"Юристите на ЦСКА изрично уточниха, че версията на Черноморец за неплатени заплати не е причината за раздялата на Абел Анисе, а договор, който е в нарушение на наредбите на ФИФА, съобщи БТВ.
В четвъртък миналата седмица Анисе разтрогна договора си по Кодекса на труда по вина на работодателя, а в петък подписа с ЦСКА за 2 години и половина.
Клубът е готов с пълната документация по случая, която ще депозира в БФС. Казусът може да доведе до изключително сериозни спортно-технически и административни наказания за Черноморец. От ЦСКА поясниха, че дължат пари за трансфера на Мишел Платини, като падежът за плащането е през декември.
Във вторник "червените" ще представят и другото си ново попълнение Нжонго Присо. Камерунският халф премина медицински прегледи, след като досегашния му клуб АЕК (Ларнака) се съгласи на тренсфер от 320 000 евро".
Лично аз РАЗБИРАМ спора на пишещите във форума, но явно повечето си хейтърстват защото нямат работа, или просто защото това само могат.
Тези неща се решават в съдилищата, а не по форумите, наистина тук му е мястото някой да си изплаче болката, друг да напсува, трети да злорадства, фактите обаче се решават другаде.
http://www.prosport.bg/news/22772-CSKA- ... morec.html
Всичко за случая с Анисе.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Re: ЦСКА подготвя дръвника за Черноморец
S.T.A.L.K.E.R написа:"Юристите на ЦСКА изрично уточниха, че версията на Черноморец за неплатени заплати не е причината за раздялата на Абел Анисе, а договор, който е в нарушение на наредбите на ФИФА, съобщи БТВ.
В четвъртък миналата седмица Анисе разтрогна договора си по Кодекса на труда по вина на работодателя, а в петък подписа с ЦСКА за 2 години и половина.
Клубът е готов с пълната документация по случая, която ще депозира в БФС. Казусът може да доведе до изключително сериозни спортно-технически и административни наказания за Черноморец. От ЦСКА поясниха, че дължат пари за трансфера на Мишел Платини, като падежът за плащането е през декември.
Във вторник "червените" ще представят и другото си ново попълнение Нжонго Присо. Камерунският халф премина медицински прегледи, след като досегашния му клуб АЕК (Ларнака) се съгласи на тренсфер от 320 000 евро".
Лично аз РАЗБИРАМ спора на пишещите във форума, но явно повечето си хейтърстват защото нямат работа, или просто защото това само могат.
Тези неща се решават в съдилищата, а не по форумите, наистина тук му е мястото някой да си изплаче болката, друг да напсува, трети да злорадства, фактите обаче се решават другаде.
http://www.prosport.bg/news/22772-CSKA- ... morec.html
И половината отбор на Черноморец да прикоткате, тя истината ще се види в евротурнирите. Там врътки НЯМА!

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Stanimir-74
Re: Руши се имиджа на ЦСКА!
гражданин от село написа:Анисе:Имах предложение от Левски,но ЦСКА е по-голам клуб.
Е, много ясно Бате!

- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
fcb_bg , не съм цесекар, и нямам намерение да бъда, пиша защото ми омръзна да чета глупости и глупави хора.
Нищо нямам против Черноморец, въпроса е обаче във фактите!
Още на представянето на Анисе се каза че разтрогването не е по финансови причини.
Още на представянето на Анисе се каза че разтрогването не е по финансови причини.
- Stanimir-74
blue avalanche написа:Hrabar написа:УЕФА присъди служебна загубая на ЦСКА след ДОНОС ОТ ДОНОСНИК Васил Колев, тогава журналист в "Меридиан Мач". Доносническата ви същност е смешна! Смешен си!
Т.е не защото сте имали нередовен играч,а защото някой ви е изпял...Правилно ли съм разбрал или и аз съм "смешен"?
Лима и Соуса не бяха "легенди" на ЦСКА,но ви осъдиха!Или греша?
Т.е. имали сме нередовен играч, а типичните с доносите си милиционери са си свършили работата. Нещо неясно??
S.T.A.L.K.E.R написа:fcb_bg , не съм цесекар, и нямам намерение да бъда, пиша защото ми омръзна да чета глупости и глупави хора.
Още на представянето на Анисе се каза че разтрогаването не е по финансови причини.
А защо вярваш на Цска, а не на Черноморец примерно?!И да правилно ти не си Цска-р,ти си анти-Левскар

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- shotgun blues
- Контакти:
И как този футболист играе цял полусезон с невалиден договор ???
Как БФС са го картотекирали с такъв договор ???
Защо чак когато ЦСКА иска играча ,изведнъж излиза този факт с нередовният договор
Ако наистина му е такъв договора ,то БФС трябва да ги накажат от УЕФА че са му позволили да играе първия полусезон,но всички знаем че това няма да стане .
Аре моля ви се ,Мадам Ба в интервю за Дарик казва че напуска защото не му били платили няколко заплати,ЦСКА пък защото бил му невалиден договора,май и те не знаят закакво е разстрогнал
Ако договора му е невалиден ,то Ч-ц трябва да ги накажат с отнемане на точки и защо ощетените отбори срещу които Анеси е играл не са искали досега наказание за бургазлиии,как пък изведнъж договора му е невалиден
Как БФС са го картотекирали с такъв договор ???
Защо чак когато ЦСКА иска играча ,изведнъж излиза този факт с нередовният договор

