Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Кажете как беше мача- аз бях в път и ми бегаха вълните на Дарик. Щом Лудогорец не бие днес не виждам проблем, но можехме да намалим поне от тях точките. Левски е лесен, ще ги стопим тях.
Натискали сме ги май, но накрая отървахме загуба даже- Черни ни е извадил.
Друго не знам за този мач.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Кажете как беше мача- аз бях в път и ми бегаха вълните на Дарик. Щом Лудогорец не бие днес не виждам проблем, но можехме да намалим поне от тях точките. Левски е лесен, ще ги стопим тях.Натискали сме ги май, но накрая отървахме загуба даже- Черни ни е извадил.
Черни извади един удар от 20 метра в 93 минута, но това беше единствената по-сериозна опасност пред нашата врата за целия мач. Второто полувреме моряците бяха в опълчение, първото полувреме двата отбора спукаха топката в центъра, но все пак имахме 3 чисти положения, изпуснати от Платини и Анисе. Освен това играхме с двама по-малко - Присо не е в състояние да отиграе и една топка като хората, а Янчев издиша много лошо...
Като цяло куц мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
къде ги видя тея три чисти положения само ти си знаеш
Ако те слуша човек направо сте ни смазали и сме играли с Барса
Пък то нищо общо...
Ако ще ми броиш влизанията и смешните опити за удар по земя на Анисе и Присо за положения, то аз да броя задната ножица на Жоро Илиев, която си усложливо сигурно си забравил, ударите на Манолов и влизанията на Сашо Бека по фланга за опасности
Реално имахте едно чисто голово положение през първото полувреме, което Китанов изби. Това ви беше за цял мач. Ние също имахме едно в последната минута, което си споменал. Останалото бяха удари по земя и на двата отбора, разбърквания в наказателното поле след корнери или преки свободни и това беше...
Сериозно, имам чувството, че имате някакви проблеми с очите феновете на ЦСКА.
Реално погледнато ПОЛОЖЕНИЯ и АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ НЯКАКЪВ ВИД НАТИСК имахте точно в минутите от 70-та до 85 - та.... През останалото време само сте си мислили, че правите нещо, Пълни глупости- ако това, което показахме днес беше опълчение, не ми се мисли тогава вашето кавко е било
Опълчение ли е да създаваш контраатаки по фланговете, да разиграваш в центра на терена топката(това, което правеха Жоро Илиев и Камазола второто полувреме)? Ти сериозно ли?
ЕТО И ВИДЕО, КОЕТО САМО ПОТВЪРЖДАВА ДУМИТЕ МИ!
http://football.sportal.bg/news.php?news=395496
По едно истински опасно положение и за двата отбора и останалото удари тип шести клас и балонни центрирания
Ако ще ми броиш влизанията и смешните опити за удар по земя на Анисе и Присо за положения, то аз да броя задната ножица на Жоро Илиев, която си усложливо сигурно си забравил, ударите на Манолов и влизанията на Сашо Бека по фланга за опасности
Сериозно, имам чувството, че имате някакви проблеми с очите феновете на ЦСКА.
Реално погледнато ПОЛОЖЕНИЯ и АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ НЯКАКЪВ ВИД НАТИСК имахте точно в минутите от 70-та до 85 - та.... През останалото време само сте си мислили, че правите нещо, Пълни глупости- ако това, което показахме днес беше опълчение, не ми се мисли тогава вашето кавко е било
ЕТО И ВИДЕО, КОЕТО САМО ПОТВЪРЖДАВА ДУМИТЕ МИ!
http://football.sportal.bg/news.php?news=395496
По едно истински опасно положение и за двата отбора и останалото удари тип шести клас и балонни центрирания
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 19:29, променено общо 1 път.
- we are the champions
- Контакти:
MORSKI написа:къде ги видя тея три чисти положения само ти си знаешАко те слуша човек направо сте ни смазали и сме играли с Барса
Пък то нищо общо...
Ако ще ми броиш влизанията и смешните опити за удар по земя на Анисе и Присо за положения, то аз да броя задната ножица на Жоро Илиев, която си усложливо сигурно си забравил, ударите на Манолов и влизанията на Сашо Бека по фланга за опасностиРеално имахте едно чисто голово положение през първото полувреме, което Китанов изби с крак. Това ви беше за цял мач. Ние също имахме едно в последната минута, което си споменал. Останалото бяха удари по земя и на двата отбора, разбърквания в наказателното поле след корнери или преки свободни и това беше...
