Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

run1973
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот run1973 » 21 юни 2017 15:57

snakebite написа:От тоя напън да се вкара ганчевото "ЦСКА" се засегнаха - Литекс, Чавдар Етрополе, Ботев Луковит, новия Литекс, новото Етрополе и новия Ботев Луковит - 6 отбора..., създаде се цяла лига, вкараха се н-тия в Б група в нея (Верея и Нафтата) , само и само да се замажат очите ,защо се вкарва ЦСКА-София

Признавам му на Гришата , че е голям тарикат ...той даже и УЕФА-та се опита да преметне.. :shock:

Дърпатов (baraba) няма ли дойдеш пак в нашия форум, преди беше активен, и пак развиваше някакви теории..за Домуса и Лудогорец, ше ни е интересно пак да те чуем... ;)

Ти некви документи за тия твърдения имаш ли, щото пък аз твърдя, че врътките със смяната на дружествата и преименуването на Лудогорец, са направени за да си пере парите от приватизациоонните сделки Домусчиев, с което ощетява държавата и е криминален тип.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 21 юни 2017 15:58

baraba написа:Имаме си музей , ходи и ги преброй , ако можеш да броиш до толкова ... ;) :mrgreen:

Това, че някой неправомерно си го е присвоил, не го прави ваш ;)
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 юни 2017 16:00

buhata_prime написа:
baraba написа:Имаме си музей , ходи и ги преброй , ако можеш да броиш до толкова ... ;) :mrgreen:

Това, че някой неправомерно си го е присвоил, не го прави ваш ;)

След като се праскаш за юрист , знаеш , че всеки е невинен до доказване на обратното и осъждането му от Съда ;) Та , когато Съда постанови , че сме си го присвоили , тогава имаш право на такова твърдение иначе се води , нещо като клевета ... мисля :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 юни 2017 16:01

baraba написа:Ами не знам бе Васко , аз не съм фен на Ботев Луковит , но съм сигурен , че ако питаш техни фенове или някой от футболистите им кога са се местили в Ловеч ще те гледат като кандидат за Карлуково .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.novsport.com/news2061931_1090.html
За съжаление не мога да намеря официалните решения на СТК към ЗС на БФС, може и да не са публикувани.

Никакви футболисти на Ботев Луковит не са се местили в Ловеч, премести се дружеството (седалището) и след преименуването започна сезона в Северозападната Трета лига като Литекс, с остатъците от ловешката школа и новопривлечени футболисти.
А с парите, които ГГ е платил на луковитци за тази услуга, създадоха нов клуб в Луковит, който си почна в А ОФГ (4 дивизия).

Само за сведение, аз не съм юрист, имам друго образование. Когато има документи и факти, тезата се гради на една здрава основа. Когато има приказки от 1001 нощ -- спортна слава, традиции, Ицо, музея на Сашо Манов и така нататък тезите всъщност са хипотези (недоказани или недоказуеми тези) и в тях вярват само хората, за които елементарната логика и самостоятелното мислене са непостижима химера.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 юни 2017 16:04

yavorescu написа:
baraba написа:Ами не знам бе Васко , аз не съм фен на Ботев Луковит , но съм сигурен , че ако питаш техни фенове или някой от футболистите им кога са се местили в Ловеч ще те гледат като кандидат за Карлуково .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За съжаление не мога да намеря официалните решения на СТК към ЗС на БФС, може и да не са публикувани.

Никакви футболисти на Ботев Луковит не са се местили в Ловеч, премести се дружеството (седалището) и след преименуването започна сезона в Северозападната Трета лига като Литекс, с остатъците от ловешката школа и новопривлечени футболисти.
А с парите, които ГГ е платил на луковитци за тази услуга, създадоха нов клуб в Луковит, който си почна в А ОФГ (4 дивизия).

