Извинявам се за тъпият въпрос но какво стана с форума в официалното страница на ЦСКА ??
ВСЕКИ който обича ЦСКА е на ясно,че стойчо заслужава голямо уважение,но лично за мен треньорството не му е най силната страна а конкретно за отпадането ни определено има вина и то не малка,без да игнорираме огромната роля на орките за цялостното ни трагично състояние. стойчо знаеше че няма да станем шампиони ,както и ми се струваше е знаел,че няма и да продължим ......
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
С Ицо Янев,какво става ? Ще остане ли в отбора под някаква форма или ще си търси друг отбор ?
Никой не може да ни помогне освен дъжавата. Боклуците няма да се махнат сами. Те са срам за бг футбол, докато такива като Титан са начело на който и да е клуб в Б-я, а тук говорим за най-титулувания клуб, бг футбол ще е на това ниво, дори по-ниско. Всичките футболни хора трябва да го разберат това, дори и левскарите, колкото и да им е приятно сега че ние сме на тоя хал с боклуците.
Докато Бойко Борисов и Боби Михайлов не си подадат ръка и не почнат бавно, но настъпателно да прочистват футбола ни оправия няма да има. Например държавата и БФС са длъжни сега да направят всичко възможно да изгонят Титан, защото това е от огромно значение за футбола ни, защото и ЦСКА е огромен фактор във футбола ни. После трябва да намалят А група, убедих се в това. Преди време не бях на това мнение, изпитвах сантименти към футболни отбори от по-малки, но много значимми градове като Перник, Монтана, Враца и т.н., но вече виждам, че просто така не може да продължава и А групата трябва ад се разчисти. Отборите да внасят някакви гаранции относно лиценза и т.н. Задължително парвило за собстевни юноши в отборите, не повече от трима чужденци и т.н. Това е пътят за бг футбол. На всички ни е ясно, че така или иначе трудно ще ги стигнем големите, но поне да гледаме чист, български и истински футбол с наши момчета и юноши, да се играе на ххубави стадиони и отборите ни които са в елита да са добре подсигурени материално. Ей така да ти е кеф да идеш на стадиона и да гледаш български момчета как играят честен футбол, истински!
Докато Бойко Борисов и Боби Михайлов не си подадат ръка и не почнат бавно, но настъпателно да прочистват футбола ни оправия няма да има. Например държавата и БФС са длъжни сега да направят всичко възможно да изгонят Титан, защото това е от огромно значение за футбола ни, защото и ЦСКА е огромен фактор във футбола ни. После трябва да намалят А група, убедих се в това. Преди време не бях на това мнение, изпитвах сантименти към футболни отбори от по-малки, но много значимми градове като Перник, Монтана, Враца и т.н., но вече виждам, че просто така не може да продължава и А групата трябва ад се разчисти. Отборите да внасят някакви гаранции относно лиценза и т.н. Задължително парвило за собстевни юноши в отборите, не повече от трима чужденци и т.н. Това е пътят за бг футбол. На всички ни е ясно, че така или иначе трудно ще ги стигнем големите, но поне да гледаме чист, български и истински футбол с наши момчета и юноши, да се играе на ххубави стадиони и отборите ни които са в елита да са добре подсигурени материално. Ей така да ти е кеф да идеш на стадиона и да гледаш български момчета как играят честен футбол, истински!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Никой не може да ни помогне освен дъжавата...
Докато Бойко Борисов и Боби Михайлов не си подадат ръка и не почнат бавно, но настъпателно да прочистват футбола ни оправия няма да има. ..
Батка, объркал си се нещо..

Относно Стойчо Младенов, понеже гледам че някои от вас са го захапали, не може да търсим някаква вина в него относно спортно-техническите му решения по какъвто и да е начин. Просто в тая ситуация, в която е ЦСКА в момента и в която бяхме за двамата мача с Мура е абсурдно да се говори и коментира каквото и да е от спортно-техническа гледна точка. Но пък днеска в спортала има една хубава статия и там се засяга и въпроса със Стойчо Младенов и неговата вина. Аз съм съгласен с тезата на автора в цялата статия и в частност и за темата за Стойчо. Ето прочетете я, ако ви се чете http://www.sportal.bg/news.php?news=377483
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Каква държава, какви пет лева? Държавата от 23 години не се занимава с футбол. В Байерн като има проблеми да не би да ходят да се вайкат при Меркел да им ги оправи
Стига с тия идиотщини.

Не мога да повярвам, че Стойчо Младенов също клекна пред пернишките боклуци. А от началото на подготовката той вече няколко пъти го направи. Примири се отборът му да се превърне в цигански катун и да връщат и разкарват като мечки всякакви играчи. Това за бледоликите вождове беше плах опит да ги спре, но недостатъчен. Напада се един директор като Павлов, но какво е виновен въпросния Павлов, че е назначен от двамата идиоти Борисов и Иванов. Какво беше виновен Дуци, какво е виновен и сега Ваноли, който пак се води някакъв параван? Накрая след мача с Мура очаквах Стойчо да е бесен и да нападне и ръководството, той обаче отново не го направи, а каза, че ако го оставят ще падат глави. Много добре знае Стойчо къде е проблема, всички знаят къде е проблема, но никой не смее да го посочи. Всеки си пази местото и това е нормално, но така се продължава агонията на отбора. ЦСКА в момента ми прилича на човек изпаднал в кома и на команднто дишане. Клубът вегататтира. Взимат се няккави крайни решения през два-три месеца и старата песен продължава на нов глас. А човекът продължава да си е в кома и няма да се оправи, докато Титан не се махнат. Тези хора обричат не само ЦСКА, но и целия ни футбол на едно жалко съществуване 

Последна промяна от danko_sot на 28 юли 2012 14:11, променено общо 1 път.
vava написа:Извинявам се за тъпият въпрос но какво стана с форума в официалното страница на ЦСКА ??
Хардуерен проблем със сървъра. Няма нищо общо с мача с Мура

Работата на държавата е да измете незаконния БФС и вместо да строи безумния нов Национален стадион да отпусне по 2-3 млн. във всеки областен град за детски школи, защото без футболисти футбол не става... Всичко друго си е вътршна работа на клубовете и феновете. Б.Б съвсем скоро ще го разберe, идват избори..
Аз държавата не искам да помага, а да не пречи както го прави в лицето на Диков. Просто ми звучи смешно да отказваш разрешително за затревен терен с мотива, че застрояването трябвало да бъде 2-3 или колкото са там процента. Все пак няма да правят дискотека там или МОЛ. Прави се терен за футбол. И другото което ме интересува. Ако тръгнат да се правят тревни кортове дали ще има проблем? Не се променя предназначението. Правят тревни игрища и като се засилят от общината да идват слагат мрежите и стават кортове. Като си тръгнат ги махат и докарват вратите. Дали тоя тарикатлък не им е минал през акъла.
[center]
[/center]