XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА
Добре че Стойчо не пусна Силва в началото и го запази.С тази игра щяха да му наритат краката още в началото на мача.Пича прави разликата между отборите.
vaskonti написа:Кашчей написа:shotgun blues написа:Честита победа !
Томов шампионска титла гонил
ГонЕл
Томов в качеството си на какъв се изказва за ЦСКА?!
Аз мога ли да се изказвам за ЦСКА, въпреки, че не съм на никаква длъжност в клуба?
Можеш, но не от името на ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:shotgun blues написа:Честита победа !
Томов шампионска титла гонил
ГонЕл
Томов в качеството си на какъв се изказва за ЦСКА?!
Аз мога ли да се изказвам за ЦСКА, въпреки, че не съм на никаква длъжност в клуба?
Можеш, но не от името на ЦСКА!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
red__army написа:Добре че Стойчо не пусна Силва в началото и го запази.С тази игра щяха да му наритат краката още в началото на мача.Пича прави разликата между отборите.
Да, това беше добро тактическо решение!
- Червени Воини
- Контакти:
Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!? 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
И аз се чудя за това.
- Love in blue
- Контакти:
Амааа вие мача не гледахте ли??
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.
Аз съвсем сериозно да попитам този да не би да е гледал някой друг мач? Или може пък аз да съм им пропуснал положенията "очи в очи с техния вратар."?
Последна промяна от gikahadji на 08 мар 2014 19:23, променено общо 2 пъти.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Честита победа, армейци!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cUlGcjFHY9g[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cUlGcjFHY9g[/youtube]