуров, командир на партизанска бригада Чавдар.. като партизанин и командир на партизанска бригада, той нито веднъж не е стрелял срещу живи хора, нали?Само е давал заповеди това да се прави.

На 12 март 1943-а, Добри Джуров лично застреля преследващ го полицай.Мога и час да ти дам, защото Джуров си е погледнал часовника, за да знае какво да впише в дневника на отряда (тогава още не е бил бригада).

Ми огин, бе...бах го в полицая :lol: търси още, пръцльо :lol:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:46

Синьо сърце написа:Шивач, стана за кашмер! Барем да не беше плашил всичко живо с кой ли не. ЦСКА се разпада и разлага, а ти пак обясняваш за друга седмица, за още нещо! Заеби, той Фазомера се отказа вече, оплюхте ГГ. Цирк на квадрат!

Че кой съм плашил? Ми тогаз много лесно се плашите, бати плашливото и плешиво племе, майна
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 22:46

валидол за теб написа:
Кашчей написа:
валидол за теб написа:
Кашчей написа:

Ми огин, бе...бах го в полицая :lol: търси още, пръцльо :lol:

Гадно е, а, баш шивача да няма какво да отговори.. леле срам, малее.. още по-голям срам :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:48

магаренце, ходи си гледай старините и си попипай дъртите и виснали топки, не ме данимавай....само да ти кажа, че е нормално по времето на втората св. в. да застреля полицай, който е целял същото, инстинкт на самос. се нар.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 22:54

валидол за теб написа:магаренце, ходи си гледай старините и си попипай дъртите и виснали топки, не ме данимавай....само да ти кажа, че е нормално по времето на втората св. в. да застреля полицай, който е целял същото, инстинкт на самос. се нар.

Аха, а не е нормално да загинеш в ПТП, без да си го желал.За застрелването.. то е преднамерено и с пълно съзнание изпълнение.

Големи сте магьосници, наистина :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:57

Кашчей написа:
валидол за теб написа:магаренце, ходи си гледай старините и си попипай дъртите и виснали топки, не ме данимавай....само да ти кажа, че е нормално по времето на втората св. в. да застреля полицай, който е целял същото, инстинкт на самос. се нар.

Аха, а не е нормално да загинеш в ПТП, без да си го желал.За застрелването.. то е преднамерено и с пълно съзнание изпълнение.

Разбира се, че е нормално, на всеки може да се случи-да пази Господ. Но това се води убийство! Факт.
Сърце, къде е втб-то? Колко да го чакам :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 юни 2013 23:00

Жалко е, че само един от вас ще изгори за обида.
Последна промяна от Без име на 27 юни 2013 23:06, променено общо 1 път.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 23:01

валидол за теб написа:
Кашчей написа:

Разбира се, че е нормално, на всеки може да се случи-да пази Господ. Но това се води убийство! Факт.
Сърце, къде е втб-то? Колко да го чакам :)

Да съдят убиеца тогава.. както съдиха Стависки!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”