Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- florentin_petre
- Контакти:
Re: До всички цесекари!
Всички футболисти напуснали, голям праз. Аз няма да напусна, АЗ съм цесекар от как съм се родил, обичам ЦСКА и винаги ще го обичам. Никога няма да ги предам докато съм жив. От тук нататък във форумите ще пиша само едно и то е : САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА,САМО ЦСКА, САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
4erveniibeli написа:Колко са билетите за сектор А на Герена,за мача от квалификацийте на ШЛ.
Колко са билетите във ВИП ложите на БА за ЛЕ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- 4erveniibeli
- Контакти:
Кашчей написа:4erveniibeli написа:Колко са билетите за сектор А на Герена,за мача от квалификацийте на ШЛ.
Кой си сваля гащите и показва мустаци.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
- валидол за теб
- Контакти:
4erveniibeli написа:Кашчей написа:4erveniibeli написа:Колко са билетите за сектор А на Герена,за мача от квалификацийте на ШЛ.
Кой си сваля гащите и показва мустаци.
Кашчей

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- Синьо сърце
- Контакти:
валидол за теб написа:Кашчейно преди си беше само рунтав, явно се пипнал дедето
Извинявай, че питам, ама започна ли вече червената тотална десетилетна доминация под знамето на Гриша Ганчев ?
Щото на Герена строежа почва, ВТБ и Мтел подписаха нови договори, а онзи ден Газпром подписа за Южен поток. Ние сме беден и скромен клуб и нямаме претенции да се борим с финансови мастодонти като вас, само ги шляпаме на терена.
Масовото бягство на червени играчи е част от финансовото благоденствие, навярно.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Red_Girl
- Контакти:
Синьо сърце написа:валидол за теб написа:Кашчейно преди си беше само рунтав, явно се пипнал дедето
Извинявай, че питам, ама започна ли вече червената тотална десетилетна доминация под знамето на Гриша Ганчев ?
Щото на Герена строежа почва, ВТБ и Мтел подписаха нови договори, а онзи ден Газпром подписа за Южен поток. Ние сме беден и скромен клуб и нямаме претенции да се борим с финансови мастодонти като вас, само ги шляпаме на терена.
Масовото бягство на червени играчи е част от финансовото благоденствие, навярно.
Разбирам да сте вързали, та цъфнали, ама при условие, че сте трагедия не знам какво ни коментирате..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа:валидол за теб написа:Кашчейно преди си беше само рунтав, явно се пипнал дедето
В момента отборът се изчиства от играчи,които така и така не успяха да допринесат за значителен успех на отбора ни!Аз лично се радвам,че се махат,само ще е ме яд за Карачанаков и Венков!Беше време!Ако вземем и пари от тях ще е успех!Хубавото е,че едни млади момчета,които има доста хляб в тях остават!За никого не тайна,че на ЦСКА му трябва ''масово прочистване'',което ще доведе до катаклизми,НО всяко зло за добро!Така е устроена системата,за щастие на червените фенове!
А колкото до доведените ви от правителството спонсори и ''строежа'' на Герена...темата тук е за ЦСКА,а не за Сульо и Пульо!Благодаря за разбирането!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- валидол за теб
- Контакти:

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Господ бави , но не забравя !
Предполагам разпада ви , няма да се отрази негативно на много от вас . В последните години бяхте фенове на Берое , лудогорец , бате , тампере и т.н , но не и на собственият си отбор , така че лесно ще се преориентирате . Препоръчително е дори да не играете и в А-група , че ще трябва да броим пак до 7
))
Предполагам разпада ви , няма да се отрази негативно на много от вас . В последните години бяхте фенове на Берое , лудогорец , бате , тампере и т.н , но не и на собственият си отбор , така че лесно ще се преориентирате . Препоръчително е дори да не играете и в А-група , че ще трябва да броим пак до 7

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- валидол за теб
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
zlobul написа:Господ бави , но не забравя !
Предполагам разпада ви , няма да се отрази негативно на много от вас . В последните години бяхте фенове на Берое , лудогорец , бате , тампере и т.н , но не и на собственият си отбор , така че лесно ще се преориентирате . Препоръчително е дори да не играете и в А-група , че ще трябва да броим пак до 7))
Ти нали ми писа, че си цесекар, само ги дразниш лецкарите? Май нещо обърна резбата? Както и да е, ще поживеем и.......кой ще брой до седем(Библейското число), колкото и букви съдържа името Везалов