Провала в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Провала в ЦСКА

Мнениеот фифи перото » 31 яну 2012 21:03

vaskonti написа:
фифи перото написа:
vaskonti написа:... нещата не са чисто черни, както и не са чисто бели. За съжаление е по-скоро тъмно сиво, но... нека гледаме оптимистично - чашата е на половина пълна, а не на половина празна! :)

Нещата в Бг футбола са тъмночерни!
И докато ние тук се дърляме и си бъзикаме,нЕкои хора си правят "гаргара" с повечето привърженици на всички отбори.
Елементарно е да се разбере,че ,колкото повече "хаос" има във футбола и в държавата,толкова по-добре е на определени..хора...

По световните критерии - да. Но по нашите си - български, крайно занижени и крайно изкривени критерии, нещата в ЦСКА не са чак пък толкова тъмни.

Извинявай,но що се излагаш с тези..критерии?!Затова повечето хора ПО НАШИТЕ,критерии и ПО СВЕТОВНИТЕ ,живеят като скотове ,но са ФЕНОВЕ.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 31 яну 2012 21:06

то в интерес на истината доста хора близки до клуба още преди месец обявиха ПФК Левски за шампион, дори доста хора близки до клуба, бивши играчи и дейци. Аз все още се надявам че имаме шанс да станем шампиони. В последно време повече ме кефи участие в групите на УЕФА от колкото шампион и отпадане в клубните турнири. За това и мен ме яд че Радуканов го оставиха да води отбора. Борисов сам си е виновен че не посмя да прави промени.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 31 яну 2012 21:21

Момчета има още време до края на селекцията и до началото на мачовете,така че нека не прибързваме :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 31 яну 2012 21:29

феърплея днес беше погребан в бг футбола това казаха радетелите Е.Велев треньор на ТОТО ПЛОВДИВ и Иво Тонев директор в Левски (спонсориран от мин.на финансите) и Херо въпреки че днес СТК (неказвам че не е заслужено) отсъди супер звездата Ан(М)еси на тях Херо се оплаши от Трифонов и Янчев, хлава на тези люде

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 яну 2012 21:36

terrorist написа:феърплея днес беше погр**** в бг футбола това казаха радетелите Е.Велев треньор на ТОТО ПЛОВДИВ и Иво Тонев директор в Левски (спонсориран от мин.на финансите) и Херо въпреки че днес СТК (неказвам че не е заслужено) отсъди супер звездата Ан(М)еси на тях Херо се оплаши от Трифонов и Янчев, хлава на тези люде

Това ,че не можеш са пише грамотно ,не те оправдава да пишеш лъжи.
"Лудогорец: Думата „феърплей“ изчезна от българския футбол"
http://gong.bg/view_article.php?article_id=250385
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 31 яну 2012 21:39

terrorist написа:феърплея днес беше погр**** в бг футбола това казаха радетелите Е.Велев треньор на ТОТО ПЛОВДИВ и Иво Тонев директор в Левски (спонсориран от мин.на финансите) и Херо въпреки че днес СТК (неказвам че не е заслужено) отсъди супер звездата Ан(М)еси на тях Херо се оплаши от Трифонов и Янчев, хлава на тези люде

Лъжа !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 яну 2012 21:45

PR_CSKA написа:
terrorist написа:Засега ЦСКА дели 1 място другите нека си говорят какво си искат да неговорим че само лудогорец имат футболисти и отбор да кажем по- добър от нас (но Дуци и Титан нестават)

аз пък съм убеден че най добрите играчи са при нас, а до момента никой не иска да ни купи така че и да плюем титан няма смисъл. Повече смисъл има да си подкрепяме отбора.

Мамка му и къде е този отбор?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 яну 2012 21:50

PR_CSKA написа:Бе ей такива хейтъри много мразя, все негативно настроени, трансферите на Делев, Нелсън и Зику са положителни за клуба. Влязоха свежи средства, Нелсън се изчерпа и нищо не играе, Делев е пълна дупка, Зику трудно можеше да го задържим.
Относно селекцията вече имаме 2 ма сигурно, това че за Анеси има спор не значи че няма за го привлечем, уругваеца още нищо не е ясно, така че най лесно е да теглим чертата и да псуваме.
Аз съм убеден че и на мач не ходиш, а само драскаш по форумите. Ей такива като тебе са най големите смешници. Сега ще кажеш че са ти скъпи и билетите. Аман вече от форумни бабаити...........

Не е адресирано до мен, но се почувствах съпричастен и засегнат. Затова и отговарям.
Много повече пъти от теб съм ходил на мачовете, просто защото си по-млад или по-малък (съдя за това по правописните ти грешки). На всеки мач имаше тръпка и цел. Имаше и провали, но големите умеят да губят. А сега ти като ходиш на стадиона, на какво се радваш? На това, че в касата на Титан-четата са влезли пари от продажба на играчи или на това, че станахме битер сините за смях в ЕКТ? И не определяй пишещите във форума като"хейтъри, смешници" и т.н., защото това се отнася в пълна степен не за тези, които споделяме своята болка, а за тези, които ни я причиняват - Титан и ритнитопковците...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 31 яну 2012 21:55

Пълен управленски хаос! Но хората дават парите и ще си управляват както искат, някои не искат и 10 лв да дадат за отбора, пък имат претенции- НЕ СТАВА И ПО ТОЗИ НАЧИН. Аз съм 1000% сигурен, че Лудогорец ще станат шампиони, хората си работят, избягват скандалите, правят си селекция и не взимат куци играчи или такива, на които им се играе другаде, подготовката им е предварително уточнена, организацията е много по-добра!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 31 яну 2012 22:19

Лошо е,че стават такива неща с нашия клуб,но при тези собственици всичко е възможно.Честно,не знам какво и как да коментирам,защото нищо не е ясно и е един пълен хаос.Дано чуем малко хубави новини в следващите дни,дано. :( :( :(
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “ЦСКА”