Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Re: А сега, накъде???

Мнениеот -Ivan- » 26 авг 2011 10:46

blue avalanche написа:Как къде?В кочината,наречена А група!
ПП.Аз като ви разправях,че Делев,Зику и Радуканов са въздух под налягане?
Т.Янчев е въздух БЕЗ налягане.
К.Стоянов вече и в Сливен няма да го вземат.
В защита-май ще плачете за Акуаро...
Галчев-някой сериозно го е заблудил,че може да играе футбол.
Бандаловски-отвсякъде гонен,в ЦСКА приет.
И т.н.

Простакооо,простакооо прос!
1.Янчев е голям,велик и всичките тия велики епитети където се сетиш
2.Коста е най-добрия защитник в България.Тоя няма слаб мач
3.Защитата не плаче за нищо.Апата,Коце и Денис са перфектни,но момчето с номер 2 пречи.
4.За Галчев ще си мечтаете само.Доста по-добър е от всичките играчи на тази позиция в България
5.Бандата-погледни но 4.Просто прекрасен играч

;)
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот Pichichi » 26 авг 2011 10:50

Няма нужда от трагедии , личи си че имаме играчи от слабо ниво , Сп.Делев въобще е много далече от това което половината червени фенове си мислят че е . Дори си мисля че за ЦСКА е по-добре да го прдадат и да се заложи на обиграване на наистина по-класните от Делев - Платини,Зику, Мораеш плюс Ст. Костов който за мен по може да стане класен играч от Спас .
Задължително трябва нов договор да подпише Платини и то сега защото мисля че неговия изтича догодина лятото , изчакат ли шефовете да стане ноември декември , пишете го бегал със свободен трансфер другото лято . Особенно съм разочарован от трансферът на М'Боли защото се оказа абсолютно ненужен, да някой ще кажат че в първия мач ни е спасил но за мен тези положения които ги извади в първия мач можеше и слабия Караджов да ги извади , а вчерашния гол е без коментар !!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 авг 2011 10:52

И т.н.

хаха лично твое мнение нали :) неможе да играеш срещу такива футболисти каот от Търнава и играч примерно от Рома тогава много ясно

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 авг 2011 10:53

-Ivan- написа:
И т.н.

Простакооо,простакооо прос!
1.Янчев е голям,велик и всичките тия велики епитети където се сетиш
2.Коста е най-добрия защитник в България.Тоя няма слаб мач
3.Защитата не плаче за нищо.Апата,Коце и Денис са перфектни,но момчето с номер 2 пречи.
4.За Галчев ще си мечтаете само.Доста по-добър е от всичките играчи на тази позиция в България
5.Бандата-погледни но 4.Просто прекрасен играч

;)

+1 след дербито ще те потърся да си поговорим пак за тия играчи... толков асмешни, толкова слаби, че размазаха левски на герена!!!! имаш по-млако от два месеца да се радваш и злорадстваш до следващото "вечно" дерби. или до следващата ви селска издънка, която може да е още през този уикенд!

пътят на ЦСКА е към Шампионската Лига! тази година шампион с разлика, запазваме ядрото на отбора, вземат се необходимите мерки, правят се няобходимите промени в отбора и догодина в ШЛ!!! само ЦСКА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 авг 2011 10:55

И другото което се набива на очи и че Галчев и Т.Янчев не се справят . Галчев вече здраво ме съмнява а започна много добре в ЦСКА през миналата пролет .

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 26 авг 2011 10:55

danko_sot вземи се успокои малко , голям фен си няма що изгасил мача , като вкарали гола Стяуа , хубаво е че не си бил на стадиона такива , като теб там място нямат !

Паднахме защото сме по-слаби от тях и защото , когато добър отбор , като Стяуа се нареди 10 човека отзад и чакат на контра ние незнаем какво да правим освен да центрираме , към Зику и Делве , които са по 1.60 а Илиев и Галамаз над 1.85 !

Ако бяхме тръгнали напред много по-рано щеше да изгасиш мача повярвай ми , играхме слабо отпаднахме много голяма трагедия няма що , като се класираме в групите и ни опердашат , като предните 2 години какво правим, или е важен олимпийския принцип и това да сме пред говедата ?

