Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Мнениеот Доктор Н » 08 яну 2009 18:36

Fidel Castro написа:
Erland написа:Аз като фен на ЦСКА ще кажа, че въобще не ме ебе Фен клуба начело с дучето какво приказва. Писна ми да ни управляват комунисти и с 2 ръце подкрепям протеста. Това е тема която не бива да се смесва с клубните пристрастия.
България над всичко!

Когата наистина са ни управлявали истински кумонисти България е имала водеща икономика!!!

Тези глупости що не ги завреш на идола си в ..... Половината ни живот мина при тези дебили и още им сърбаме попарата! Каква водеща икономика ???? Кремиковци, Червена могила, идиотизъм след идиотизъм :twisted: :twisted: Спокойно е на гробищата, а баща ти вместо да сънува да вземе да си удари един шамар и да се събуди!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 яну 2009 18:37

пиши правилно бе, тъпак. Ходи плесни два шамара на татко си. Ебаси семействата има, ама то къв да стане сина, след като таткото е или от ония, дето са на принципа аз ги лъжем че работим, те ме лъжат че ми плащат, или е от ония с червените куфарчета, тип батков. Аушвиц бе, плазмодии!!!

Fidel Castro
Контакти:

Мнениеот Fidel Castro » 08 яну 2009 18:41

Доктор Н написа:
Fidel Castro написа:
Erland написа:Аз като фен на ЦСКА ще кажа, че въобще не ме ебе Фен клуба начело с дучето какво приказва. Писна ми да ни управляват комунисти и с 2 ръце подкрепям протеста. Това е тема която не бива да се смесва с клубните пристрастия.
България над всичко!

Когата наистина са ни управлявали истински кумонисти България е имала водеща икономика!!!

Тези глупости що не ги завреш на идола си в ..... Половината ни живот мина при тези дебили и още им сърбаме попарата! Каква водеща икономика ???? Кремиковци, Червена могила, идиотизъм след идиотизъм :twisted: :twisted: Спокойно е на гробищата, а баща ти вместо да сънува да вземе да си удари един шамар и да се събуди!

PREZ KUMONIZMA E IMALO BURNO STROITELSTVO NA ZAVODI,JILI6TA,ZEMEDELIETO NI E BILO SRED PARVITE V SVETA KAKVO DA GOVORIM POVE4E.TI PREDPOLAGAM JIVEE6 V PANELKA OT KUMONIZMA KAKVO DA GOVORIM POVE4E TOGAVA.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 08 яну 2009 18:42

tprodanov написа:пиши правилно бе, тъпак. Ходи плесни два шамара на татко си. Ебаси семействата има, ама то къв да стане сина, след като таткото е или от ония, дето са на принципа аз ги лъжем че работим, те ме лъжат че ми плащат, или е от ония с червените куфарчета, тип батков. Аушвиц бе, плазмодии!!!

Глей к'во направи сега? Разрева хлапето!!! Ама до "Сънчо" има още време, така че сега ще има да се сополиви...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 яну 2009 18:46

На кои заводи бе малоумник? На кремиковци, дето е убило сигурно повече хора, от колкото са работили? На нефтохим, на Медодобивния в Пирдоб? Лайнар. А БМВ в кво се прави, пежо? А БАСФ? А компютъра на който пишеш в русия е правен сигурнто, телефона ти какъв е? Бахти дебилите има на тоя свят. Земеделие??? Летял ли си със самолет някога над България?? Явно не, щото иначе нямаше да кажеш нищо за земеделието. Внасяме домати от Македония, месо от Бразилия. Единственото, което се правеше в България, по времето на комунизма бяха незаконните калашници продавани незаконно на терорестични режими. И когато ни спряха кранчето 83та година, икономиката остана на самоиздръжка и се видя резултата. 20милиарда долара за 9 години. Комунизъм? Наври си го и на теб и на баща ти отзад!!!

ПП Кво хлапе? Хлапе е човешко същество в началото на живота си, пред което се е изправило бъдещето с целия си блясък. Кво бъдеще има такъв промит мозък? Никакво - този е старец. Ако ще и на 2 годинки да е, този е безпътен дъртак...
Последна промяна от tprodanov на 08 яну 2009 18:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 яну 2009 18:48

Заебете го този, той е загубена кауза. Ако имах такъв баща щях да се застрелям.
NON MOLLARE MAI

Fidel Castro
Контакти:

Мнениеот Fidel Castro » 08 яну 2009 18:49

tprodanov написа:На кои заводи бе малоумник? На кремиковци, дето е убило сигурно повече хора, от колкото са работили? На нефтохим, на Медодобивния в Пирдоб? Лайнар. А БМВ в кво се прави, пежо? А БАСФ? А компютъра на който пишеш в русия е правен сигурнто, телефона ти какъв е? Бахти дебилите има на тоя свят. Земеделие??? Летял ли си със самолет някога над България?? Явно не, щото иначе нямаше да кажеш нищо за земеделието. Внасяме домати от Македония, месо от Бразилия. Единственото, което се правеше в България, по времето на комунизма бяха незаконните калашници продавани незаконно на терорестични режими. И когато ни спряха кранчето 83та година, икономиката остана на самоиздръжка и се видя резултата. 20милиарда долара за 9 години. Комунизъм? Наври си го и на теб и на баща ти отзад!!!

TI ZNAE6 LI KOI E BA6TA MI ZA DA GOVORI6 TAKA PO NRGOV ADRES.SAMO DA ZNAEH KOI SI 6TE6E DA SI V PANDIZA DO JIVOT. :evil:

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 08 яну 2009 18:50

Вилински ти така виждаш нещата,аз по друг начин.
По принцип от края на 1990 не желая да учавствам в такива мероприятия.Водачите винаги са били на много ниско ниво.Освен това не бих се сдържал ,ако някой последовател на Бенковски образно казано ми запали дома аз да му **резна главата**.
Априлското въстание е пртоворечив момент.Една сериозна идея,но изпълнена по Български.Да направим нещо и квото стане.А това ,че ще умрат хиляди няма значение.От идея за прогрес се превърна в идея за откъсване на новобогаташите от султана.(и интереси от Европа и Русия).
Жалко за обикновените хора избити тогава.
Искам някой да ми каже какво ще правим след успеха на протестите? Каква ще е промяната-може би отново формална.
Последна промяна от de.bil на 08 яну 2009 18:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 08 яну 2009 18:51

sedem_!_dva написа:Заебете го този, той е загубена кауза. Ако имах такъв баща щях да се застрелям.

Децата не са виновни за грешките на родителите! Изпуснеш ли го днес става комунист, утре чорбар, а вдруги ден е на отсрещният бряг :lol:

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 08 яну 2009 18:57

Prizrachen написа:Няма да коментирам за изказването на това прасе, само едно ще му кажа както и на всички мислищи като него... ЕГА ЦЯЛ ЖИВОТ ДОГАН ВИ КОМАНДВА И ДА МУ ЛАПАТЕ РЯЗАНАТА ПИШКА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Кажи ми, приятелю, какво точно в моето изказване провокира такъв отговор от тебе? Това че съм ЦСКА-р или това, че ми писна от комунистите и техните остарели възгледи и ненаситни корумпирани гуши.

Върни се в “ЦСКА”