ВНИМАНИЕ: Тече медийна атака срещу ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ВНИМАНИЕ: Тече медийна атака срещу ЦСКА !

Мнениеот deepblue1963 » 22 юли 2011 14:07

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:Може ли да сте толкова заблудени, та да вярвате на всяка глупост? Всъщност защо ли се учудвам, като гледам как се гласува по изборите.

И малките деца знаят, че има сайтове и медии с про-червена или про-синя ориентация. Отскоро и про-оранжева.

Най-гнусните представители са Спирт1, Донгалфон и Спортлайн/о/

Сайтовете не са с червена или синя ориентация, а с пропарична такава. От години най-продаваната "новина" е поредния "скандал" свързан с ЦСКА, особено в периоди на затишие, когато няма мачове или поне реални новини.

От години "скандалите" в ЦСКА НЕ СА "новина". :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2011 14:08

beast написа:bigbonusprize това за Венци Стефанов от 7 дни спорт ли го прочете ? :lol: Нали няма атаки срещу ЦСКА, нали не позволяваш да те манипулират , а защо тогава всимаш тези писаници за чиста монета ?! Ти си страшно заблудено момче !!! :twisted:

Чакай малко. Излиза интервю с Венци и аз трябва да не му вярвам ли? По каква логика да вярвам тогава на интервютата с Митю Гърнето примено? Кое ми е заблуденото? Всички лаеха срещу ЦСКА, че им дължи пари, но шефовете ви не опровергават и аз съм заблуденият?!?! Кое по-точно ме е заблудило. Многобройните претенции или мълчанието и НЕОТРИЧАНЕТО на това от вашите шефове? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 22 юли 2011 14:11

TheKing написа:"Как нямало да играем на Армията, защото лиценза бил временен а сега не се знаело дали ЦСКА ще получи отново такъв ... за което ще са виновни БФС и лицензионните комисии а не ТИТАН , защото отбори като на лефски Славия и куп други са с лиценз в много по-окаяно състояние от Българска Армия ! На подуянци стадиона им е със сменени седалки и отвътре има някакъв вид на изглед но отвън се вижда,че е развалина и целия се руши и разпада.Видимо дори за малко дете е че Армията е в доста по-добро състояние въпреки че и той не е ремонтиран от много години. "

Незнам дали цска има дългове или не към други клубове, незнам дали цска има дългове или не към държавата, незнам дали цска има дългове или не към бивши и настоящи служители и футбористи, незнам дали в цска има караници между играчи и ръководство,
НО да се твърди, че "Армията" била в по-добро състояние от Герена е егати наглостта. Преди две седмици бях на рок-феста на "Армията", там без извинение е кочина. Върху седалките има един пръст засъхнала мизерия, няма тоалетни, няма чешми, няма вода, от бетона са започнали да растат дървета !!! АЛОУУ КАКЪВ ЛИЦЕНЗ БЕ?!

Да за повечето неща си прав само че като основи и отвън ако погледнеш Армията ще видиш че не е в добро състояние , не е нова но не се руши цялата за разлика от вашата говедарна ! Та нали в сектор Г в подуене като ви накарахме да плачете, когато вашите милиционери ни изгониха от терена на почивката , повечето наши фенове с какво замеряха вашите служители на реда ??? С разрушения бетон от руината герена ... ето с това ! Като погледнах отвън вашето стадионче и веднага си помислих " БОЖЕ МОЙ ТИЯ КАК СА ВЗЕЛИ ЛИЦЕНЗ ????!!!" , но след това бързо дойдох на себе си и си дадох сметка защо ,защото разбирасе че БФС-то е синьо а лицензионната комисия е назначена от вашето БФС е какво повече има да говорим. За това на нас ни отнемат лицензи а вие винаги сте изрядни независимо че вашия стадион се разпада а нашия може вътре да не е угледен, но поне е безопасен !!!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 22 юли 2011 14:13

bigbonusprize написа: Че до преди няколко месеца имахте забавяния на плащания с години ли?

Koй договор цитираш, къде и кога са падежите?
Цитирай финасовата част на някой договор, а не какво си фантазираш, или какво е фикция на друг!

мълчанието

Клоуни си има, Борат..,да не казам други.
Нека някои журналисти да си лаят, това им работата, да си измислят или преиначават.
На по-слабите интелектуално индивиди това им е забавлението, да четат и да вярват :mrgreen:
Сериозните неща не се решават по медиите.
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 22 юли 2011 14:15, променено общо 1 път.

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 22 юли 2011 14:15

bigbonusprize написа:
beast написа:bigbonusprize това за Венци Стефанов от 7 дни спорт ли го прочете ? :lol: Нали няма атаки срещу ЦСКА, нали не позволяваш да те манипулират , а защо тогава всимаш тези писаници за чиста монета ?! Ти си страшно заблудено момче !!! :twisted:

Чакай малко. Излиза интервю с Венци и аз трябва да не му вярвам ли? По каква логика да вярвам тогава на интервютата с Митю Гърнето примено? Кое ми е заблуденото? Всички лаеха срещу ЦСКА, че им дължи пари, но шефовете ви не опровергават и аз съм заблуденият?!?! Кое по-точно ме е заблудило. Многобройните претенции или мълчанието и НЕОТРИЧАНЕТО на това от вашите шефове? :)

