п.п ай и аз да се направя на треньор малко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Синьо сърце написа:Нелошо си описал нещата,но си пропуснал един основен фактор!Срещу ЦСКА не беше Миньор или Локо Сф,а Стяуа!А те са с класа над вас.И не се интересуват от схеми и теории,ами са изгледали мачовете ви с Литекс,Локо и Ч-ц.Направили са си изводи и действат на терена.Изброените от теб слабости са анализирани от щаба им и на тази база си строят играта.Те са отборът,който налага темпото и играта.Забележи как в края на полувремената дигнаха оборотите и създадоха ситуации и положения(малко парадоксално в такъв момент дойде и чистото положение за ЦСКА).Забележи как вашите не ги атакуваха с преса в тяхната половина,щото те веднага правят два паса и извеждат човек по фланговетее!В темата ви за реванша съм описал и други неща,да не се повтарям,но Радуканов няма с какво да им противодейства,още повече стратегическата инициатива е в тях...Пак те ще налагат играта.Аз лично на тяхно място бих тръгнал в София с преса и щурм за гол в началото на мача.Но това си е мое мнение,те ще решат какво да правят.По-добри са,трябва да залагате на отбрана и късмет,това е положението!
шивача написа:то на някой им се иска да го махнем Милен, ама няма да стане и другото е, че Милен е още млад и неопитен и тепърва ще се учи в занаята, но показва , че има потенциал, което е предпоставка за бъдещи успехи. Най -важното е да си извлича поуки от загубите и си мисля, че го прави, а и кой не греши, нима саф е безгрешен, миналата година ми скъса нервите в някой мачове с неговите си "любимци". така, че Милен си знае най-добре и дано го оставят 3-4 години да си поработи и направи едно ядро от млади и опитни футболисти.
п.п ай и аз да се направя на треньор малкоТрябва ни задължително в центъра на защита да играят един висок[крачуна-примерно] и един бърз[коцето], същото важи и за двойката халфове пред тях, по крилата е хубаво единия да е със силен ляв крак[това за повече разнообразие] и като ц. нападател - според противника[ ако е отбор, който се затваря, да е висок, а ако ние играем на контра, по-бърз] и в заключение, това е за да има баланс в отбора
ай наздраве
kufur написа:Синьо сърце написа:Нелошо си описал нещата,но си пропуснал един основен фактор!Срещу ЦСКА не беше Миньор или Локо Сф,а Стяуа!А те са с класа над вас.И не се интересуват от схеми и теории,ами са изгледали мачовете ви с Литекс,Локо и Ч-ц.Направили са си изводи и действат на терена.Изброените от теб слабости са анализирани от щаба им и на тази база си строят играта.Те са отборът,който налага темпото и играта.Забележи как в края на полувремената дигнаха оборотите и създадоха ситуации и положения(малко парадоксално в такъв момент дойде и чистото положение за ЦСКА).Забележи как вашите не ги атакуваха с преса в тяхната половина,щото те веднага правят два паса и извеждат човек по фланговетее!В темата ви за реванша съм описал и други неща,да не се повтарям,но Радуканов няма с какво да им противодейства,още повече стратегическата инициатива е в тях...Пак те ще налагат играта.Аз лично на тяхно място бих тръгнал в София с преса и щурм за гол в началото на мача.Но това си е мое мнение,те ще решат какво да правят.По-добри са,трябва да залагате на отбрана и късмет,това е положението!
Аз пък съм сигурен,че ще повторят мача от Клуж.....ще чакат и ще стрелят на месо и ще отстранят ЦСКА в крайна сметка
Teo написа:Моята лична оценка какво трябва да се направи, започва от нападателите, Делев с ниският му ръст вчера трябваше да стой само на крилата, никакъв смисъл нямаше да се бута най-отпред при централните защитници, с техният ръст, колко и да му се иска с някой пас зад двамата и да ги надбяга на гърба на засадата нямаше как да стане и се видя много добре, Зику качествата в офанзивен план са му невероятни, задържа топката ( като нашият Митко в Ман.юн ), пусна хубави пасове, нестандартен пред гола, в дефансивен план е пълна дупка.... и от там мисля че идва проблемите ни в центъра на терена, Галчев много слаб мач направи, и от началото на сезона му е спаднала доста формата, новият в защитата вчера, при първият гол, гледайте на записите, не си беше покрил човека и от там дойде този нелеп гол, при втория супер недоразумение пак между нашите играчи, никой не го биеше, и пак се показа голямата дупка в средата на защитата ни.
Виданов трябваше да играе с Коцето и съм сигурен, че тези дупки в нашата защита нямаше да ги има, първо защото и преди имаше мачове като централен и отделно има малък опит в такива мачове, трябваше Милен да му гласува доверие!
Лично за целият мач, проблема идва от централната двойка халфове, Тошко и Галчев, и Зику който в дефансивен план е пълна дупка...
danko_sot написа:шивача написа:то на някой им се иска да го махнем Милен, ама няма да стане и другото е, че Милен е още млад и неопитен и тепърва ще се учи в занаята, но показва , че има потенциал, което е предпоставка за бъдещи успехи. Най -важното е да си извлича поуки от загубите и си мисля, че го прави, а и кой не греши, нима саф е безгрешен, миналата година ми скъса нервите в някой мачове с неговите си "любимци". така, че Милен си знае най-добре и дано го оставят 3-4 години да си поработи и направи едно ядро от млади и опитни футболисти.
п.п ай и аз да се направя на треньор малкоТрябва ни задължително в центъра на защита да играят един висок[крачуна-примерно] и един бърз[коцето], същото важи и за двойката халфове пред тях, по крилата е хубаво единия да е със силен ляв крак[това за повече разнообразие] и като ц. нападател - според противника[ ако е отбор, който се затваря, да е висок, а ако ние играем на контра, по-бърз] и в заключение, това е за да има баланс в отбора
ай наздраве
Браво бе, шивач. Мауриньо бледнее пред теб. Между другото Фъргюсън първите 5 години от престоя си в Юнайтед колко трофея мислиш е спечелил?
шивача написа:,
ай наздраве
danko_sot написа:Определено е така. Няма никакъв смисъл да се хвърлят в атаки
Потребители, разглеждащи този форум: 4x4 и 7 госта