Ако си фен подкрепяй отбора не само , когато победи ако ли не спести ни тактиките дето разиграваш и "не малкото" разбиране на футбол. Ние без ЦСКА неможем но без твоите "разбирания" можем ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 26 авг 2011 10:55

Ей страшна работа чета и не мога да повярвам, какви са тея глупости бре хора що не разберете че щом сме отпаднали значи е имало за какво. Нека си подкрепим отбора да се обиграят да свикнат играчите един с друг. За първи път от много години не вземаме по 30 играчи на кило. Страшното е друго че всички БГ отбори са аут, дано скоро се научим да мислим еднакво и за всички защото когато съчките са в един сноп по трудно се пречупва. Успех на Милен, успех на всички армейци аз съм с вас, ние сме ЦСКА, а футболът е просто една игра за забавление с по малко напрежение, така е трябвало да стане сега си навеждаме главите вадим си поуките и газ към Монтана, Севлиево, Разград и сие. САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 10:58

Пътят е да продаваме Делев сега. За Зику ще бъде трудно още сега да го продадем. Правим си новата схема с Платини и Мораеш в атака. Зику го пращаме на фланга засега. Другите са си добре- Тошко и Галчев в средата, Нелсън на другия фланг. В защита вече имаме и Крачунов и там трябва да се стабилизира положението. И вече на лято продаваме Зику и си вземаме по-типично крило, ъпгрейдваме отбора на нужните позиции, като до края на сезона ще си проличи най-добре във трудните мачове кой къде издиша и къде ще има нужда от подсилване
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 авг 2011 11:04

florentin_petre написа:Ей страшна работа чета и не мога да повярвам, какви са тея глупости бре хора що не разберете че щом сме отпаднали значи е имало за какво. Нека си подкрепим отбора да се обиграят да свикнат играчите един с друг. За първи път от много години не вземаме по 30 играчи на кило. Страшното е друго че всички БГ отбори са аут, дано скоро се научим да мислим еднакво и за всички защото когато съчките са в един сноп по трудно се пречупва. Успех на Милен, успех на всички армейци аз съм с вас, ние сме ЦСКА, а футболът е просто една игра за забавление с по малко напрежение, така е трябвало да стане сега си навеждаме главите вадим си поуките и газ към Монтана, Севлиево, Разград и сие. САМО ЦСКА

+1
много точно казано! дано всички армейци осъзнаят- отборът върви в правилна посока! имаме нужда само от двама играчи през зимата (ако не се продадат други освен Сапс)- силен стопер и силен вътрешен халф. с двама силни играчи на тия позиции сме готови за атака на шампионската лига!
оценте и факта, че и вчера, и в Клуж нямахме късмет! тиова също е нужно. Стяуа бяха перфектни и в двата мача- нито една нелепа грешка, нито миг подценяване. и късмета беше с тях, какво повече им трябва.
догодина колелото ще се завърти, ние ще сме щастливците в групите, но да се надяваме, че ще е в групите на ШЛ! само ЦСКА!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2011 11:05

Angoff написа:danko_sot вземи се успокои малко , голям фен си няма що изгасил мача , като вкарали гола Стяуа , хубаво е че не си бил на стадиона такива , като теб там място нямат !

Паднахме защото сме по-слаби от тях и защото , когато добър отбор , като Стяуа се нареди 10 човека отзад и чакат на контра ние незнаем какво да правим освен да центрираме , към Зику и Делве , които са по 1.60 а Илиев и Галамаз над 1.85 !

Ако бяхме тръгнали напред много по-рано щеше да изгасиш мача повярвай ми , играхме слабо отпаднахме много голяма трагедия няма що , като се класираме в групите и ни опердашат , като предните 2 години какво правим, или е важен олимпийския принцип и това да сме пред говедата ?

Ако си фен подкрепяй отбора не само , когато победи ако ли не спести ни тактиките дето разиграваш и "не малкото" разбиране на футбол. Ние без ЦСКА неможем но без твоите "разбирания" можем ...

А ти си дървена глава! Много си умен, признавам. Веднага ми намери цаката :) Изгасил съм компа, значи не съм фен! Изгасих го в знак на протест! Същия като оня в Мездра, само че тогава беше по друг протеста.

"Паднахме защото сме по-слаби от тях и защото , когато добър отбор , като Стяуа се нареди 10 човека отзад и чакат на контра ние незнаем какво да правим освен да центрираме , към Зику и Делве , които са по 1.60 а Илиев и Галамаз над 1.85 ! " Точно на тея неща и аз търся отговор. Разликата между такива като мен и такива като теб знаеш ли каква е Ангов? Аз съм мислещо същество, което се интересува от това какво и как се получават нещата в живота около нас. А ти си просто една дървена глава :) и поради това се опитваш да се изкараш по-голям фен от мене на ЦСКА. И не на последно място аз винаги казвам и говоря това, което мисля и виждам. за теб не знам
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”