"Издишате,Велко,издишате..."
Време е Янчев да се пенсионира
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Време е Янчев да се пенсионира
Искам да видя кой ще е треньорът,който ще се осмели да извади Янчев от отбора!Не е само в този мач грешката му.Срещу Ботев не тръгна ли от него атаката за единия гол?От доста време насам-издиша!

Янчев че я сбърка накрая - дума няма! Но основният виновник за хикса е този, дето дърпа конците на пейката - и аз не го знам вече точно кой е, но с тия безумни смени това се получи! Аз днес не видях Зику да се напъва, дори изкара мача на ходом, без нито едно качествено отиграване! Видяхте ли го накрая при втория гол на Лудогорец, в зародиша на атаката им човекът си правеше "делвата" някъде около центъра и гледаше мача отблизо? Нещо така за връщане и помощ отзад особено при 2:1 в края? За влезлите момчета претенции нямам, но да изкараш Жуниор Мораеш, пък да го оставиш оня румънски турист...безумие! Говоря конкретно за днешния мач! Така че, оставете го Тошко на мира, всеки може да сгреши, има още какво да даде на ЦСКА и като капитан, и като водеща фигура в отбраната!
- dreben23
- Контакти:
Тоя мач ме изкефи максимално, няма значение, че съм до кръв червен! Повече такива истински мачове да има и ще е много по-интересно! Страхотна продукция и поздравления за Лудогорец! Надиграха ни категорично второто полувреме, макар да се видя, че дадохме квото ни беше по силите. Изтръпнах, но няма просто резерви, които да заместят някой от изморилите се вече по-качествени футболисти. Трябва да сме обективни, няма как, иначе защо изобщо си губим времето.
Поздравления и за двата отбора, много здрав сблъсък се получи! Ама не е нужно след всеки по-злополучен мач да си го отнася некой крайпътен автобус или магазин, хората и те хранят семейства, що трябва да ги храните и с по некой камък, бокс и др. принадлежности. В крайна сметка футболът е само една игра и всичко трябва приключи веднага след 90-те минути на терена, за кво трябва да счупиш нечия глава, та да ти олекне?!
А Тошко Янчев е най-истинският футболист, играл някога в ЦСКА! Но все пак да не се заричаме толкова, че и други, които смятах за истински армейци, намериха другаде хляба си!
Евалата на Ванката Стоянов, как успя на третия път да я уцели тая топка не знам!
Няма нищо, случват се такива неща.
[offtopic]Поне познах, че Мораес ще отбележи три пъти за два мача
[/offtopic]
[offtopic]Поне познах, че Мораес ще отбележи три пъти за два мача
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
lisynger написа:Не ставайте като сините да почнете да плюете някой след по-голяма грешка.Тошко е голям цскар раздава се винаги на 100%,но вече трябва да му намерим някой пост в ЦСКА.
zemi si go udoma kato te кефи иначе на нареден мач кво да му кометирам
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Авторче не дей да коментираш, защото си явно тъп и не разбираш от футбол.Янчев заслужава да играе още дълги години в ЦСКА, а такива като тебе не трябва да се допускат до стадиона.Всеки прави грешки, в този мач грешката не беше на Янчев а от по-високите етажи.
- hristo1306
- Контакти:
b0b1 написа:Авторче не дей да коментираш, защото си явно тъп и не разбираш от футбол.Янчев заслужава да играе още дълги години в ЦСКА, а такива като тебе не трябва да се допускат до стадиона.Всеки прави грешки, в този мач грешката не беше на Янчев а от по-високите етажи.
най - точното мнение Браво !
hristo1306 написа:b0b1 написа:Авторче не дей да коментираш, защото си явно тъп и не разбираш от футбол.Янчев заслужава да играе още дълги години в ЦСКА, а такива като тебе не трябва да се допускат до стадиона.Всеки прави грешки, в този мач грешката не беше на Янчев а от по-високите етажи.
най - точното мнение Браво !
Хаха то се вижда кой не разбира от футбол....не може един точен пас да даде всяко първо докосване грешно.......и то не от вчера или днес
Тошко е най-големия в този отбор на ЦСКА. Вчера сгреши, но трябва ли заради това да изтрием всички години, които даде за отбора. И най-добрите футболисти грешат и то не веднъж. Вижте Тери, Фердинанд и Бекъм. Хората обаче продължават да ги харесват и обичат. Ние искаме само след един слаб мач да очерним Тошко Янчев. Да, годините му тежът, но трябва да се оттегли догодина след, като е вдигнал титлата!
е добре как може да сравняваш Тери, Фердинанд и Бекъм с Янчев за мен само ЦСКА му е дал нещо ,а той незнам кво е дал на клуба. Просто още сега трябва да се откаже от футбола няма да ми играе до 40 години....то се вижда че не става издиша от всякаде...халф който не може да даде един пас няма кво да ми го хвалиш
Не си ме разбрал, не го сравнявам, като качества, но факт е, че и най-големите бъркат и то доста по-комично от Янчев. Тошко даде много на отбора и не трябва да изливаме цялата помия върху него. Пак казвам, да се откаже от футбола, но след титлата догодина. Най-малкото, което ЦСКА може да направи за човека Тодор Янчев е да му предостави пост в отбора. Не трябва с лека ръка да обиждаме и прогонваме хората дали много за клуба.