Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА
Айде и в Гонг го написаха ..... честито 

[center]

[/center]

- mertezaker
- Контакти:
Мен пък ми е интересно защо точно Дуци, един от верните хора на Лечков... Успех му пожелавам!
Симонович е показал, че може да се справя добре като треньор. Като мениджър не знам. ЦСКА обаче си има добър треньор в лицето на Радуканов. Не зная защо назначават Дуци, но това може да създаде проблеми на Милен.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Е,надявам се , Дуци да вкара малко класа в ЦСКА,защото ми втръсна да гледам цялата пиринска чета в отбора. Никой от тях не е за ЦСКА,но явно лобито е голямо. Дано да оставят Дуци да прави подбора ,защото ,колкото и да се присмиват за момчетата от Сливен, новото им спадна след като в ЦСКА ги забутаха на резервната скамейка,заради вр.ъзкари
- blue avalanche
- Контакти:
Не знам защо около Симонович се е създал някакъв ореол на "успешен мениджър"(че и на треньор-пфу-богохулство).Това подкрепено ли е с някакви факти,неизвестни на широката публика?
-
- Контакти:
Не знам. Като гледам Локо Пловдив как цъфнаха с техните сръбски мениджъри... По-скоро съм скептичен, но дано ме опровергае. Само ЦСКА.
Ще видим как ще потръгнат нещата...
Впечатленията ми за него са по-скоро отрицателни.Това е некакъв експеримент и дано се окаже успешен.
САМО ЦСКА
САМО ЦСКА
Ето ви истината Дуци Симонович е назначен по простата причина че Радуканов не може да се справи с двата поста откакто го взе втория пост играта на цска падна. Твърде е млад за втория пост. И искат радуканов да се занимава само с отбора без странични задължения. И за мен това е много добра новина 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Дуци се доказа като успя да вкара Сливен в А група след 15 год аут. Доказа се и като започна шеметно в първенството,след което караниците с Лечков го извадиха от строя. След него в Сливен имаше нови футболисти,които тотално начело с Деян Петков опропастиха отбора. Така че Дуци ще покаже и в ЦСКА защо е нает,почакайте малко