Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 21 юни 2017 00:53

kolokolo написа:
PFC Litex написа:Да видим до края на трансферния прозорец, колко от водещите ви футболисти ще бъде продаден, залагам на поне двама, а други нови играчи ставащи за нещо едва ли ще дойдат.

Португалският полузащитник Рубен Пинто подписа 3-годишен договор с ЦСКА.

Пинто нов играч ли е за ЦСКА-София или не можеш да четеш?
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юни 2017 00:55

защо написа:На хората от БФС няма смисъл да се задават въпроси, щото само ще се оплетат още повече. Те си говорят по казуса в стил "зачертайте излишното" - казват всичко, което може да се каже и всеки да си избира според предпочитанията, кеф му Литекс, кеф му ЦСКА, кеф му, че има лиценз, кеф му, че нема. :geek:

Както всичко у нас от освобождението 1878 ние нищо не измисляме, просто копираме и го прилагаме спрямо нуждите на местните дерибеи, които са съсдем дребни и подчинени на по-големите, а следващите на още по-големите и т.н..

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юни 2017 00:57

PFC Litex написа:
kolokolo написа:
PFC Litex написа:Да видим до края на трансферния прозорец, колко от водещите ви футболисти ще бъде продаден, залагам на поне двама, а други нови играчи ставащи за нещо едва ли ще дойдат.

Португалският полузащитник Рубен Пинто подписа 3-годишен договор с ЦСКА.

Пинто нов играч ли е за ЦСКА-София или не можеш да четеш?

Да, нов играч е.До сега беше под наем. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2017 01:40

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 21 юни 2017 03:02

Това писание - като първоаприлска шега е!
Тъкмо си помислиш, че са стигнали до дъното и те почват упорито да го копаят...
И най-смешното е, че хем знаят, че са осрани и нередовни отвсякъде, хем знаят, че даже участието им в първа лига е подарено, цяла лига им измислиха, всякакви правила и закони погазиха за тях, хем щели да ходят в Нион да мятат камъни...
Честно няма такъв цирк като червените през последните вече доста години...
Ама Гришата сигурно не издържа вече... че то ако още 2 години няма ЕКТ и цялата му схема потъва...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 юни 2017 05:36

Unforgiven_M написа:

Това писание - като първоаприлска шега е!
Тъкмо си помислиш, че са стигнали до дъното и те почват упорито да го копаят...
И най-смешното е, че хем знаят, че са осрани и нередовни отвсякъде, хем знаят, че даже участието им в първа лига е подарено, цяла лига им измислиха, всякакви правила и закони погазиха за тях, хем щели да ходят в Нион да мятат камъни...
Честно няма такъв цирк като червените през последните вече доста години...
Ама Гришата сигурно не издържа вече... че то ако още 2 години няма ЕКТ и цялата му схема потъва...

[offtopic]Целувайте ръка на Перукан, защото ако имаше законност и ред, отдавна трябваше да сте изхвърлени от А група/ППЛ и от ЕКТ. С тия фалшиви бележки от НАП сте за разследване и вие, и БФС.

Нямаше да е зле някой да напише донос до УЕФА как държавата ви осигурява чрез изнудвачески схеми спонсори, които ви плащат сметките. Вие постоянно получавате помощ от държавата, даже режийните разходи по стадиона ви плаща, което е трагикомично. Вие сте като малките деца, които не могат да направят една крачка без помощта на родителите.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 юни 2017 06:04

[offtopic]Може декларацията да не е най-умното нещо, което някои фенове измислиха, но аз я приемам като естествена реакция на писането на доноси срещу ЦСКА.

Нека в УЕФА знаят, че почти всички ПФК в България получават държавна и общинска помощ, защото са освободени от плащане на наем за ползваните от тях съоръжения, а някои не плащат даже режийните разходи. Нека в УЕФА знаят, че дълги години ПФК в България плащаха смешни отчисления на НАП, което престъпление вместо да бъде разследвано от държавата и БФС, те го толерираха.

Щом се борим за ред и законост, нека те важат за всички клубове в страната, не да топим единствено ЦСКА, когато е неизряден.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 юни 2017 07:04

Само ще му напомня на Уйнето какви ги говори преди няколко дни (16.06.2017), защото много бързо забравя:

PFC Litex написа:
Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Ей много лъжат Марков и Белчев бре, е за това е подигравката от моя страна насочена, към ръководството ви, защото до момента с действията си не се различават по нищо от действията на ръководството на един друг отбор.

Теб лично с какво са те излъгали Марков и Белчев?

Важно е да има шарани, а мен дали са ме излъгали или не в случая няма абсолютно никакво значение.

Вчера:
Стамен Белчев написа:Рубен Пинто е договорен да остане в ЦСКА. Има лични причини, за да не започне подготовка с нас.

Днес:
Рубен Пинто написа:"Не съм говорил с никого в клуба (Беленензеш) наскоро. Преди време говорих с президента и той ми каза, че иска да се върна, но все още не са казали, че ще разчитат на мен през следващия сезон. Бях щастлив и в ЦСКА. Там се държаха страхотно с мен и си прекарах добре

Извинение не чакам разбира се!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 21 юни 2017 08:31

Или днес ще се разбере, дали ще играем в ЛЕ, или най-късно в Петък.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 21 юни 2017 08:36

Skywalker написа:Или днес ще се разбере, дали ще играем в ЛЕ, или най-късно в Петък.

Ама вие наистина живеете с некаква надежда, че може да има някакъв обрат. Аз на подобни резултати не се надявам, напротив иска ми се УЕФА, да излезне с решение, че шадят всичките ни участници тази година и да накаже БФС, поне докато не си оправите регламенти и наредби един път за винаги.
За нас требва винаги дебелата тесла, за да се научим на ред.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”