Сериозно, имам чувството, че имате някакви проблеми с очите феновете на ЦСКА.![]()
Реално погледнато ПОЛОЖЕНИЯ и АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ НЯКАКЪВ ВИД НАТИСК имахте точно в минутите от 70-та до 85 - та.... През останалото време само сте си мислили, че правите нещо, Пълни глупости- ако това, което показахме днес беше опълчение, не ми се мисли тогава вашето кавко е билоОпълчение ли е да създаваш контраатаки по фланговете, да разиграваш в центра на терена топката(това, което правеха Жоро Илиев и Камазола второто полувреме)? Ти сериозно ли?
2 пъти Платини сам срещу вратаря и едно положение на Анисе
MORSKI написа:къде ги видя тея три чисти положения само ти си знаешАко те слуша човек направо сте ни смазали
Пък то нищо общо...
Ако щеми броиш влизанията и смешните опити за удар по земя на Анисе и Присо за положения, то аз да броя задната ножица на Жоро Илиев, която си усложливо сигурно си забравил, ударите на Манолов и влизанията на Сашо Бека по фланга за опасности![]()
Сериозно, имам чувството, че имате някакви проблеми с очите феновете на ЦСКА.![]()
Реално погледнато ПОЛОЖЕНИЯ и АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ НЯКАКЪВ ВИД НАТИСК имахте точно в минутите от 70-та до 85 - та.... През останалото време само сте си мислили, че правите нещо, Пълни глупости- ако това, което показахме днес беше опълчение, не ми се мисли тогава вашето кавко е билоОпълчение ли е да създаваш контраатаки по фланговете, да разиграваш в центра на терена топката(това, което правеха Жоро Илиев и Камазола второто полувреме)? Ти сериозно ли?
Имам някакви спомени, че през първото полувреме първо Анисе, а към края и Платини стреляха почти от упор и вратаря ви едвам успя да спаси! Тези положения ли ще ми сравняваш с "опасни слизания по фланга"? Ми то така ако броим, значи ЦСКА имаха още 10 положения!
Какви точно атаки създадохте, като сте играели на контра? Преминаване на центъра го броиш за атака ли? И като атакувахте толкова по фланга, до къде стигахте, какви удари имахте - не питам за удари в очертанията на вратата, а въобще някакви? Извинявай, ама за цял мач Черни се намеси подобаващо точно веднъж - в края на мача!
vaskonti написа:MORSKI написа:къде ги видя тея три чисти положения само ти си знаешАко те слуша човек направо сте ни смазали
Пък то нищо общо...
Ако щеми броиш влизанията и смешните опити за удар по земя на Анисе и Присо за положения, то аз да броя задната ножица на Жоро Илиев, която си усложливо сигурно си забравил, ударите на Манолов и влизанията на Сашо Бека по фланга за опасности![]()
Имам някакви спомени, че през първото полувреме първо Анисе, а към края и Платини стреляха почти от упор и вратаря ви едвам успя да спаси! Тези положения ли ще ми сравняваш с "опасни слизания по фланга"? Ми то така ако броим, значи ЦСКА имаха още 10 положения!
Какви точно атаки създадохте, като сте играели на контра? Преминаване на центъра го броиш за атака ли? И като атакувахте толкова по фланга, до къде стигахте, какви удари имахте - не питам за удари в очертанията на вратата, а въобще някакви? Извинявай, ама за цял мач Черни се намеси подобаващо точно веднъж - в края на мача!
Тези два "удара" на Платини ли са ви големият успех и голямото смазване целия мач? http://football.sportal.bg/news.php?news=395496
за цял мач това ли ви беше? Интересно къде виждаш опълчение, ако беше така то в това видео трябваше да присъства само опасният удар в последната минута., Въобще вие май наистина си вярвате, че сте играли нещо и сте имали "опасности" пред нашата врата? Ако броиш за опълчение нашата игра, която се играеше предимно в центъра на терена, с разигравания на Жоро Илиев, то това вашето какво беше? Безкончаеми центрирания и безадресно изритани топки като ударът на Анисе по земя? Страшна класа и опасност, така даже в шести клас не сме изритвали топката...
