Грегъри Нелсън - ФЕН Тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Официално: Нелсън вече не е футболист на ЦСКА

Мнениеот redpride » 11 яну 2012 16:44

Това, че Нелсън напуска не е новина. Повече ме изненада трансфера на Спасчо в Турция. Не знам, какво смятат да правят Титан, но така отбор не се прави. Каквито и нови да дойдат не могат веднага да заместят титулярите и титлата ще си отиде. Не разбирам, какво става в момента. Шефовете нямат пари и са решили да продават всичко читаво за някакви пари или ще се махат окончателно. При втория случай е ястно, защо действат така, но отбора ни ще бъде съсипан. Единствената ми надежда е в Димитър Пенев, защото само той може да се справи в подобна обстановка. Явно ще се дава път на младите, но знаете, че само с тях не става. Очаквам да разберем и наказанията за допинга, което ще даде представа за титулярите в отбора. Ако и тези играчи ще отсъстват с месеци просто сме за никъде. Изведнъж ЦСКА остава без Зику, Нелсън и Делев. Двете най-добри крила и абсолютния голмайстор. Трифонов, Янчев и Стоянов пък обезкървяват защитата и центъра на терена. Плюс нежеланието на Платини да играе при нас ето ти седем футболисти минус. Трансфери към отбора засега няма, което е още по обезпокоително, отделно няма кондиционен треньор и доктор. Никъде по света няма подобна анархия месец и половина преди полусезона. Отделно Венци Живков спомена, че има още оферти за наши играчи, но освен Мораес не виждам, кой би струвал прилични пари. Надявам се поне той да остане, но щом ще идват цели четирима от Удинезе едва ли. Титан пак ни излъгаха, но този път ще им е за последно. Най-накрая трябва да се обединим и да им покажем, че ЦСКА не е фирма за боклуци, а футболната гордост на България. Само ние феновете можем да помогнем на отбора си, както е ставало не веднъж.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 яну 2012 16:45

Интересно ще е да се направи една сметка, колко пари са дали Титан на ЦСКА откакто са собственици и колко са спечелили. Според мен като се сложи всичко - ТВ права, билети и трансфери нищо чудно и да са на печалба. Също така не трябва да се забравя, че тези футболисти, които сега продаваме (без Спас) бяха привлечени от Радуканов без пари, така че трябва едно благодаря да му кажат на този човек. Сега ще го видим Дуци какви ще докара.
Последна промяна от Red Warrior на 11 яну 2012 16:49, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 11 яну 2012 16:47

Аз защо си мисля, че тея пари ще идат за ядене и пиене, а ние само с желанието за титла ще си останем. :) Няма кой да ги замести тези играчи! Айде честито на Лудогорец! :lol: На мен вече ще ми е без интрига това първенство. Спомнете си колко време беше нужно на Грегъри Нелсън да влезе в някаква форма, че имаше и контузия, ако не се лъжа. Вече сме с 6-7 титуляри по-малко, абсурдно е вече да се мисли за каквито и да е успехи аут са Янис, Делев, Нелсън, Янчев, Стоянов, Трифонов, Мораес е пътник и той. Кой ще ги замести?! Костов и Карачанаков дето нямат сила за удар от двайсет метра ли? Не ми се вярва. Иначе този Секур ще го бива според мен. Цяло чудо ще е да станем шампиони! Мисля, че каквото и да стане вече, очакванията ни трябва да са малко по-умерени. :?

Е то цяло чудо би било дори да бяха останали всички, да станем шампиони, при всички неща, които се случиха тия дни в Левски и Литекс. Ясно е, че е по-добре да продадат всички тези, ако знаят че няма да сме ние шампионите. За какво да даваш 70 - 80 хил. евра месечно за заплати, като с тия пари могат да платят сума ти подобрения на терените около Армията. Стига да ги насочат към клуба тия средства, аз съм доволен. Видно е, че няма да ставаме шампиони - от 2008 г., когато ни взеха лиценза, до сега, всичко е за наша сметка.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2012 16:51

Много ще ви липсва Нелъсн ,за мен беше изключителен футболист .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 яну 2012 16:54

Kotooshu написа:Много ще ви липсва Нелсън, за мен беше изключителен футболист.

Напълно съм съгласен. От тримата продадени той ще ми липсва най-много, пък и 450 хил. евро за мен са малко, сравнени със сумите, които се очакват за Делев и Зику.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 яну 2012 17:01

Udoji90 написа:
Kotooshu написа:Много ще ви липсва Нелсън, за мен беше изключителен футболист.

Напълно съм съгласен. От тримата продадени той ще ми липсва най-много, пък и 450 хил. евро за мен са малко, сравнени със сумите, които се очакват за Делев и Зику.

На мен пък най-много ще ми липсва Спас. Игра слабо есента, но в него си личи, че има футбол. Все пак си мисля, че основните ни футболисти са М'боли, Бандата и Мораеш. Платини също е класа, но явно заради характера си е пътник. Другите мога да кажа, че който и да махнат няма да сбъркат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 11 яну 2012 17:09

След раздялата с Радуканов,Борисов на висок глас тръбеше,че трябвало да се надгражда.Аз може би не виждам,но в нито един елемент като клуб не сме надградили от тогава,напротив само копаем все по-надолу и надолу.Сега ще вземат италианчетата като им лъснат и на тях голите гъзове и се провалим ще обвинят Дуци и компания ,че не са ги селектирали добре и ще си измият пак ръцете .Ще го изгонят и него и лятото пак ще "НАДГРАЖДАМЕ" с нов спортно тех.екип и футболисти.Дано греша но така ги виждам аз нещата.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 11 яну 2012 17:14

:) разни коментари от рода на...тези които продаваме не са нищо особено много ме расмива :)
ако Нелсън,Делев,Зику и Мораеш не са нищо ,кои футболисти с кои футболисти смятате да правите нещо...тука или се правят някои хора на луди или въобще не разбират от футбол!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 яну 2012 17:31

Gesha1986 написа::) разни коментари от рода на...тези които продаваме не са нищо особено много ме расмива :)
ако Нелсън,Делев,Зику и Мораеш не са нищо ,кои футболисти с кои футболисти смятате да правите нещо...тука или се правят някои хора на луди или въобще не разбират от футбол!

С оглед на пълната аматьорщина Делев, Зику и Нелсън стават, но като цяло не са никакви футболисти! Те ако бяха нямаше да ги купуват Мерсин, Поханг и Металург! Аз се радвам, че ги продадохме защото съм абсолютно сигурен ,че Костов, Карачанаков, Бахъров, Радулович и Якимов могат да ги заместят на 100%!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 17:35

Red Warrior написа:Интересно ще е да се направи една сметка, колко пари са дали Титан на ЦСКА откакто са собственици и колко са спечелили. Според мен като се сложи всичко - ТВ права, билети и трансфери нищо чудно и да са на печалба. Също така не трябва да се забравя, че тези футболисти, които сега продаваме (без Спас) бяха привлечени от Радуканов без пари, така че трябва едно благодаря да му кажат на този човек. Сега ще го видим Дуци какви ще докара.

Това българина все в чуждото канче гледа.Като взимат пари всички отворили едни усти,а като трябваше да дават мълчахте като(Сашо диков ще ви каже като какво :lol: ).И какъв Радуканов те гони пък теб ,че бил привлякъл някого,тоя е толкова неграмотен като треньор,че да му мисли Ботев.

Върни се в “ЦСКА”