Излиза интервю къде ? Видео материал ли е или написано от някой ( син журналист) в някой вестник или медия ? Дай да го видим това интервю, ако има видео материал, защото до сега аз не съм чул да има такова, но може да съм изпуснал . Иначе да вярваш на ТИТАН или на Венци Стефанов би трябвало да е 50 на 50 , но ти вярваш на всичко срещу ЦСКА, защото така ти е добре и не само ти така правите всички вие сините фенове . Но ние ви го казахме вече НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА !!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 22 юли 2011 14:16

bigbonusprize написа:

Живеем в правова държава,или поне аз така си мислех досега!Защо трябва някой да отговаря на медийни нападки и постоянно да им дава опровержения?Който има някакви претенций в тая държава,има законов начин за решаването им!
Ако същите бяха основателни,дали нямаше да са в съда?
Ти как мислиш по въпроса?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 юли 2011 14:19

beast написа:
TheKing написа:"Как нямало да играем на Армията, защото лиценза бил временен а сега не се знаело дали ЦСКА ще получи отново такъв ... за което ще са виновни БФС и лицензионните комисии а не ТИТАН , защото отбори като на лефски Славия и куп други са с лиценз в много по-окаяно състояние от Българска Армия ! На подуянци стадиона им е със сменени седалки и отвътре има някакъв вид на изглед но отвън се вижда,че е развалина и целия се руши и разпада.Видимо дори за малко дете е че Армията е в доста по-добро състояние въпреки че и той не е ремонтиран от много години. "

Незнам дали цска има дългове или не към други клубове, незнам дали цска има дългове или не към държавата, незнам дали цска има дългове или не към бивши и настоящи служители и футбористи, незнам дали в цска има караници между играчи и ръководство,
НО да се твърди, че "Армията" била в по-добро състояние от Герена е егати наглостта. Преди две седмици бях на рок-феста на "Армията", там без извинение е кочина. Върху седалките има един пръст засъхнала мизерия, няма тоалетни, няма чешми, няма вода, от бетона са започнали да растат дървета !!! АЛОУУ КАКЪВ ЛИЦЕНЗ БЕ?!

Да за повечето неща си прав само че като основи и отвън ако погледнеш Армията ще видиш че не е в добро състояние , не е нова но не се руши цялата за разлика от вашата говедарна ! Та нали в сектор Г в подуене като ви накарахме да плачете, когато вашите милиционери ни изгониха от терена на почивката , повечето наши фенове с какво замеряха вашите служители на реда ??? С разрушения бетон от руината герена ... ето с това ! Като погледнах отвън вашето стадионче и веднага си помислих " БОЖЕ МОЙ ТИЯ КАК СА ВЗЕЛИ ЛИЦЕНЗ ????!!!" , но след това бързо дойдох на себе си и си дадох сметка защо ,защото разбирасе че БФС-то е синьо а лицензионната комисия е назначена от вашето БФС е какво повече има да говорим. За това на нас ни отнемат лицензи а вие винаги сте изрядни независимо че вашия стадион се разпада а нашия може вътре да не е угледен, но поне е безопасен !!!

Май още не си дошъл на себе си. И стига сте плакали с/у БФС, защото БФС Ви пожали хиляди пъти. И си припомнете през 2008 как Дучан беше приеман при СерГей и Гоце да се оплаква.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 22 юли 2011 15:03

Искам да попитам нещо и нека този който знае и има отговор да напише.

ЦСКА плати 400 000 лева на спортното министерство и за тези пари беше един истински екшън една голяма разправия. Та въпросът ми е за какво се плащат тези пари ?Какъв е този наем ??? До тук ЦСКА София е единствения клуб превел милиони левове за наем на държавата, а останалите клубове една стотинка не са дали. Защо и как точно става това ??? Нали няма такива които се съмняват ,че ако до сега не бяхме плащали милиони за ползването на стадиона и базата си сега щяхме да имаме 15 тренировъчни терена на супер ниво ! Както пишат в един вестник обаче " В тази бандитска държава обаче всичко е с главата надолу ,Никой не знае на кого, какво и защо плаща.Ама плаща.Така било по договор.Сега някаква общинска фирма има претенции да се сложели камери.Ами да ги сложи държавата .С тези 400 000 лева които взе от ЦСКА, да сложи камери на всички стадиони.В България е така,всеки знае само да иска, но не и да дава."

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 22 юли 2011 15:11

bigbonusprize написа:

Ако можеше малко да разсъждаваш, щеше да ти се стори малко нелогично за по малко от половин година наема за М'Боли да е 300 хил евро.
Ама да не искаме прекалено много от теб ;)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 юли 2011 15:32

Медийната атака срещу ЦСКА никога не е спирала вече много години .
Тези които могат да помнят знаят за какво става въпрос . Когато беше извъртян номера с лиценза , "медийната подготовка" започна още през февруари . Изписаха се тонове лъжи че УЕФА била "притискала" БФС , че "настоявала за разследване" на ЦСКА и още много глупости . Естествено в УЕФА си нямаха и понятие за какво става въпрос . Гьобелсови номера на подуенските "журналисти".
Дължи се на специфичната деградация която властва в Подуене , подробно описана в трудовете на ГА . ;)
По някаква причина , 80% от хората , които са достатъчно безполезни да се занимават с "журналистика" се оказват лефскари , и се отличават със специфична наглост и безскруполност. Всъщност вижте как се прилагат "правилата" в този форум . Напишете някакво неправилно мнение във форума на Левски и бройте след колко секунди ще изчезне. Виж тук за тях важат съвсем други правила , както и за стадионите впрочем.8-)
Така че сега не става нищо особено , още едно бг лято.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”