Това, че ти така искаш да видиш нещата и така ти е удобно не значи, че за целият мач, "подобаващо сме се намесили" само в края? Какво да мус е невиди значи подобаващо да се намесим
- dreben23
- Контакти:
vaskonti написа:Черни извади един удар от 20 метра в 93 минута, но това беше единствената по-сериозна опасност пред нашата врата за целия мач. Второто полувреме моряците бяха в опълчение, първото полувреме двата отбора спукаха топката в центъра, но все пак имахме 3 чисти положения, изпуснати от Платини и Анисе. Освен това играхме с двама по-малко - Присо не е в състояние да отиграе и една топка като хората, а Янчев издиша много лошо...
Като цяло куц мач.
Благодаря ти. Не е станало нищо лошо- мачът се предполагаше, че ще е труден. Коментаторът пък хвалеше Тошко най-много, даже и той е бил близо до гола, ама си го знаем....
***САМО ЦСКА!***
MORSKI написа:vaskonti написа:MORSKI написа:къде ги видя тея три чисти положения само ти си знаешАко те слуша човек направо сте ни смазали
Пък то нищо общо...
Тези два "удара" на Платини ли са ви големият успех и голямото смазване целия мач? http://football.sportal.bg/news.php?news=395496
за цял мач това ли ви беше? Интересно къде виждаш опълчение, ако беше така то в това видео трябваше да присъства само опасният удар в последната минута., Въобще вие май наистина си вярвате, че сте играли нещо и сте имали "опасности" пред нашата врата? Ако броиш за опълчение нашата игра, която се играеше предимно в центъра на терена, с разигравания на Жоро Илиев, то това вашето какво беше? Безкончаеми центрирания и безадресно изритани топки като ударът на Анисе по земя? Страшна класа и опасност, така даже в шести клас не сме изритвали топката...
Това, че ти така искаш да видиш нещата и така ти е удобно не значи, че за целият мач, "подобаващо сме се намесили" само в края? Какво да мус е невиди значи подобаващо да се намесимКакто на вас ви отърва ли? Пак ти казвам, не съм броил колко атаки имахме по фланга, но аз лично видях такив акомбинации между Жоро Илиев и Миро Манолов, каквито във вашия отбор не видях просто защото нямаше. Едно безкрайно тичане на Анисе, осмицата ви и Мишо Венков... Това ли ви са опасностите?
Вече водихме тоя разговор, но аз пак да попитам - къде съм казал, че ЦСКА яко ви е смазал?
А защо ударите на Платини са в кавички? Да не би да не бяха чисти положения? Ами това на Анисе не беше ли? Питах те вие с вашите страшни и опасни слизания по фланга колко положения и удари създадохте? Това, че Илиев и Манолов са направили страшно разцъкване на тъча, това за какво го броим, за чисто положение за гол ли? Ок, брой си го, щом ти харесва.
И да, Черни показа, че е вратар, а не полеви играч точно в един случай. Аз не се сещам за друга реална опасност за ЦСКА, но ако броим опасните слизания по фланга или невероятната комбинация в центъра между Илиев и Камасорла, то тогава.... А, да - и задната ножица, изпратила топката само на 2 метра от вратата.
За цялото ни първенство мога да кажа само -> Жалко за топката !!!
Много слаб футбол, много слаби отбори !!!
Много слаб футбол, много слаби отбори !!!
dreben23 написа:vaskonti написа:Черни извади един удар от 20 метра в 93 минута, но това беше единствената по-сериозна опасност пред нашата врата за целия мач. Второто полувреме моряците бяха в опълчение, първото полувреме двата отбора спукаха топката в центъра, но все пак имахме 3 чисти положения, изпуснати от Платини и Анисе. Освен това играхме с двама по-малко - Присо не е в състояние да отиграе и една топка като хората, а Янчев издиша много лошо...
Като цяло куц мач.
Благодаря ти. Не е станало нищо лошо- мачът се предполагаше, че ще е труден. Коментаторът пък хвалеше Тошко най-много, даже и той е бил близо до гола, ама си го знаем....
Беше близко до гола колкото е близо човек, стрелящ от 15 метра с двама защитника пред себе си. Успя да нацели единия и топката отиде някъде си. Е толкова близо беше.