Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Мнениеот Udoji90 » 13 окт 2011 13:31

5kov,5rov написа:Освен това Викинг ги бихме с 2:0 и те завършиха на последно място без точка. Бях на мача и не искам да слушам говежди глупости. А Славия Прага не бяха слаб отбор, но тъпото е, че ни вкараха 3 гола от засада - съдиите не успяха да се справят, защото атаките бяха бързи и те нямаха достатъчно време да преценят дали в момента на подаването е имало засада. Срещу Монако мача беше на кръв, щото и равен ни устройваше да продължим напред, а те не си бяха осигурили участието.
Ливърпул не знам каква физзарядка са си правили, обаче в онзи момент нямаха загуба на собствен стадион от една година. И определено не играха с резервите.

[offtopic]В случая бъркаш за едно нещо. Викинг тогава биха с 1-0 Монако и направиха 2-2 срещу Славия и с 4 точки завършиха преди нас, въпреки че ги бихме. ;) В мача ни срещу Славия със сигурност имаше 2 засади. За трета не съм сигурен, но може и да си прав.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 окт 2011 09:54

BOKA_PALRMO написа:
onegavon написа:Ако беше играл в синия отбор щеше да бъде продаден в комплект с Мечо и Топчо да рита по кибуците в пустинята Негев за 200 000$ комплект.
Така , че добре си е направил сметката Велизар, след договора му предлагат да остане в клуба на работа.Виж до къде стигнаха вашите участници в ШЛ единия в полу фалиралия Локомотив, а другия без клуб и те са горе-долу на една възраст с Велизар и са бивши национали.Има един единствен бивш футболист на Левски направил добра кариера на Запад и това е Мариан Христов и сега Никито също има шанс да направи такава.Всичко останало в стогодишната ви история са провали извън България.

ами то за нас е важно да играят добре в нашия отбор-к'во ми дреме как играят в чуждите тимове :lol: Все едно феновете на РЕАЛ(Мадрид) да се кефят че бившите им играчи Уесли Снайдер и Ариен Робен са играли един срещу друг на финала в ШЛ през 2010 година-ама единия в ИНТЕР, а другия в Байерн(Мюнхен)-егати идиотщината би било това а? :lol:

Боко, да ти обясня нещо , че в Подеуне няма как да го научиш!За един клуб е от изключителна важност продадените от него футболисти да се представят добре в новите си клубове защото така правят реклама на самия клуб и генерират интерес и на други клубове да пазаруват от него.Един прост пример ти давам за да схванеш по лесно.
Това е все едно да си купиш фланелка на Левски от базар "Поли " и такава от клубния магазин само , че оригинална на Найк.Първата след първото пране ще си пусне ,боята и след второто ще се нацепи, а тази от фирмения магазин ще си е същата.Та мисълта ми е , че вашите футбалери са като фланелките о т базара до вашия стадион и клиентите и на фланелките и на футболистите са едни и същи -основно турци и цигани понеже качеството им е такова.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2011 23:53

onegavon написа:Боко, да ти обясня нещо , че в Подеуне няма как да го научиш!За един клуб е от изключителна важност продадените от него футболисти да се представят добре в новите си клубове защото така правят реклама на самия клуб и генерират интерес и на други клубове да пазаруват от него.Един прост пример ти давам за да схванеш по лесно.
Това е все едно да си купиш фланелка на Левски от базар "Поли " и такава от клубния магазин само , че оригинална на Найк.Първата след първото пране ще си пусне ,боята и след второто ще се нацепи, а тази от фирмения магазин ще си е същата.Та мисълта ми е , че вашите футбалери са като фланелките о т базара до вашия стадион и клиентите и на фланелките и на футболистите са едни и същи -основно турци и цигани понеже качеството им е такова.

"За един клуб е от изключителна важност продадените от него футболисти да се представят добре в новите си клубове защото така правят реклама на самия клуб и генерират интерес и на други клубове да пазаруват от него."
И след като Костадинов,Пенев,Стоичков и Петровите се представиха добре в новите си клубове и "направиха реклама" и "генерираха интерес",кои други клубове си "напазаруваха" от ЦСКА?
Дай ми едни "прости примери",че да схвана по-лесно.
ПС.Ние уж не "продаваме" добре,ама от нас си "напазаруваха" Дембеле.Защо никой не си "напазарува" Делев?Или Бандаловски?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2011 00:19

blue avalanche написа:
onegavon написа:Боко, да ти обясня нещо , че в Подеуне няма как да го научиш!За един клуб е от изключителна важност продадените от него футболисти да се представят добре в новите си клубове защото така правят реклама на самия клуб и генерират интерес и на други клубове да пазаруват от него.Един прост пример ти давам за да схванеш по лесно.

"За един клуб е от изключителна важност продадените от него футболисти да се представят добре в новите си клубове защото така правят реклама на самия клуб и генерират интерес и на други клубове да пазаруват от него."
И след като Костадинов,Пенев,Стоичков и Петровите се представиха добре в новите си клубове и "направиха реклама" и "генерираха интерес",кои други клубове си "напазаруваха" от ЦСКА?
Дай ми едни "прости примери",че да схвана по-лесно.
ПС.Ние уж не "продаваме" добре,ама от нас си "напазаруваха" Дембеле.Защо никой не си "напазарува" Делев?Или Бандаловски?

Иии да са напазарували...Дембеле!?! от вас и вече сте хванали дедо Господ за х**!
''Кой е тоя Дембеле'' питат в Германия!Оди им обяснявай,че немам нерви :cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2011 09:48

delqnski47 написа:Иии да са напазарували...Дембеле!?! от вас и вече сте хванали дедо Господ за х**!
''Кой е тоя Дембеле'' питат в Германия!Оди им обяснявай,че немам нерви :cry:

Е,не е като Спортинг да "купи" Делев,а Рома-Бандаловски,но-о-о...Всички не можем да сме като ЦСКА на "пазара",нали?

Върни се в “ЦСКА”