Само за сведение, аз не съм юрист, имам друго образование. Когато има документи и факти, тезата се гради на една здрава основа. Когато има приказки от 1001 нощ -- спортна слава, традиции, Ицо, музея на Сашо Манов и така нататък тезите всъщност са хипотези (недоказани или недоказуеми тези) и в тях вярват само хората, за които елементарната логика и самостоятелното мислене са непостижима химера.

С думи прости , продължаваш да говориш за баничарницата , която си сменила табелата , ама пък персонала и клиентелата и останали същите , но пък в същото време не са същите ... щото табелата била сменена ..... ммммммм безценно .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2017 16:06

TNT написа:Оффффф добре,ясно стана на всички ( без УЕФА) че вие сте истинския ЦСКА. :lol: Само не става ясно евентуално ако някой си път станете шампиони,коя титла ще ви е тази? Първата или четвъртата? :? :lol: Защото според БФС ще е четъртата ви,а според УЕФА първа. :lol: :lol:

Не се знае ..... за нас, ЦСКА-София не е нов клуб, а е правоприемник на Литекс, за УЕФА е нов отбор, но за нас си е ЦСКА, а не Литекс, защото си смени името, не знам как е по швейцарските закони, но .... Изображение Изображение

Иди разбери БФС-то ...... то и лицензът е култов .... издаваме ви лиценз за Европа, ама в него пишем, че не сте допуснати там. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 юни 2017 16:10

baraba написа:С думи прости , продължаваш да говориш за баничарницата , която си сменила табелата , ама пък персонала и клиентелата и останали същите , но пък в същото време не са същите ... щото табелата била сменена ..... ммммммм безценно .... :mrgreen:

Не знам за баничарницата; в нормативните документи на БФС и УЕФА никъде не се говори за баничарници, за персонал/клиенти на баничарници и така нататък.

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 21 юни 2017 16:14

baraba написа:
yavorescu написа:

С думи прости , продължаваш да говориш за баничарницата , която си сменила табелата , ама пък персонала и клиентелата и останали същите , но пък в същото време не са същите ... щото табелата била сменена ..... ммммммм безценно .... :mrgreen:

Баничарницата (Литекс) е същата, но със сменено име (Цска-София).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юни 2017 16:17

baraba написа:
snakebite написа:От тоя напън да се вкара ганчевото "ЦСКА" се засегнаха - Литекс, Чавдар Етрополе, Ботев Луковит, новия Литекс, новото Етрополе и новия Ботев Луковит - 6 отбора..., създаде се цяла лига, вкараха се н-тия в Б група в нея (Верея и Нафтата) , само и само да се замажат очите ,защо се вкарва ЦСКА-София

Признавам му на Гришата , че е голям тарикат ...той даже и УЕФА-та се опита да преметне.. :shock:

Аз пък твърдя , че се вкара ЦСКА в ППЛ само и само да се замажат очите , че се вкарват Нефтохимик и Верея ... ;)

Няма такъв лъжец като тебе, заклевам се.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юни 2017 16:18

1982 написа:
TNT написа:Оффффф добре,ясно стана на всички ( без УЕФА) че вие сте истинския ЦСКА. :lol: Само не става ясно евентуално ако някой си път станете шампиони,коя титла ще ви е тази? Първата или четвъртата? :? :lol: Защото според БФС ще е четъртата ви,а според УЕФА първа. :lol: :lol:

Не се знае ..... за нас, ЦСКА-София не е нов клуб, а е правоприемник на Литекс, за УЕФА е нов отбор, но за нас си е ЦСКА, а не Литекс, защото си смени името, не знам как е по швейцарските закони, но .... Изображение Изображение

Иди разбери БФС-то ...... то и лицензът е култов .... издаваме ви лиценз за Европа, ама в него пишем, че не сте допуснати там. Изображение

Все едно да минеш технически преглед на колата и да ти кажат :Ето ти стикера/лиценза/ ама да знаеш че сме написали че нямаш право да се движиш с нея!!! :) И кво праим?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”