Re: ЦСКА през есента на 2011.Моето/вашето мнение
от Joni_ на 05 Дек 2011 18:05
Вратари :
Мболи - най добрия вратар който сме имали напоследък , дано да успееме да го задържиме за по дълго време , жалко че нямаме парите да го платиме и да стане наш
Караджов - смотано момче на което някой му мъти главата и прави глупости , жалко за него ще е сега да почива 6 месеца заради лакомията си
Макенджиев - когато игра показа стабилност , може да се разчита на него
Защитници :
Адемар - ами игра на приливи и отливи , дано пролетта да покаже добри игри трудно се аклиматизира към стила на ЦСКА
Попов - липсва на отбора , дано да се е оправил вече
Халилович - той беше взет на пожар да запълва дупки , май си заминава
Бандаловски - игра добре в повечето мачове стабилен бек е
К.Стоянов - въпреки че повечето плюят Коста на мен ми харесва че играе със сърце и се раздава до край нищо че греши и най големите са го правили
Дечев - има хляб в него но трудно се преборва с конкуренцията
Виданов - ами юноша който не можа да яхне доброто отношение към него
Крачунов - млад перспективен играч който замести добре Попов в повечето мачове игра на ниво
Трифонов - на мен пък Румбата ми допада като играч , не знам що го плюят и него
Халфове :
Якимов - има качества
Kарачанаков - и той
Галчев - на мен ми допада
Нелсън - щели сме да го продаваме иначе игра добре в някой мачове
П.Стоянов - запълни дупките
Живец - много малко игра, показа някакви качества, но .... няма нужда от подобни чужденци
Костов - от това момче според мен може да излезне добър футболист,получи много малко шансове, но се видя, че има хляб в него
Янчев - Тошко е легенда, но вече не е за ЦСКА, няма един пас, не може да задържи топката, определено трябва нови хора за този пост.
Нападатели :
Мораеш - добър футболист, дано остане при нас и около него да се гради отбора
Платини - най класният ни играч, дано се оправят нещата около него и да остане в отбора, това определено не беше неговия сезон .
Делев - Спаско е много прехвален футболист, никога не съм го харесвал, надявам се да излъжем някой и да го продадем ,но ,.......
Йовчев - този момък не знам какво прави при нас, ясно е, че е някакъв връзкар и до там .
Зику -
ЦСКА през есента на 2011.Моето/вашето мнение
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- veteran1972
- Контакти:
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
Есента някакси я изкарахте на антидепресанти.Пролетта без тях ще ви е трудно.
СПУКАНОГЪРНЕ