Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот danko_sot » 16 юли 2024 12:03

Тези скаути би трябвало да имат база данни със стотици нападатели от цял свят, както и за другите позиции. От тях се сортират 15-20 имена, които са възможни за нас, ходят, наблюдават се. Пращат се оферти.

Започват слабо спортно-техническия екип.

Иначе аз съм доволен от развитието на клуба. Работи се по стадиона, направи се тази фондация, нови модерни екипи, нов автобус, работи се и на Панчарево. Не знам до къде стигна само проекта за нова база за юношите. Къде ще е, кога ще се почва. Орманджиев казана на последната пресконференция,че ще има специална пресконференция за ДЮШ. Аз помня! Такова нещо не се случи до момента!Имаме едно интервю на К. Ангелов само.

. Ни стон, ни вест от тримата директори. Няма ли някой от тях да излезе да каже от време на време нещо без значение по коя медия е, какво става със селекцията, защо се бави, за някои други важни неща. Да се успокоят малко и феновете.

Като цяла дотук слаба работа. Пиша им оценка 3 и половина за свършената дотук работа на спортно-техническия екип.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юли 2024 12:05

MASTER_COOL написа:...
В същото време :

Лудогорец привлече халф от Олимпиакос

...

Това, ако беше трансфер на новите шефове в ЦСКА, щяхме да четем коментар на колегата:

В същото време:

ЦСКА привлече ненужен некадърник от борещия са на дъното в гърция слабак Атромитос
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юли 2024 12:06

danko_sot написа:Тези скаути би трябвало да имат база данни със стотици нападатели от цял свят, както и за другите позиции. От тях се сортират 15-20 имена, които са възможни за нас, ходят, наблюдават се. Пращат се оферти.

Започват слабо спортно-техническия екип.

Иначе аз съм доволен от развитието на клуба. Работи се по стадиона, направи се тази фондация, нови модерни екипи, нов автобус, работи се и на Панчарево. Не знам до къде стигна само проекта за нова база за юношите. Къде ще е, кога ще се почва. Орманджиев казана на последната пресконференция,че ще има специална пресконференция за ДЮШ. Аз помня! Такова нещо не се случи до момента!Имаме едно интервю на К. Ангелов само.

. Ни стон, ни вест от тримата директори. Няма ли някой от тях да излезе да каже от време на време нещо без значение по коя медия е, какво става със селекцията, защо се бави, за някои други важни неща. Да се успокоят малко и феновете.

Като цяла дотук слаба работа. Пиша им оценка 3 и половина за свършената дотук работа на спортно-техническия екип.

С интерес ще следя рубриката ти за генералните ти оценки на всеки 2 седмици. Интересно ми е твоята следваща генерална, тежка и безпощадна оценка, за следващите 2 седмици, каква ли ще е ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2024 12:26

Ивчо забранява да изказваме мнения. Според него всичко е наред и селекцията е перфектна - 10 от 10 !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юли 2024 12:38

Какво скаутско звено, след като имаме само един - главен скаут, който всяка година се е местил в нов отбор! Което е показател за работата му!
Бях написал преди, че се опитваме с трици маймуни да ловим и явно ще съм прав! За да привлечеш някой футболист, който ти е главна цел, ще трябва да се бръкнеш! И понеже е главна трансферна цел, тогава и футболистът ще поиска и по-голяма заплата от обикновено!
Та при такива случаи или трябва доста да се охарчиш, или да преминеш към друг вариант! А не да се правиш, че уж преговаряш цял месец, като всъщност си наясно от самото начало, че няма да стане този трансфер! Аз казвам на подобни "дейности" - да се отбие номера!

ПП Сега видях, че сме се насочили към 25 годишен "голмайстор" от шведския ФК Видар, които играят в 4-та дивизия! Явно този нападател ще ни е реалната трансферна цел! :shock: ;) :)
Последна промяна от CSKA 78 на 16 юли 2024 12:42, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 16 юли 2024 12:41

БЛИЦ са писали, че имаме интерес към двама норвежци. Единият от тях нападател на 20г. Изглежда добре.

Иначе селекцията наистина се забави доста притеснително. Но тази седмица е последният влак. Да видим.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юли 2024 12:44

Да, изглежда добре този 20 годишен норвежец, даже изглежда доста по-добре от уж главната ни трансферна цел, затова този трансфер няма да стане! Понеже ще струва доста пари! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юли 2024 12:49

Думите на Лъчо Танев бяха, че за добър ЦН тарифата започва от 300 хиляди евро нагоре за година, явно имаше предвид само заплата, без трансферна сума, защото добър нападател рядко остава свободен агент.Ако може да се вярва на медиите ЦСКА предлага 1 млн.евро за кипърския ЦН, но шведите искали 2 млн.евро.Не мога да упрекна ръководството на ЦСКА, че се опитва да намали цената, все пак Фонда финансира изграждането на нов стадион, Панчарево, база за ДЮШ и издръжката на три отбора.Това е много голямо предизвикателство и отговорност , така че да не бързаме с критиките към собствениците и да не им даваме акъл как да си харчат парите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 16 юли 2024 13:04

CSKA 78 написа:Да, изглежда добре този 20 годишен норвежец, даже изглежда доста по-добре от уж главната ни трансферна цел, затова този трансфер няма да стане! Понеже ще струва доста пари! ;) :)

Така е, г-н Папазки няма пари за цигари, еле пък за трансфери! ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юли 2024 13:07

Нападателят бил датчанин, а не норвежец! Това момче понеже е на 20 години и явно има потенциал ще е доста скъпо! Става въпрос за суми от порядъка на 2-3 милиона евро! И ако има по-голям интерес към него и от други отбори, тогава и сумата ще се вдигне!

ПП На никого не казвам как да си харчи парите! Но ако ги имаш парите, или правиш селекция навреме, или преминаваш към други по-евтини варианти! ;) :)

Върни се в “ЦСКА”