Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2013 22:14

валидол за теб написа: :lol: :lol: :lol: Къде е подписал втб, къде е газпром? Строежа трябваше вече да е свършил, а не сега да почва. И да, сектора ще го оправят все някога, но стадион няма да има, както бяха анонсирали. И не се превъзбуждай, щото след една седмица всичко ще ти се изясни. Много важно, че напускат сульо и пульо, ние си имаме готов отбор 8-) Така че си шляпайте травестите, като урсула, мустакатко :)

Да, и преди 25 дни всичко ми се изясняваше, пък то... Майкъла говори за плъхове и потъващ кораб-или не? За ВТБ чети, гледай. За Газпром-ще видиш скоро. Как ще е свършил строежа сега??? Ама нали сте все спецове за Герена, пък за вашата ситуация знаете по-малко и от гаргите на Армията и всички го видяха, няма такъв сеир! А готов отбор вие нямате, нямате нищо. Вие сте вече никой и ви се смеят и дините от Любимец! N3 ли беше, кво беше? Ташак пълен...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот zlobul » 27 юни 2013 22:16

валидол за теб написа:
zlobul написа:Господ бави , но не забравя !
Предполагам разпада ви , няма да се отрази негативно на много от вас . В последните години бяхте фенове на Берое , лудогорец , бате , тампере и т.н , но не и на собственият си отбор , така че лесно ще се преориентирате . Препоръчително е дори да не играете и в А-група , че ще трябва да броим пак до 7 :)))

Ти нали ми писа, че си цесекар, само ги дразниш лецкарите? Май нещо обърна резбата? Както и да е, ще поживеем и.......кой ще брой до седем(Библейското число), колкото и букви съдържа името Везалов :)

Сега ако покажеш и къде точно съм ти писал , че съм цесекар , грешка няма да имаш :))
П.С. каквито "титаните " , такива са и феновете на петолъчката :)) .....деградацията е навсякъде .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:19

Синьо сърце написа:
валидол за теб написа: :lol: :lol: :lol: Къде е подписал втб, къде е газпром? Строежа трябваше вече да е свършил, а не сега да почва. И да, сектора ще го оправят все някога, но стадион няма да има, както бяха анонсирали. И не се превъзбуждай, щото след една седмица всичко ще ти се изясни. Много важно, че напускат сульо и пульо, ние си имаме готов отбор 8-) Така че си шляпайте травестите, като урсула, мустакатко :)

Да, и преди 25 дни всичко ми се изясняваше, пък то... Майкъла говори за плъхове и потъващ кораб-или не? За ВТБ чети, гледай. За Газпром-ще видиш скоро. Как ще е свършил строежа сега??? Ама нали сте все спецове за Герена, пък за вашата ситуация знаете по-малко и от гаргите на Армията и всички го видяха, няма такъв сеир! А готов отбор вие нямате, нямате нищо. Вие сте вече никой и ви се смеят и дините от Любимец! N3 ли беше, кво беше? Ташак пълен...
Явно не ти стигат 25дни, ще почакаш още седмица :)
Майкъла може да си говори кмото си иска, и той го прави. Дай ми линк за втб, всъщност направо т официалния сайт, трябва да го има!? За газпром гледам помече от 25дни, вече са месеци. Дини, мини, кой се смее последен.......
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:20

zlobul написа:
валидол за теб написа:
zlobul написа:Господ бави , но не забравя !
Предполагам разпада ви , няма да се отрази негативно на много от вас . В последните години бяхте фенове на Берое , лудогорец , бате , тампере и т.н , но не и на собственият си отбор , така че лесно ще се преориентирате . Препоръчително е дори да не играете и в А-група , че ще трябва да броим пак до 7 :)))

Ти нали ми писа, че си цесекар, само ги дразниш лецкарите? Май нещо обърна резбата? Както и да е, ще поживеем и.......кой ще брой до седем(Библейското число), колкото и букви съдържа името Везалов :)

Сега ако покажеш и къде точно съм ти писал , че съм цесекар , грешка няма да имаш :))
П.С. каквито "титаните " , такива са и феновете на петолъчката :)) .....деградацията е навсякъде .

На другия ми нейм, но в момента няма връзка с този номер, както ти с горната глава
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 27 юни 2013 22:23

Шивач, не ти ли омръзна да ставаш за резил? Дори една свиня досега би я хванало срам. Всеки ден тук на плашиш с Божков, Ганчев кюрди мюрди и накрая един голям уй. Е де.еба а фани познай най-после нещо. Писна ни да чакаме там ваште доминации, хегемонии, шампионски лиги и тем подобни.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юни 2013 22:24

1.9.1.4 написа:Шивач, не ти ли омръзна да ставаш за резил? Дори една свиня досега би я хванало срам. Всеки ден тук на плашиш с Божков, Ганчев кюрди мюрди и накрая един голям уй. Е де.еба а фани познай най-после нещо. Писна ни да чакаме там ваште доминации, хегемонии, шампионски лиги и тем подобни.

И на нас ни писна да чакаме ''синята лавина'',ама кво да правим :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 22:28

валидол за теб написа:
4erveniibeli написа:
Кашчей написа:
4erveniibeli написа:Колко са билетите за сектор А на Герена,за мача от квалификацийте на ШЛ.

Колко са билетите във ВИП ложите на БА за ЛЕ?

Кой си сваля гащите и показва мустаци.

Кашчей :) но преди си беше само рунтав, явно се пипнал дедето :roll:

Оригинален си, като китайски Адидас 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:28

1.9.1.4 написа:Шивач, не ти ли омръзна да ставаш за резил? Дори една свиня досега би я хванало срам. Всеки ден тук на плашиш с Божков, Ганчев кюрди мюрди и накрая един голям уй. Е де.еба а фани познай най-после нещо. Писна ни да чакаме там ваште доминации, хегемонии, шампионски лиги и тем подобни.

По принцип не ми дреме. Срам почти нямам, щото не ми се налага да се срамувам. Нищо не плаша, просто си анализирам. Познавам често, а доминацията предстои. Но кое гомно пита зад този нейм?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 22:29

Кашчей написа:

Оригинален си, като китайски Адидас 8-)

а ти си бърз и умен като заз, газ или камаз, избери си

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 27 юни 2013 22:30

delqnski47 написа:

И на нас ни писна да чакаме ''синята лавина'',ама кво да правим :lol:

Бойкотиращия, нещо се опита да кажеш ли? Пробвай пак че не ти се разбира :mrgreen: Вие и Титаните така бойкотирахте затва ви го навряха изотзаде. Де.ба чудя се дали ще доживея да видя чорбар, който като каже нещо да си удържи на думата.

Върни се в “ЦСКА”