II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2014 23:44

Остана ни само една малка крачка да им съсипем и числото седем и няма да им остане нищо, дори и за бъзици! :)
[offtopic]Още един мач само и сме на свещеното число! :mrgreen: :lol:[/offtopic]
[offtopic]Тях ги топли един мач от на предишния Папа времето, а не могат и гол да вкарат от избирането на новия! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 27 юли 2014 23:56

Абсолютно всички днеска бяха почти много добри,имам леки забележки към Платинито,Силва и Буш за пропуските .Силва ,ако не се г*зи всеки път като получи топката можеше съвсем спокойно да се обърне и да скъса Белаид мисля на едно спринтче и да си я вкара като пич сам срещу вратаря ;) ,Платинито малко забрави топката иначе ставаше 3:0 още преди да изгонят Луис Петко,а Буш можеше да стане 1вият дебютант с 2 гола в дербито ,но нищо де пропуските им не натежаха, пак ще се повторя днеска бяха много добре момчетата.

П.С. Все още се усеща горчивината от краха в ЛЕ ,но все пак има и кофти моменти през които трябва да се мине и нещата да се приемат такива каквито са!

П.С.2 Вие Съндито много го хулехте ,ама днеска изнесе ебахти мача :)

П.С.3 Прави ми впечатление ,че Причиненко 2 мача и в двата имаше нарушение до 30 сек-за да съм по-точен с Литекс в 00:14 сек ,а днес в 00:25-6-7 .Иначе ми харесва момчето,отзад държи фронта ! :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 юли 2014 23:59

GOLEADOR написа:С всеки изминал мач отбора на ЦСКА ще става все по-силен и за това ако атаките към Младенов не успеят до края на тази година,има вероятност ЦСКА да стане шампион.Разбира се,на фона на милионите които се изливат в Лудогорец това изглежда малко вероятно,но Стойчо е голям треньор и може да измъкне титлата под носа им.Важно обаче е след това да се задържи и надгради отбора,за да може да атакуваме групите на шампионската лига.А там вече каквото сабя покаже.

Кво искаш да кажеш? Феновете, които не удобряваме методите на работа на Младенов, не искаме ЦСКА да е шампион!? Вече тотално изращяхте.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2014 00:00

TristaNNN написа:Честита победа.

Благодаря :!: :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 юли 2014 00:03

5-торчо. :lol:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 28 юли 2014 00:03

CSKA 78 написа:
IvanGit написа:Не, ще е треньор на ЦСКА 100 години.Тоя колкото пари е изсмукал ,бедна ти е фантазията,той е част от проблемите на ЦСКА не от решенията им,но червените щом си го харесват....тяхна си работа.Не виждам нито титлите ,нито купите ,нито Европата ама нейсе,само в България с едно изказване от рода на "говеждия стадион" можеш да заблуждаваш хората ,че си един от тях а всъщност да си пиявица до пенсия.Аре ходете за акции,че трябва да осигурите заплатите че и пенсиите на дует Младенови.

Хубаво си си дал мнението, без да ти го искаме,а сега на бегом си измий кратата и в леглото!

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг
Мнение от red__army на 24 Юли 2014 20:16
--------------
..."утре ще бъдем различни",...Стойчо го е казал.Ако питат мен,чака си мача с "геренци",да бие "едно на мъка",и да си спечели спокойствието на алкохолните гъби в сектора,за сезона.Сега е в пълна треньорска безпомощност.Колко време са длъжни да го търпят.Вече прилича на безнаказаност и яка темерутщина.

Вашия човек си ви знае най-добре!!!! :) :) :)

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 28 юли 2014 00:05

Не очаквах този резултат, вече трябва да гледаме на мачовете с левски , като на мачове с аматьори :) :) , така де , бием си ги за тонус на новодошлите :). Честита 5 поредна, снощи един приятел каза, че трябва да съдят ЦСКА....ЗА изнасилване :lol: пет тека им направихме
Последна промяна от criminal на 28 юли 2014 07:41, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 юли 2014 00:10

Jr.Moraes написа:П.С.2 Вие Съндито много го хулехте ,ама днеска изнесе ебахти мача :)

Вече си признах, че бях един от хората, които са го критикували, но днес направи много сносен мач, особено в градивен план - супер пасове! Виж, в изчистването на играта при отнемане на топката има какво да се желае и въпреки това - добър мач!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юли 2014 00:17

Сините пак са изтрили темата за мача си с нас в официалния им форум...А какви бисери имаше там...Не, че няма някоя друга снимка на бисерите за историята де... 8-)

Steller
Контакти:

Мнениеот Steller » 28 юли 2014 00:21

Не че се заяждам ама днес бяхте ли на стадиона? :roll: Не съм много сигурен щото единствено чух някакви подвиквания при двата гола, а след тях и след края на мача пак изчезнаха тия подвиквания.... Тааа не съм сигурен и да си питам :| :roll:

Върни се в “ЦСКА”