CTAHKO написа:Малко му е
Т ва което написа защо не отидеш в агитката и да го кажеш ??? ми тука ми се праскаш ?????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CTAHKO написа:Малко му е
obi4am_pirin написа:Момчето да не се помайва а да ги съди!Да информират и в УЕФА какво става в този "уникален" отбор който е в професионалния футбол но маниерите му са за селските групи където и трябва да бъде!УЕФА да знаят какво става и какво ще се случва с феновете на гостуващите отбори от Европа!И на тях ще им разбиват главите!Г-н Цветанов нали сте много ербап...този полицай трябва да е забравил вече че е работил в МВР!
POPCORN написа:obi4am_pirin написа:Момчето да не се помайва а да ги съди!Да информират и в УЕФА какво става в този "уникален" отбор който е в професионалния футбол но маниерите му са за селските групи където и трябва да бъде!УЕФА да знаят какво става и какво ще се случва с феновете на гостуващите отбори от Европа!И на тях ще им разбиват главите!Г-н Цветанов нали сте много ербап...този полицай трябва да е забравил вече че е работил в МВР!
гледах,че може да им се паднат на Лудопгорец Партизан за Шампионската :Лига..е тогава какво ще правят?Всички знаем какви са феновете на партизан...може би и тогава ще ги колят с ножове и бият с палки!!
rebel написа:obi4am_pirin написа:Момчето да не се помайва а да ги съди!Да информират и в УЕФА какво става в този "уникален" отбор който е в професионалния футбол но маниерите му са за селските групи където и трябва да бъде!УЕФА да знаят какво става и какво ще се случва с феновете на гостуващите отбори от Европа!И на тях ще им разбиват главите!Г-н Цветанов нали сте много ербап...този полицай трябва да е забравил вече че е работил в МВР!
тия от разград кога станаха орли, това не е ли пирин БЛ
s.i.s написа:абе глупости, не били допуснати .до мен имаше двама . просто полицията ги предупреждаваше да си приберат фенските артикули и да не се дракат с домакинската агитка - ТОВА Е . никой не са спрели .
а това видео дето го въртите и пищите на умряло ,че едва ли не са ви клали има доста предистория сигурноама не е угодно да се пусне целия клип.
пред входовете имаше мн медии . искам да видя от тях материал , не от някой фен дето замярал и псувал полицията и отнесал няколко шамара , а приятеля му го снимал с телефона . айде моля
s.i.s написа:абе глупости, не били допуснати .до мен имаше двама . просто полицията ги предупреждаваше да си приберат фенските артикули и да не се дракат с домакинската агитка - ТОВА Е . никой не са спрели .
а това видео дето го въртите и пищите на умряло ,че едва ли не са ви клали има доста предистория сигурноама не е угодно да се пусне целия клип.
пред входовете имаше мн медии . искам да видя от тях материал , не от някой фен дето замярал и псувал полицията и отнесал няколко шамара , а приятеля му го снимал с телефона . айде моля
leski написа:А ти какво очакваш от радио ,,Левски,, ?
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 6 госта