Вратарският пост в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Без вратар няма да стане!

Мнениеот Артилериста » 14 юли 2011 15:24

Kuco_Pile написа:Караджов е изключително слаб вратар-никаква игра с крака,тотално закотвен на голлинията,неуверен,несигурен,всява смут в цялата защита вместо да я командва и да е господар в наказателното поле!Основният проблем е,че Макенджиев е още по-слаб.. :( Ако Радуканов не измисли нещо,вратар няма да имаме и този сезон.За БГ горе долу ще се оправим с наличното,но за Европа просто можем да забравим!

Точно така мисля и аз.За Макенджиев не съм сигурен дали е по-слаб,защото не съм го гледал толкоз.Какво израстване.Извади 1,2 полужения и тва е,просто играчите пред него бяха перфектни и нямаше полужения за вадене.Особено при играта с крака и центриранията е много нестабилен ,направи грешки срещу Фулъм,вчера,срещу Левски на Герена и в още доста мачове.Трябва нов вратар момчета,това е истината,Караджата е лигльо и не става :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 14 юли 2011 15:28

CSKAEOTBORA написа:
MaRTo1233 написа:Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....

Веднага ми идва на акъла тази с/у Фулъм. Други 2 не ми се мисли, но ги има, много повече от 3 са...

Срещу Динамо М в Русия мача - не излезе на центриране във вратарското поле при гола на Кержаков - няма да забравя изумените погледи на Котев и Иванов .Ама най-много се смях на мача в Италия с Рома ,когато топката падна на волето на Вучинич , а Караджов се сви и се предпази - добре че не влезе тогава топката . Иначе има много точен пас когато шутира от ръка - редовно намира Делев и Нелсън за контри , ама ако му е по земя подадено направо ми спира дъха ,особено като тръгне да лъже нападателите на другите отбори и забрави топката :) :) Има много яки спасявания когато ударите към него не са много силни ,но в ъглите осонебо горните ъгли , обаче ако е силен удара дори в него да е насочен топката минава - не знам как става :) Иначе като структура много ми бие на Ники Михайлов от преди 2 години,ако му се даде шанс може и да се развие - също като Ники навремето прави страхотни спасявания и детински грешки

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 юли 2011 16:29

Караджата е слаб, ако дадат повечко шансове на Макенджиев има по-голяма вероятност да стане вратар .

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 юли 2011 17:12

Милен Радуканов не случайно налага Караджов. Да, прави грешки, но е още на 23 години, а силен вратар се става с много тренировки и мачове. Не можете да отречете, че вече не е същото леке, като преди време. Купата, която спечелихме я дължим доголяма степен на него. При 1:1, когато Литекс ни бяха натиснали Караджов спаси две страхотни положение. Изчакайте още малко и ще видим, кой е прав и кой греши. В момента не виждам, кой вратар бихме могли да вземем.

Доктор Хаус
Контакти:

Кой стои зад Караджов?

Мнениеот Доктор Хаус » 15 юли 2011 22:54

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов взе меко казано странно решение относно привличането на класен вратар в клуба. Бившият страж на Славия и армейците Райс Мболи се е свързал със спортно-техническия щаб на ЦСКА и е попитал Радуканов дали има нужда от него. Мболи обявил, че иска да се върне на "Армията" и ако червените се съгласят да го вземат, то той ще им излезе без пари. След кратък размисъл обаче Радуканов заявил, че на този етап не го иска, тъй като предпочитал Иван Караджов.

Решението на специалиста е доста странно, тъй като е видно, че ЦСКА изпитва трудности с вратарския пост и Караджов има нужда от конкуренция, за да вдигне своето ниво.

Все пак Райс Мболи е казал на червените, че е готов да ги изчака още два дни, тъй като престоят му в ЦСКА било най-доброто нещо в досегашната му кариера.

В момента вратарят е собственост на руския Криля Советов, но твърдо е решил да напусне клуба, тъй като има проблем с ръководството. Отначало Мболи бе твърд титуляр в Русия и измъкна своя отбор в няколко мача, но след разногласията с ръководството формата му падна.

Въпросът е кой стои зад слабия вратар Иван Караджов.Милен Радуканов е добър и умен треньор и на всички ни е ясно че Райс е в пъти по-добър.Пак ли шуробаджанащина или нечии интереси... :x

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Кой стои зад караджата?

Мнениеот dreben23 » 15 юли 2011 23:06

Как кой, самият д-р Хаус! :lol: Глупава тема, търсеща нови конфликти и разваляне на уюта в "семейството". Мен не ми се вярва Райс сам да се обади, има си мениджъри за тая работа. Нали затова взимат комисионни! ;) Караджов не е никак лош вратар, колко пъти ни е отървавал кожата. Просто му трябва малко повече опит и концентрация. Все пак, ако се върне, би било хубаво! :)
Последна промяна от dreben23 на 15 юли 2011 23:10, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 15 юли 2011 23:09

Колектива и отбора на ЦСКА стоят зад Караджов.Не търсете интриги драги господа колектива в един отбор е на първо място нека да варди Караджов не виждам защо трябва да се правят такива врътки с вратаря точно в този момент когато всичко е наред и момчетата само трябва да тренират!Милен не е тъпак ако найстина е отказал му пиша още един плюс към работата му в отбора!Страхотен човек и специаалист.Има време ще го продадът Караджата и ще се вземе друг вратар важното е че момче от школата на ЦСКА пази вратата на родният си клуб това ако не е показателно за работата в школата здраве му кажи
Money Over Bitches

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 юли 2011 23:25

Няма нищо такова. Тази "новина" идва точно след 2та нелепи гола на караджата и това не е случайно. Успокойте се всички, едва ли има треньор в България, който ще откаже да привлече вратар с качествата на М'Боли... дори сините биха го взели, въпреки че имат Пъ Илиев, Къ Акалски и Митрев.
YA GUNNERS YA

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 15 юли 2011 23:26

Дори и да не е Райс,трябва друг вратар.Наложително е!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 15 юли 2011 23:28

караджата е млад и неопитен трябва да му се даде време към двайсет и пет е мисля още му се живее мболи е класен вратар но доколкото си спомням той бе викнат само за лига европа и щеше да се върне във славия тъкаче зад караджата седи несигурност и млади години :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Върни се в “ЦСКА”