Ако наистина му е такъв договора ,то БФС трябва да ги накажат от УЕФА че са му позволили да играе първия полусезон,но всички знаем че това няма да стане .
Аре моля ви се ,Мадам Ба в интервю за Дарик казва че напуска защото не му били платили няколко заплати,ЦСКА пък защото бил му невалиден договора,май и те не знаят закакво е разстрогнал

Ако договора му е невалиден ,то Ч-ц трябва да ги накажат с отнемане на точки и защо ощетените отбори срещу които Анеси е играл не са искали досега наказание за бургазлиии,как пък изведнъж договора му е невалиден

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
S.T.A.L.K.E.R написа:fcb_bg , не съм цесекар, и нямам намерение да бъда, пиша защото ми омръзна да чета глупости и глупави хора.
То и аз не гледам български футбол от доста време, но и не вярвам в Дядо Коледа. Както и в титлата на Левски в сезона след който играха в Шл.
Между Левски и ЦСКА съм за вторите. Обаче много миришат, бе! По-съм склонен да вярвам на малките - в случая Черноморец. Нищо, че съм бургазлия. Викам за нафтата.
Защо си склонен да вярваш на армейците?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
- Контакти:
"Документално всичко около казуса е оформено перфектно", смята Красин Кръстен
Българският футболен съюз няма намерение да санкционира ЦСКА по случая "Мишел Платини", обявиха днес от централата.
Документално всичко около казуса е оформено перфектно. Това заяви секретарят на лицензионната комисия Красин Кръстев пред Sportni.bg.
По-рано днес от Черноморец обявиха, че ще сезират БФС и ФИФА с питане как така ЦСКА е получил лиценз за този сезон, след като дължи пари за нападателя.
Трансферът беше осъществен през 2009 г., като според "акулите" столичният клуб все още дължи 550 хил. лв.
"Ще се въздържа от коментар, защото това са отношения между два клуба. Мога само да кажа, че всичко е било оформено перфектно като документация", коментира Кръстев.
Бургазлии заплашиха, че заради това задължение ще направят всичко възможно ЦСКА да не вземе лиценз за следващия сезон. Срокът за подаване на документи за получаването му е до 31 март.
Решението на лицензионната комисия ще стане ясно на 31 май. След това отборите имат и една седмица за евентуални обжалвания.
"Възможно е да стане сакатлък с всеки един отбор по всяко едно време. Все пак знаете в каква финансова криза се намираме и на никой не му е лесно в издръжката. Аз лично обаче се надявам всичко да е наред и лицензирането да мине нормално", сподели още Кръстев
Българският футболен съюз няма намерение да санкционира ЦСКА по случая "Мишел Платини", обявиха днес от централата.
Документално всичко около казуса е оформено перфектно. Това заяви секретарят на лицензионната комисия Красин Кръстев пред Sportni.bg.
По-рано днес от Черноморец обявиха, че ще сезират БФС и ФИФА с питане как така ЦСКА е получил лиценз за този сезон, след като дължи пари за нападателя.
Трансферът беше осъществен през 2009 г., като според "акулите" столичният клуб все още дължи 550 хил. лв.
"Ще се въздържа от коментар, защото това са отношения между два клуба. Мога само да кажа, че всичко е било оформено перфектно като документация", коментира Кръстев.
Бургазлии заплашиха, че заради това задължение ще направят всичко възможно ЦСКА да не вземе лиценз за следващия сезон. Срокът за подаване на документи за получаването му е до 31 март.
Решението на лицензионната комисия ще стане ясно на 31 май. След това отборите имат и една седмица за евентуални обжалвания.
"Възможно е да стане сакатлък с всеки един отбор по всяко едно време. Все пак знаете в каква финансова криза се намираме и на никой не му е лесно в издръжката. Аз лично обаче се надявам всичко да е наред и лицензирането да мине нормално", сподели още Кръстев
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За какъв имидж става въпрос, та ЦСКА постоянно някой ги съди ... Имидж за коректен клуб може да има например Литекс или Славия, които никога не са били осъждани за забавени заплати
Колко клуба вече пострадаха от далаверите на ЦСКА и се жалваха от тях - Пирин, Сливен, Миньор, Черноморец ... Но простите пернишки орки и сръбският тарикат Дуци сами си правят автогол, сега във 2-рия кръг в Бургас си гарантират игра на живот и смърт от страна на Черноморец, отделно с пословичната си некоректност другите български отбори ще се замислят дали да приемат оферите на ЦСКА. Ама нали това е в манталитета на българина - да прецакаш някой днес, а утре квото стане ...