Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!
Вие си искате треньора,а ние се чудим как да се отървем от нашият наглец,който се е впил като пиявица в отбора
Млад и перспективен за изкуфял алкохолик,лаком за пари?Ако птеродактила се е навил да участва в заверата означава,че мисли за джоба си а не за отбора.Поне ще е весело в съблекалнята.Надявам се да не опъне търнак до мача с нас.
СПУКАНОГЪРНЕ
- rosen_ganchev
- Контакти:
Момчета,виждам тук много мнения ''за и ''против'' Милен,аз лично съм зад Милен Радуканов не мога да не отценя приноса му към ЦСКА пролетта когато от един полу умрял отбор не изправи на крак.Но от това да си 11-ти и да ни докараш до 3-ти в крайното класиране е по лесно май от колкото да се бориш да станеш шампион.А трябва с ръка на сърцето да си признаеме че от всичките до сега 10 мача ние взехме най лесно мача с Локо(Пд) през другите срещи това не беше ЦСКА,и само класата на определени играчи ни измъкваха в определени ситуаций.Но в крайна сметка който поръчва музиката той плаща както се казва,Титан мисля се застраховат предварително сега с тази рокада,както през 2010 когато с Любо Пенев отбора постигна 10 или 11 поредни победи и накрая сдадохме титлата след загуба в дербито,после загубихме от Черо Море във Варна с изпусната дузпа от Здравко Лазаров и се свърши с погрома в Ловеч когато нашите нахлуха на терена (помните мисля).Треньор за ЦСКА винаги ще се намери независимо дали ще е Димитър Пенев,Ангел Червенков,Миодраг Йешич,или Стойчо Младенов.Но мойто мнение е че,ако се сменя Милен то трябва да е от Стойчо,незнам така мисля той с тези играчи може да ги накара отново да играят футбол,ако трябва и ще тропа по масата ще им вика но ми се струва че като той стане треньор ЦСКА винаги става шампион.В крайна сметка ние сме си фенове и независимо от всичко трябва сега в този труден момент за всички нас да се обединим не се се разделяме,няма нужда с това вдигаме градусите на напрежение и помагаме на противниците си(в случая на Левски).Ако вземем дербито като игра и резултат аз ви гарантирам че ние ще сме шампиони.И накрая ако титаните наистина сменят Милен то не трябваше да е сега преди мача с Левски,може би след мачовете със Стяуа трябваше да го направят.
28 наближава.Треперете абонатчета.От сега започнахте с цирковете. 

Докато не го видя в официалния сайт няма да го повярвам .То те през ден до сега го уволняваха Милен по всички сайтове и телевизии.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
RobiVanPersie написа:Поредната "просташка" постъпка на вашето оправление...Саветвам ви да се вдигнете на бунт срещу тази простащина дето раководи отбора ви
В Подуене така ли са ви учили да пишете

Последна промяна от percival на 23 окт 2011 09:36, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Радуканов сменя Гонзо в Левски 

- B__A__N__DA__TA
Нормално ,остава една седмица до побоя над ФК Левски.. 

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Милен вдигна отбора, когато беше изпаднал в голяма дупка. Той е треньор, който може да мотивира момчетата и да ги оттласне от дъното, но не е треньор който заслужава шампионска премия. Голям фен съм му но може би пътя за титлата минава в страни от него. Чичо Митко е най-голямата грешка като треньор - легенда, почетен президент, абе може всичко да е ама той вече е постигнал своите победи и сега трябва да дойде млад човек, амбициозен с хъс да се докаже.
Е.ати високите изисквания - равен и загуба, и гонят Радуканов!? Това даже и в Реал не може да стане. Очевидно е ясно вече кой ще е шампион, затова двата "гранда" се отказват от борбата и нямат нужда от истински треньори. Дори Литекс, които спечелиха търга за титлата последните два пъти, въобще не влизат в сметките. Другата седмица на дербито ще е най-добре, феновете и на двата отбора да влязат на терена и да дръпнат един бой на футболисти, ръководства и въобще, който хванат от двата отбора 

Един картоф, една чорба, един коптор!